עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המשקל קל לך. עם איך שאתה מרים, משקל שיאתגר אותך יעלה ככל הנראה עם גב עגול. כדי שזה לא יקרה, ההמלצה היא למשוך את המוט בזווית על ידי כך שאתה תגלגל אותו על הרגל כל הדרך עד למעלה ולא "תרים" אותו למעלה.
זאת הסיבה למה דד ליפט זה תרגיל שבו אני לא ממליץ לצלם טכניקה עם משקל נמוך כי במשקל נמוך קשה לאתר את הבעיות שלך (ובעיקר, מה שהכי בעייתי בדד ליפט, זה פיגורים בשרירים מסוימים שעלולים להגביל אותך).
המוט רחוק מהגוף עוד מהסטאפ, במיוחד בחזרה הראשונה המצולמת רואים את זה, והמוט אמור לגעת ברגליים כל דרך למעלה, צריך להצמיד את המוט לרגל בזמן העליה על ידי שימוש בשריר הרחב גבי. המשקל קל לך כמו שטנק אמר, לכן זה עולה, במשקל מאתגר זו תהיה בעיה.
תיכנס לסטאפ בעזרת 5 השלבים ותעלה סרטון ביקורת עם משקל שיותר מאתגר אותך.
צודקים החברים. המוט מתחיל רחוק וכשההתחלה גרועה אין סיכוי לתקן. שים את המוט מעל אמצע כפות הרגליים, תיגע בו עם השוקיים, ורק אז תרים.
בעברית: תסובב אגן לפני שאתה מתחיל את המשיכה (תנסה להצביע עם התחת כלפי מעלה).Also, rotate Ur pelvis, if u look closesly before u start lifting ur lower back is not rlly activated, Ur ass I dragging Ur lower back down with it. Basically u start ur deadlift with a butwink like what some ppl get in a squat.
Hopefully someone else can explain in normal Hebrew words if u dont get what I mean, because it's more important than having the bar far away, since this can actually rlly injure u
לא השקעתי בנשימות כי זה משקל שהיה קל לי למרות שאני מודע לזה שזה טעות.בעברית: תסובב אגן לפני שאתה מתחיל את המשיכה (תנסה להצביע עם התחת כלפי מעלה).
עוד משהו, לא קלטתי אם אתה עושה את זה, אם לא אז קח הרבה אוויר לפני תחילת המשיכה ותחזיק אותו בפנים.
המשקל קל לך. עם איך שאתה מרים, משקל שיאתגר אותך יעלה ככל הנראה עם גב עגול. כדי שזה לא יקרה, ההמלצה היא למשוך את המוט בזווית על ידי כך שאתה תגלגל אותו על הרגל כל הדרך עד למעלה ולא "תרים" אותו למעלה.
זאת הסיבה למה דד ליפט זה תרגיל שבו אני לא ממליץ לצלם טכניקה עם משקל נמוך כי במשקל נמוך קשה לאתר את הבעיות שלך (ובעיקר, מה שהכי בעייתי בדד ליפט, זה פיגורים בשרירים מסוימים שעלולים להגביל אותך).
המוט רחוק מהגוף עוד מהסטאפ, במיוחד בחזרה הראשונה המצולמת רואים את זה, והמוט אמור לגעת ברגליים כל דרך למעלה, צריך להצמיד את המוט לרגל בזמן העליה על ידי שימוש בשריר הרחב גבי. המשקל קל לך כמו שטנק אמר, לכן זה עולה, במשקל מאתגר זו תהיה בעיה.
תיכנס לסטאפ בעזרת 5 השלבים ותעלה סרטון ביקורת עם משקל שיותר מאתגר אותך.
צודקים החברים. המוט מתחיל רחוק וכשההתחלה גרועה אין סיכוי לתקן. שים את המוט מעל אמצע כפות הרגליים, תיגע בו עם השוקיים, ורק אז תרים.
Also, rotate Ur pelvis, if u look closesly before u start lifting ur lower back is not rlly activated, Ur ass I dragging Ur lower back down with it. Basically u start ur deadlift with a butwink like what some ppl get in a squat.
Hopefully someone else can explain in normal Hebrew words if u dont get what I mean, because it's more important than having the bar far away, since this can actually rlly injure u
And as the other said, this is way too light for u 😃
כןאיך אני אמור להתקדם בדדליפט ופרס? פשוט להוסיף 2.5 קילו כל שבוע?
אל תוותר על חתירה. תעשה חתירה בכל מקרה. אתה יכול להוסיף צ'ין אפס כתרגיל עזרצין אפס במקום חתירה בלינארית 3xMAx עד שאני (עושה בערך 8-10) זה בסדר ככה?
כןאיך אני אמור להתקדם בדדליפט ופרס? פשוט להוסיף 2.5 קילו כל שבוע?
לדעתי כןצין אפס במקום חתירה בלינארית 3xMAx עד שאני (עושה בערך 8-10) זה בסדר ככה?
1+אל תוותר על חתירה. תעשה חתירה בכל מקרה. אתה יכול להוסיף צ'ין אפס כתרגיל עזר
1+
מצטרף להמלצה על שילוב החתירה בתוכנית
אני פצוע עכשיו בכתף כי היה לי פיגור בשכמות שגרם לכך שכל הלחץ בלחיצת חזה נפל על כתף קדמית וכתוצאה מכך נפצעתי. עד אז לא הייתי עושה חתירות בחיים.למה מה כל כך חשוב בחתירה?
אני לא יודע עד כמה זה ספציפית בגלל חתירה. אני מאז SS בתחילת התכנית בערך החלפתי את החתירה במתח ומאז מתח/צ'ין אפס זה המשיכה העיקרית שלי (בשבועות האחרונים רק הוספתי מסור, ועושה פייספולס גם) ולא היו פציעות כתף, חוץ משבוע שעבר שהעמסתי יותר מדי משקל בנפח בנץ' (נראה לי זה עבר כבר)אני פצוע עכשיו בכתף כי היה לי פיגור בשכמות שגרם לכך שכל הלחץ בלחיצת חזה נפל על כתף קדמית וכתוצאה מכך נפצעתי. עד אז לא הייתי עושה חתירות בחיים.
אני פצוע עכשיו בכתף כי היה לי פיגור בשכמות שגרם לכך שכל הלחץ בלחיצת חזה נפל על כתף קדמית וכתוצאה מכך נפצעתי. עד אז לא הייתי עושה חתירות בחיים.
עם כל כמה שאני אוהב את החתירות מהרצפה, בואו לא נגזים. היא לא תרופת פלא הכרחית שאי אפשר בלעדיה.אני לא יודע עד כמה זה ספציפית בגלל חתירה. אני מאז SS בתחילת התכנית בערך החלפתי את החתירה במתח ומאז מתח/צ'ין אפס זה המשיכה העיקרית שלי (בשבועות האחרונים רק הוספתי מסור, ועושה פייספולס גם) ולא היו פציעות כתף, חוץ משבוע שעבר שהעמסתי יותר מדי משקל בנפח בנץ' (נראה לי זה עבר כבר)
אני חושב שאני אתחרט על השאלה הזאת אבל מה דעתך על חתירות במכונה?בחתירה צריך לזכור שיש גם חסרון גדול - עומס רציני על הגב התחתון. לא הייתי עושה אותה (שוב) ב-SS למשל.
מסכיםחיזוק הטרפזים זה גם חלק מהעבודה של המתח, ואם עושים גם פייספולס - בכלל אין מה לדבר.
באן?במכונה?
איזו? פולי? יכול להיות תרגיל עזר למי שצריך תוספת נפח. לי מספיקים תרגילים במוט, ופייספולס, או מסור לעיתים רחוקות.אני חושב שאני אתחרט על השאלה הזאת אבל מה דעתך על חתירות במכונה?
לטנק? בוודאי. כבר long overdue. ולא קשור בכלל לשאלה.באן?
אל תדאג אני אקבל באן כשאני אחליט לקבל באן 😉לטנק? בוודאי. כבר long overdue. ולא קשור בכלל לשאלה.
חתירות שיעבדו בעיקר על חיזוק מקרבי השכמות. בעיקר כאלה שיבוצעו באחיזה צרה ולא רחבה. בעיקרון פולי גם נכנס בקטגוריה.איזו? פולי?
לא חושב שזה קשור לרוחב האחיזה, אלא לכיוון שאליו אתה מושך: למטה זה יותר הלטיסימוס, למעלה זה יותר הטרפז האמצעי.חתירות שיעבדו בעיקר על חיזוק מקרבי השכמות. בעיקר כאלה שיבוצעו באחיזה צרה ולא רחבה. בעיקרון פולי גם נכנס בקטגוריה