הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני מתאמן בחדר כושר כבר שנה ומספר חודשים ויש תוצאות אבל....

daniel66

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני בן 15 ואני מתאמן בחדר כושר כבר שנה ומספר חודשים ויש לי תוצאות אבל הייתי רוצה שמישהו יעזור לי מבחינת התפריט שאני צריך לאכול ושיסביר לי איך אני צריך לפעול על מנת לקבל את התוצאות הכי טובות שאפשר לקבל.
נוסף על כך רציתי לשאול אם למישהו בגילי מומלץ לשתות משקה חלבון?
תודה מראש 😁😃

אני בן 15 ואני מתאמן בחדר כושר כבר שנה ומספר חודשים ויש לי תוצאות אבל הייתי רוצה שמישהו יעזור לי מבחינת התפריט שאני צריך לאכול ושיסביר לי איך אני צריך לפעול על מנת לקבל את התוצאות הכי טובות שאפשר לקבל.
אם אתה רוצה שמישהו ישב ויסביר לך איך לפעול ואיך לעשות את זה נכון תצטרך לשלם כסף. ההצעה הכי משתלמת היא הייעוץ האישי אצל משה. אם אתה לא רוצה לשלם, כנס לפורטאל ותתחיל לקרוא.
אין קשר בין גיל לחלבון

אבל הייתי רוצה שמישהו יעזור לי מבחינת התפריט שאני צריך לאכול ושיסביר לי איך אני צריך לפעול על מנת לקבל את התוצאות הכי טובות שאפשר לקבל.
אם המטרה היא לעלות מסת שריר ("להתנפח", "לגדול", "להיות סוס") תקרא את זה קודם כל:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אחר כך תעבור על המאמרים באתר, אם אתה רואה מהכותרת שהמאמר מדבר אליך תקרא אותו, המאמרים כתובים טוב ומכילים הרבה מידע מועיל.
זה כמו לשאול אם למישהו בגילך מומלץ לאכול קוטג'/חזה עוף/טונה. אין בזה משהו מסוכן, זה סך הכל חלבון (יש באבקות חלבון גם חומרי טעם וריח, צבעי מאכל וממתיקים אבל יש את זה בהרבה מאוד דברים שאנחנו אוכלים לכן אני אישית לא מודאג מזה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית