הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרשור Unlimited.

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
Unlimited הינו פרויקט בשיתוף חברת חשמל,המבטיח לפרוס סיבים אופטיים לגלישה,ומבטיח עד 1G סימטרי(ההעלאה שווה להורדה).
יש 3 חבילות:
100 M
200M
1000M

אתם חושבים שבזק ו הוט נמצאים בסכנה כלכלית עקב המאורע?

תלוי במחיר כמובן, אם אטרקטיבי אז בזק והוט פשוט יצטרכו לעבוד יותר קשה, בדגש על החברת פח זבל העונה לשם הוט.

עד שיפרסו את התשתית אולי זה כבר לא יהיה אקטואלי

כרגע זה בתקופה ניסיונית אצל אנשים שהסכימו לחבר אצלם את התשתית בבניין. נקווה שזה יתפתח ויהפוך להיות אינטרנט טוב יותר ממה שקיים היום.

בתור נציג טכני של חברת אינטרנט

בהחלט מהווה סכנה לחברות הגדולות

הפריסה של תשתית אינטרנט מספקת אינטרנט יציב יותר, מהיר יותר וקווים סימטריים (שיועילו מאוד לכל הגיימרים / עסקים)
ברגע שהם יהיו נגישים לכולם ויתחילו באמת לשמוע עליהם הם יפציצו

חוץ מזה שהמחירים מדהימים יחסית לאיכות

אני מקווה מאוד רק שזה לא חלק מניסיון עושק חדש של חברת החשמל שבה הם יציעו תשתית ונצטרך להביא ספק כמו במצב הנוכחי.

העיר הראשונה שבה הם פרסו את זה זה באר שבע ואני עדיין מחכה כמו איזה מניאק עם התשתית המסריחה של הוט.

• פותח/ת השרשור
זה לא.
זה כבר בתל אביב רמת גן ועד מקומות,ניתן לבדוק בתווית:חדשות,באתר שלהם.
למי ששאל האם יש צורך להפריד את התשלום?לא.
אתה משלם רק לחברה אחת ויש לך אפשרות לבחור לאיזה ספק להצטרף.
החיבור הזה שהם מבטיחים הוא אמיתי ועובד וכבר בוצעו ניסיונות וכן,החברה הולכת למשוך אליה קהל רב.
בתוצאות הבדיקה החברה עומדת על מה שהבטיחה.
פרסמתי את השרשור משום שהתחילו לפרסם את הפרויקט בטלוויזיה(פרסומת בערוץ 2 למשל)

אני מחכה לזה בסביבות החצי שנה כבר.
אני מתכנן לקנות את החבילה של ה100-150 שקל לא זוכר כמה זה היה.
נמאס לחכות מלא זמן להעלות קבצים/סרטונים או להוריד משחקים או לשחק עם אינטרנט שקורס כל כמה זמן ועם קפיצות פינג מדי פעם..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית