ייעוץ תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור sisso
  • פורסם בתאריך

sisso

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
אם אני ירשום פה את התוכנית אימונים שעשו לי תוכלו להגיד לי אם היא טובה או לא
ומה אפשר לתקן?..

אני מבין שאתה מאלה שלא יכולים לדחוף אוכל ומקיאים. סבבה, לי יש תיאבון כל הזמן והלוואי שהייתי במשקל שהייתי יכול לאכול כמות כמו 3 4 אלף קלוריות ביום

איזה משקל כבר צריך כדי לאכול 3 אלף קל' ביום?

נערך לאחרונה:
איזה משקל?..
התכוונתי יותר שהלוואי שהייתה לי מאסה שהייתה מאפשרת לי לאכול הרבה יותר ביום...

זאת באמת הבעייה אצלי אני מנסה לשמור על חיטוב קצת... וזה מונע ממני להתקדם כמו שצריך בתכנית.
אני הולך לעשות את השינוי הזה באמת פשוט אין ברירה..
אבל עדיין ולמרות שאני עושה אירובי תוך כדי התכנית ולא אוכל לפי הספר , אני עולה במשקלי עבודה ומתחזק

ההודעות נמחקו, חאלס מה אתם ילדים בגן? רבים מי יותר אנורקס? מה יש לכם - תתבגרו.
לגבי SS ואימוני כדורגל זה בעייתי כי יש המון "אירובי" במשחקי כדורגל וזה דופק את הסקוואט והדדליפט שזה חצי מ SS ובכלל דופק את ההתאוששות הכללית של הגוף ולעבוד לינארית מאימון לאימון.
הייתי הולך על FBW או אפילו סוג של AB למישהו שמשחק כדורגל, אולי אפילו משלב אימון או שניים של רגליים בשבוע (בסוף שבוע או בימים שאין אימון) וכל השאר כל הגוף. אל תשכחו גם שאם השחקן או שחקן שדורש לשמור על המהירות שלו, להוסיף המון מסה תקשה עליו בסופו של דבר וזו לא המטרה. כמו כן המטרה גם לחזק גידים ומפרקים במיוחד ברגליים למשחק עצמו, שלא יבעטו בשחקן והוא יתפרק לשניים וגם שיראה נוכחות על המגרש ויהיה פיזי.
בקשר ל SS, ההמלצה המינימלית היא 2500 קלוריות ולא משנה כמה אתה שוקל, אפילו אפשר להתחטב עם המספר הקלורי הזה לרוב ההמלצה היא 3000 ומעלה. אם מתאמנים נכון לא תשמינו ואולי אף תוריד מעט שומן אבל יקח הרבה זמן. (יכולים גם לא לעלות ב % שומן בכלל אלא רק לצבור מסת שריר ולהראות ויזואלית הרבה יותר טוב).
מי שעושה SS ולא אוכל כמו שצריך רק מתעלל בעצמו, לדעתי עדיף לא לעשות את התוכנית הזו אלא ללכת על משהו עם פחות עצימות.

לא בדיוק, הם עדיין חייבים לשמור על כושר גופני גבוהה, מה שעדיין מגביל את ההתקדמות הלינארית.

ההודעות נמחקו, חאלס מה אתם ילדים בגן? רבים מי יותר אנורקס? מה יש לכם - תתבגרו.
לגבי SS ואימוני כדורגל זה בעייתי כי יש המון "אירובי" במשחקי כדורגל וזה דופק את הסקוואט והדדליפט שזה חצי מ SS ובכלל דופק את ההתאוששות הכללית של הגוף ולעבוד לינארית מאימון לאימון.
הייתי הולך על FBW או אפילו סוג של AB למישהו שמשחק כדורגל, אולי אפילו משלב אימון או שניים של רגליים בשבוע (בסוף שבוע או בימים שאין אימון) וכל השאר כל הגוף. אל תשכחו גם שאם השחקן או שחקן שדורש לשמור על המהירות שלו, להוסיף המון מסה תקשה עליו בסופו של דבר וזו לא המטרה. כמו כן המטרה גם לחזק גידים ומפרקים במיוחד ברגליים למשחק עצמו, שלא יבעטו בשחקן והוא יתפרק לשניים וגם שיראה נוכחות על המגרש ויהיה פיזי.
בקשר ל SS, ההמלצה המינימלית היא 2500 קלוריות ולא משנה כמה אתה שוקל, אפילו אפשר להתחטב עם המספר הקלורי הזה לרוב ההמלצה היא 3000 ומעלה. אם מתאמנים נכון לא תשמינו ואולי אף תוריד מעט שומן אבל יקח הרבה זמן. (יכולים גם לא לעלות ב % שומן בכלל אלא רק לצבור מסת שריר ולהראות ויזואלית הרבה יותר טוב).
מי שעושה SS ולא אוכל כמו שצריך רק מתעלל בעצמו, לדעתי עדיף לא לעשות את התוכנית הזו אלא ללכת על משהו עם פחות עצימות.

ואם מעלים משקלי עבודה בתכנית הזאת לא כל אימון אלא כל שניים שלושה , ועדיין מתאוששים אבל יותר לאט, אתה רוצה להגיד לי שזה מיותר ועדיין אין התקדמות?
עד כמובן שמגיעים לכמות קלוריות הרצויה בלי אירובי כמעט לא על בסיס קבוע

אני לא מחפש לעלות משקלים כל 2 3 אימונים זה פשוט מה שיוצא כרגע עד שאני יעלה קלוריות לרמה הרצויה.
העניין הוא למצות את התכנית הזו לפני שאני אתקדם לתכניות יותר מורכבות..
מה שאני אוהב ב SS זה את ההגיון מאחוריה ובגלל זה אני מנסה משהו חדש מה יעזור לי לחזור לכל התכניות עם הפיצולים והעבודה על השרירים הקטנים אם גם ככה אני בקושי מתאושש כשאני לא מתיש אותם..?..

אז איזה תכנית מומלץ לי לעשות?
אני מתאמן ארבע פעמים בשבוע בקבוצה זה הרבה ליצנות לא משהו רציני, זה לא מפריע לי מבחינת ללכת למכון אני יכול ללכת מתי שצריך, אין לי בעיה לעבוד רגליים ולא שום דבר ואני מוכן לשקיע מעצמי הרבה.
זה לא ליגת העל אבל אני ממשיך לשחק כי אני מקבל שם כסף.
אני בן 21 1.80 שוקל 65 כמעט, מתאמן משהו כמו חודשיים בAB
תודה.

נערך לאחרונה:
מה עם WS4SB? זה מתאים לספורטאים, לא?
כן לשחקני פוטבול, יכולה גם להתממש ע"י כדורגלנים תוכנית סבבה..
אפשר לעשות מיליון תוכניות צריך לדעת בדיוק מה עשים באימוני כדורגל/פוטבול שלהם ואיך לתכנן נכון את האימונים.
הייתי הולך לשחק כדורגל עושה FBW שלוש פעמים בשבוע כאשר רק 1-2 פעמים הייתי נותן לו רגליים וכמובן אימון משקולות לא ביום אימון כדורגל ויום אחד מנוחה טוטאלי בשבוע MUST.

תכלס, לא מעניינים אותי האימונים של הקבוצה זה שיא השכונה, הדבר היחיד שמעניין אותי זה המשחק בשבת או שישי ויום מנוחה טוטאלי בשבוע יש תמיד.

WS4SB זה אולי אחלה והכל, אבל הלוגיסטיקה שמסביב לזה פשוט מעייפת. אני ויתרתי עוד לפני שהתחלתי.

אני הייתי עושה FBW ראשון שלישי חמישי כוח ונח עד המשחק בשבת כשהאימונים בקבוצה בשבוע זה כביכול העבודה אירובית...
אפשר גם תכנית AB רגילה ראשון שני כוח שלישי מנוחה רביעי חמישי כוח ומשחק בשבת
זה תלוי כמה אתה יכול להגיע לחדר כושר בשבוע לא יותר מזה.. 3 או 4 פעמים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית