עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מבין שאתה מאלה שלא יכולים לדחוף אוכל ומקיאים. סבבה, לי יש תיאבון כל הזמן והלוואי שהייתי במשקל שהייתי יכול לאכול כמות כמו 3 4 אלף קלוריות ביום
ההודעות נמחקו, חאלס מה אתם ילדים בגן? רבים מי יותר אנורקס? מה יש לכם - תתבגרו.
לגבי SS ואימוני כדורגל זה בעייתי כי יש המון "אירובי" במשחקי כדורגל וזה דופק את הסקוואט והדדליפט שזה חצי מ SS ובכלל דופק את ההתאוששות הכללית של הגוף ולעבוד לינארית מאימון לאימון.
הייתי הולך על FBW או אפילו סוג של AB למישהו שמשחק כדורגל, אולי אפילו משלב אימון או שניים של רגליים בשבוע (בסוף שבוע או בימים שאין אימון) וכל השאר כל הגוף. אל תשכחו גם שאם השחקן או שחקן שדורש לשמור על המהירות שלו, להוסיף המון מסה תקשה עליו בסופו של דבר וזו לא המטרה. כמו כן המטרה גם לחזק גידים ומפרקים במיוחד ברגליים למשחק עצמו, שלא יבעטו בשחקן והוא יתפרק לשניים וגם שיראה נוכחות על המגרש ויהיה פיזי.
בקשר ל SS, ההמלצה המינימלית היא 2500 קלוריות ולא משנה כמה אתה שוקל, אפילו אפשר להתחטב עם המספר הקלורי הזה לרוב ההמלצה היא 3000 ומעלה. אם מתאמנים נכון לא תשמינו ואולי אף תוריד מעט שומן אבל יקח הרבה זמן. (יכולים גם לא לעלות ב % שומן בכלל אלא רק לצבור מסת שריר ולהראות ויזואלית הרבה יותר טוב).
מי שעושה SS ולא אוכל כמו שצריך רק מתעלל בעצמו, לדעתי עדיף לא לעשות את התוכנית הזו אלא ללכת על משהו עם פחות עצימות.
כן לשחקני פוטבול, יכולה גם להתממש ע"י כדורגלנים תוכנית סבבה..מה עם WS4SB? זה מתאים לספורטאים, לא?
WS4SB זה אולי אחלה והכל, אבל הלוגיסטיקה שמסביב לזה פשוט מעייפת. אני ויתרתי עוד לפני שהתחלתי.