נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
נגיד אני אוכל עכשיו חביתה מ3 ביצים כל יום אז אני שם שמן על המחבט זה מוסיף די הרבה קלוריות שמפריעות.. באיזה מינון להשים את השמן ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה שם עם השפריצר הזה אפשר להתעלם, אם לא אז תשים כף שמן / חמאה ותתחשב בזה בתפריטנגיד אני אוכל עכשיו חביתה מ3 ביצים כל יום אז אני שם שמן על המחבט זה מוסיף די הרבה קלוריות שמפריעות.. באיזה מינון להשים את השמן ?
איזה שפריצר?אם אתה שם עם השפריצר הזה אפשר להתעלם, אם לא אז תשים כף שמן / חמאה ותתחשב בזה בתפריט
יש מכל ספריי כזה שאפשר לשים מעט מאוד שמן, מספיק לחביתות בדרך כלל ולא לבישול רציני, עדיף ויותר פשוט לשים כף שמן ולחשב אותה בתפריטאיזה שפריצר?
זה נקרא תרסיס שמן, יש גם תרסיסי שמן לייט... ממליץ בחוםאיזה שפריצר?
במחיר של כמה שקלים אפשר לקנות בחנויות לכלי-בית מיכל/מרסס למילוי חוזר. עושה את העבודה מצויין ואתה מחליט באיזה שמן להשתמש.שימו תמונה
אבל זה לא מיכל aerosol נכון?במחיר של כמה שקלים אפשר לקנות בחנויות לכלי-בית מיכל/מרסס למילוי חוזר. עושה את העבודה מצויין ואתה מחליט באיזה שמן להשתמש.
צפה בקובץ המצורף 30846
לא, הוא מופעל בלחץ אויר (יש שם משאבה קטנה שאתה מפמפם).אבל זה לא מיכל aerosol נכון?
עכשיו הבנתי למה זה מתאים לחיטוב 😃שאתה מפמפם