הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון HB squat 140kg X 5 (אין מצבבב לא שובר הפעם)

אתה לא חושב שעדיף לך לרדת יותר עמוק ולהשתמש בבאונס? גם אל תצלם מקדימה, לא רואים כלום. תצלם מהצד וקצת מאחורה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא חושב שעדיף לך לרדת יותר עמוק ולהשתמש בבאונס?

קשה לי...חוסר גמישות שתוביל לבאט ווינק שתוביל לנטרול למיטה לשבוע שבועיים טובים...מפחיד אותי
אבל בסטים אחרי זה הצרתי את העמידה וירדתי יותר נמוך (פשוט לא צילמתי)

א.צילום מזעזע.
ב.שברת בכולן לדעתי.
ג.תקטין את הרוחב ברגליים,הוא פשוט עצום.

אין לי אופציה לצלם מהצד..חסום עם כלוב פתוח וסמית'

בסטים אחרי זה הצרתי את העמידה וירדתי יותר נמוך (פשוט לא צילמתי)

פעם הבאה אני אעלה עם עמידה צרה יותר

לעומת כל השרשור הנ"ל, אני דווקא חושב שלא "שברת" מקביל. היית קרוב, היית גבולי. אך לטעמי - לא.

בנוסף, ע"מ להיות בטוח, בפעם הבאה - צלם בפרופיל. לא צריך לראות את כל הגוף אלא רק מגובה האגן (וכך גם הצילום יהיה גדול יותר). אתה לא מעלה סירטון לטכניקה אלא רק ל"שבירת מקביל או לא" ולכן זה מספיק.

יש לי שאלה בנוגע לטכניקה שלך:
למה לפני כל חזרה אתה שומר את האוויר בפנים כ-2 שניות לפני תחילת החזרה? לא אמורים לשמור את האוויר עם תחילת הירידה במקביל?
אתה סתם מאבד ככה עוד אוויר, לא?
תודה 😃

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה בנוגע לטכניקה שלך:
למה לפני כל חזרה אתה שומר את האוויר בפנים כ-2 שניות לפני תחילת החזרה? לא אמורים לשמור את האוויר עם תחילת הירידה במקביל?
אתה סתם מאבד ככה עוד אוויר, לא?
תודה 😃

אתה אמור לקחת נשימה ולהחזיק לפני שאתה מתחיל את הירידה

אני אישית מעדיף לקחת את הנשימה, להחזיק, לבדוק שוב שכל מה שצריך להיות מכווץ מכווץ ואז לרדת בגלל זה זה לוקח טיפה יותר זמן

חלק מזה זה גם התמודדות עם הפחד מכשל כשקשה לי אז יש קצת מאבק פנימי

אתה אמור לקחת נשימה ולהחזיק לפני שאתה מתחיל את הירידה
אני אישית מחזיק מהרגע שאני יורד ועד סוף החזרה. זה גם הכי נוח לי מאשר להחזיק כמה שניות לפני.
אני מניח שזה בסדר כל עוד מחזיקים בזמן כל התנועה - בין אם זה שנייה-2 לפני החזרה או ישר עם תחילת החזרה.

• פותח/ת השרשור
אני אישית מחזיק מהרגע שאני יורד ועד סוף החזרה. זה גם הכי נוח לי מאשר להחזיק כמה שניות לפני.
אני מניח שזה בסדר כל עוד מחזיקים בזמן כל התנועה - בין אם זה שנייה-2 לפני החזרה או ישר עם תחילת החזרה.

במידה ואתה מצליח בשיטה שלך להחזיק את הכיווץ + להחזיק נשימה עמוקה בפנים לאורך כל הירידה ועד לקראת סוף העלייה
זה תקין

זה עניין של הרגל ונוחות. גם אריק חבצלתגשר לוקח נשימה עמוקה ומחזיק אותה שניה וחצי בזמן שהוא דואג שהכל מכווץ ומוכן לחזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית