הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תהליך דיאטה ויש שאלות

אריאל1993

משתמש מתחיל
51
1
נק' מוניטין:
1
51
1
Space
אהלן הייתי מתאמן בעבר ברמה פסיכית של שנה 2018 כיום הזנחתי וחזרתי עושה פה ושם דיאטה עם אירובי אך אני מחפש קצת חטיפי חלבון ליום יום כי אני עובד איש שטח...אני כמו חמור קונה תמיד בתחנת דלק 2-3 חטיפים בשלוף (בודק סוכר לפניי)

אשמח להמלצה ל: חטיפי חלבון טובים (כמה שפחות סוכר)
MyProtein?
IHerb
קונה סטוקים כי אני עובד איש שטח 12 שעות וקשה לי לאכול באמצע היום לאכול חזה עוף או לחפש אורז...

בנוסף הזמנתי Impact Whey Prptein התבאסתי על הטעם שוקולד קרמל

אז אשמח למגוון חטיפים ועוד דברים מהצד בנוסף אני אוהב משקאות BCAA ברמה קמצונים לפני אימון כי קשב נהיגה של 12 שעות ואז ללכת למגון

בiHerb ממליץ לך על החטיף חלבון של Quest 150 קלוריות 18 גרם חלבון באמת ערכים מטורפים והטעם פצצה אני בעצמי הזמנתי 5 אריזות של 12 חטיפים של הטעם הזה

• פותח/ת השרשור
בiHerb ממליץ לך על החטיף חלבון של Quest 150 קלוריות 18 גרם חלבון באמת ערכים מטורפים והטעם פצצה אני בעצמי הזמנתי 5 אריזות של 12 חטיפים של הטעם הזה
אהבתי!!! עכשיו מזמין את זה בטעמים שאבחר לעצמי....

בנוסף אני אחכה לסיים את Whey ממייפרוטין ואז התייעץ על אבקת חלבון הכי טוב ומהיכן להזמין עבור דיאטה רצינית ול חיטוב

אשמח בנוסף להמלצה על משהו חזק BCAA כמו PREWORKOUT

ממייפרוטין הזמנתי 6 יחידות פחיות של Bcaa היה נחמד פוש בקטנה

אהבתי!!! עכשיו מזמין את זה בטעמים שאבחר לעצמי....

בנוסף אני אחכה לסיים את Whey ממייפרוטין ואז התייעץ על אבקת חלבון הכי טוב ומהיכן להזמין עבור דיאטה רצינית ול חיטוב

אשמח בנוסף להמלצה על משהו חזק BCAA כמו PREWORKOUT

ממייפרוטין הזמנתי 6 יחידות פחיות של Bcaa היה נחמד פוש בקטנה
מבחינת אבקת חלבון יש את החלבון ISO שכאילו מוכרים אותו בשביל חיטוב זה בתכלס מיוצר עבור אנשים עם בעיות של לקטוז, ממליץ לך על אבקת חלבון של אלפא הרגילה, אתה קונה גם 2 אבקות של אלפא ב438 שקל אחלה מחיר
אני ממליץ על הטעמים של שוקולד לבן מקורמל עם חתיכות בייגלה, ועל האייס קפה שלהם באמת רמה גבוהה

• פותח/ת השרשור
מבחינת אבקת חלבון יש את החלבון ISO שכאילו מוכרים אותו בשביל חיטוב זה בתכלס מיוצר עבור אנשים עם בעיות של לקטוז, ממליץ לך על אבקת חלבון של אלפא הרגילה, אתה קונה גם 2 אבקות של אלפא ב438 שקל אחלה מחיר
אני ממליץ על הטעמים של שוקולד לבן מקורמל עם חתיכות בייגלה, ועל האייס קפה שלהם באמת רמה גבוהה
קודם כל אשמח לקישור לiHerb לחטיפי חלבון..

לגבי אלפא בדקתי בישראל זה יקרר מאוד וגם הרוס למסה ומלא סוכר מעדיף להזמין מאתרים בחול וכמה שפחות סוכר ושטויות

יש לי שוקולד קרמל WHEY PROTEIN טעם סבל

קודם כל אשמח לקישור לiHerb לחטיפי חלבון..

לגבי אלפא בדקתי בישראל זה יקרר מאוד וגם הרוס למסה ומלא סוכר מעדיף להזמין מאתרים בחול וכמה שפחות סוכר ושטויות

יש לי שוקולד קרמל WHEY PROTEIN טעם סבל
הכמות סוכר זה באמת מינורי זה לא מה שיהרוס לך את התהליך, אני ירדתי 30 קילו והכל בסדר מה שיחליט אם תרד או לא זה גירעון קלורי
ואני אשלח לך בפרטי את הקישור לחטיף חלבון

• פותח/ת השרשור
הכמות סוכר זה באמת מינורי זה לא מה שיהרוס לך את התהליך, אני ירדתי 30 קילו והכל בסדר מה שיחליט אם תרד או לא זה גירעון קלורי
ואני אשלח לך בפרטי את הקישור לחטיף חלבון
תודה רבה..חבל שאנשים לא ממליצים על אבקת חלבון ברמה איכותי מ iHerb / Myprotein
ב2018 הייתי על iSo100 משהו כזה כיום אני על Whey proteib

תודה רבה..חבל שאנשים לא ממליצים על אבקת חלבון ברמה איכותי מ iHerb / Myprotein
ב2018 הייתי על iSo100 משהו כזה כיום אני על Whey proteib
האמת שיש לי אבקת חלבון בהזמנתי בiHerb ערכים פצצה אם אתה רוצה היא עולה 160 אני מוכר ב100 אבקת חלבון סגורה אם אתה מאזור באר שבע אתה מוזמן, איכותי ברמות וטעם פגז

• פותח/ת השרשור
האמת שיש לי אבקת חלבון בהזמנתי בiHerb ערכים פצצה אם אתה רוצה היא עולה 160 אני מוכר ב100 אבקת חלבון סגורה אם אתה מאזור באר שבע אתה מוזמן, איכותי ברמות וטעם פגז
אני מרחובות קצת רחוק, תצלם לי בפרטי או שתרשום טעם וחברה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית