הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ממש מתלבט איפה להזריק היום..

• פותח/ת השרשור jacob
  • פורסם בתאריך

jacob

משתמש מתחיל
91
3
נק' מוניטין:
3
91
3
היום זו הזריקה ה7 שלי (רק טסט) עכשיו המצב הוא כזה, ביום שני שעבר עשיתי זריקה יחסית כושלת בפלח ימין של הישבן ונהיתה בלוטה וכאבים יותר מהרגיל, אבל בלי סימני אדמומיות או משהו מוזר, בכל אופן, זה כבר כמעט עבר לגמרי רק עדיין מרגיש שם שיש חלק קשה יחסית ורגיש כשאני נוגע, ובפלח שמאל עשיתי זריקה בחמישי אז הוא גם עדיין רגיש.. ואני ממש מתלבט אם לעשות בכל זאת בימין (מה יקרה כשאגיע לאותה בלוטה בפנים? כמה זה יכאב?) או אולי אזור אחר? QUADS? אשמח לדעתכם..

בתור אחד שרק התחיל ,
אני ממש לא ממליץ לך לנסות להזריק במקומות אחרים כגון : כתף, רגליים , ידיים , וכו'
תן לאזור של הזריקה עוד יום מנוחה עד מחר שהמקום פחות יכאב ותרד הנפיחות ואז תתן שם זריקה .
אין בעיה לבצע זריקה של טסט גם יום אחרי , סך הכל מחצית החיים שלו ארוך מאוד וזה לא יגרום לשום צניחה או אי יציבות במחזור הדם .
אבל אם אתה מרגיש שאין ברירה - אתה יכול להזריק בצד שמאל עוד הפעם - לא תהיה בעיה , אך לא תמיד רק הפעם עד שצד ימין יעבור לגמרי.

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שרק התחיל ,
אני ממש לא ממליץ לך לנסות להזריק במקומות אחרים כגון : כתף, רגליים , ידיים , וכו'
תן לאזור של הזריקה עוד יום מנוחה עד מחר שהמקום פחות יכאב ותרד הנפיחות ואז תתן שם זריקה .
אין בעיה לבצע זריקה של טסט גם יום אחרי , סך הכל מחצית החיים שלו ארוך מאוד וזה לא יגרום לשום צניחה או אי יציבות במחזור הדם .
אבל אם אתה מרגיש שאין ברירה - אתה יכול להזריק בצד שמאל עוד הפעם - לא תהיה בעיה , אך לא תמיד רק הפעם עד שצד ימין יעבור לגמרי.

אממ שכחתי לציין שאת הפרגניל אני מזריק בQUADS, בכל אופן אני באמת שוקל כנראה את פלח שמאל שוב

במידה ואתה מרגיש מוכן פרקטית וטכנית, ניתן להזריק במקום שונה מהישבן.
לעניות דעתי, ברגל יהיה נוח יותר כי תוכל להיעזר ב-2 הידיים לתהליך.
בכל מקרה, במידה ואתה חושש, תאמץ את העצה ש-Asi רשם.

• פותח/ת השרשור
כנראה שאלך על הצד הימני שיש קצת את הבליטה הקשה, כי צד שמאל עוד רגיש כזה מחמישי, fuck it 😃

היום זו הזריקה ה7 שלי (רק טסט) עכשיו המצב הוא כזה, ביום שני שעבר עשיתי זריקה יחסית כושלת בפלח ימין של הישבן ונהיתה בלוטה וכאבים יותר מהרגיל, אבל בלי סימני אדמומיות או משהו מוזר, בכל אופן, זה כבר כמעט עבר לגמרי רק עדיין מרגיש שם שיש חלק קשה יחסית ורגיש כשאני נוגע, ובפלח שמאל עשיתי זריקה בחמישי אז הוא גם עדיין רגיש.. ואני ממש מתלבט אם לעשות בכל זאת בימין (מה יקרה כשאגיע לאותה בלוטה בפנים? כמה זה יכאב?) או אולי אזור אחר? QUADS? אשמח לדעתכם..
יאאאאאאאאא פוסיייייייייייייייי
אתה מדבר איתי על 1CC

2 כאפות כשאני פוגש אותך

קבצים מצורפים

• snapshot (60).jpg
    snapshot (60).jpg
    KB 25.6 · צפיות: 352
יאאאאאאאאא פוסיייייייייייייייי
אתה מדבר איתי על 1CC

2 כאפות כשאני פוגש אותך

איזה אח אתה !
חחח כל פעם אני צוחק מהתמונות שלך אתה שרוט עם קבלות ! 🤯🤯🤯🤯

כי הבן אדם מאוד "טרי" בכל נושא ההזרקות ,
כולה זריקה 7 שלו - אני די בטוח שהוא עדיין לא מרגיש הכי בנוח עם ההזרקות ולפעמים גם קצת רועד בין לבין .
להזריק לכתף כשאתה לא מכיר או שאר הירקות - לא הכי חכם , עדיף באזורים האלה לדעתי אם מישהו שמכיר ויראה לך
כי תסכים איתי שהזרקה לא נכונה בכתף או משהו תשבית אותו לאימונים , להבדיל מהתחת אם תהיה לו קצת בליטה לא יקרה כלום.
לא שולל שיעשה בעתיד, אבל סייקל ראשון מה צריך הרפתקאות ?
אין כמו התחת - במיוחד אם אתה טריפוליטאי יש לך שם מלא שטח כמו לרוסיה .

כן האמת שהזרקתי בדיוק באזור הבלוטה וכלום לא כאב, אני בחיים!

שמח לשמוע!
אתה עכשיו ממש מגיע לאזור ה״קיק״ של החומר
שבוע הבא גג תצטרך להתחיל להרגיש קצת הרגשה של Pre-Workout באימונים .
איך הולך לך מבחינת התקדמות בתזונה ומשקלים?

• פותח/ת השרשור
שמח לשמוע!
אתה עכשיו ממש מגיע לאזור ה״קיק״ של החומר
שבוע הבא גג תצטרך להתחיל להרגיש קצת הרגשה של Pre-Workout באימונים .
איך הולך לך מבחינת התקדמות בתזונה ומשקלים?

מעולה עולה במשקלים, במשקל כבר עליתי כמעט 10 קילו (התחלתי 71~70 כרגע 79.5)
מחכה כבר לשבוע השישי כשאכניס את הדיבול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית