עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שיניתי את דעתי לאחר שנפתח בפניי עולם חדש של פציעות. עכשיו אני חושב שחייב לבצע חתירות בכל תוכנית בכל מקרה. אפשר כמובן להוסיף לזה עוד צ'ין אפס אם נשאר דלק בטנק.לא יודע בss תמיד המליצו פה לעבוד עם צין אפס ולא חתירה
למה פתאום בלינארית כל כך חשוב חתירה
אני גם בחיטוב אז אני לא יודע כמה כדי כי אני לא יתקדם בתרגיל הזה שלעולם לא עשיתי
המשקל קל לך. עם איך שאתה מרים, משקל שיאתגר אותך יעלה ככל הנראה עם גב עגול. כדי שזה לא יקרה, ההמלצה היא למשוך את המוט בזווית על ידי כך שאתה תגלגל אותו על הרגל כל הדרך עד למעלה ולא "תרים" אותו למעלה.
זאת הסיבה למה דד ליפט זה תרגיל שבו אני לא ממליץ לצלם טכניקה עם משקל נמוך כי במשקל נמוך קשה לאתר את הבעיות שלך (ובעיקר, מה שהכי בעייתי בדד ליפט, זה פיגורים בשרירים מסוימים שעלולים להגביל אותך).
המוט רחוק מהגוף עוד מהסטאפ, במיוחד בחזרה הראשונה המצולמת רואים את זה, והמוט אמור לגעת ברגליים כל דרך למעלה, צריך להצמיד את המוט לרגל בזמן העליה על ידי שימוש בשריר הרחב גבי. המשקל קל לך כמו שטנק אמר, לכן זה עולה, במשקל מאתגר זו תהיה בעיה.
תיכנס לסטאפ בעזרת 5 השלבים ותעלה סרטון ביקורת עם משקל שיותר מאתגר אותך.
צודקים החברים. המוט מתחיל רחוק וכשההתחלה גרועה אין סיכוי לתקן. שים את המוט מעל אמצע כפות הרגליים, תיגע בו עם השוקיים, ורק אז תרים.
Also, rotate Ur pelvis, if u look closesly before u start lifting ur lower back is not rlly activated, Ur ass I dragging Ur lower back down with it. Basically u start ur deadlift with a butwink like what some ppl get in a squat.
Hopefully someone else can explain in normal Hebrew words if u dont get what I mean, because it's more important than having the bar far away, since this can actually rlly injure u
And as the other said, this is way too light for u 😃
1+
מצטרף להמלצה על שילוב החתירה בתוכנית
ניסיתי לשפר
קירבתי את המוט לגוף שהוא ישפשף את הרגל,?הרמתי יותר חזה, ניסיתי לסובב יותר אגן
שמתי לב שהתחת עדיין עולה מוקדם ואז הגב מתעגל בהרמה אני צודק ?
I think u can learn a lot from this.
ur back is still rounded, not extremely so, but it will get worse one u do heavy weights, seems to come from poor setup. Most importantly watch the video and then look at yourself lifting and think about how u lift and u'll most likely realize some bigger mistakes.
good luck
ur back is still rounded, not extremely so, but it will get worse one u do heavy weights, seems to come from poor setup. Most importantly watch the video and then look at yourself lifting and think about how u lift and u'll most likely realize some bigger mistakes.
good luck
good luck
תודה אבל לא הבנתי הגב מתעגל בגלל הסט אפ לקוי או בגלל הרמה לקויה?אתה יכול ללמוד מזה המון.
הגב שלך עדיין מעוגל,אך לא בצורה קיצונית,אך עם התקדמות המשקלים ההתעגלות תחמיר ,כלל הנראה מסטאפ לא טוב.
הכי חשוב הוא לצפות בסרטון ולהשוות את עצמך למי שבסרטון,כך תוכל לראות את ההבדל בטכניקות ואת הטעויות שלך.
בהצלחה.
(נראה לי תרגמתי יחסית סביר.)
מז"א רמה?תודה אבל לא הבנתי הגב מתעגל בגלל הסט אפ לקוי או בגלל הרמה לקויה?
כתבת סט אפ אבל לא הבנתי מה הבעיה הסט אפ זה יותר נראה לי בגלל הרמה לקויה לא?
הרמהמז"א רמה?
ידעתי שיש בך עוד תועלת בפורום. כל הכבודגם הסטאפ וגם איך שאתה מרים גורמים להתעגלות הגב. הסטאפ לא מושלם ברגע שאתה מרים(ובמיוחד במשקלים גבוהים יותר) התעגלות הגב שלך מחמירה.
זה לא נובע מחולשה שלך, אלה בגלל שאתה לא מבצע את התרגיל נכון.
שים לב כי דדליפט זאת לא משיכה,אתה צריך להתייחס אליה בתור דחיקה. כפי שאתה דוחף את המשקל ממך בלג פרס, כך גם בדדליפט.
(תרגום אחרון שאתה מקבל, ללמוד אנגלית זה חשוב,ואתה בסה"כ קטן ממני בשנה.)
😍ידעתי שיש בך עוד תועלת בפורום. כל הכבוד
למה צ'ינאפס יותר מועדים לפורענות מחתירות בתכנית כזו?לדעתי אם כבר המצב הפוך חתירות כבדות על זוקפים עמוסים נשמע פחות טןבשיניתי את דעתי לאחר שנפתח בפניי עולם חדש של פציעות. עכשיו אני חושב שחייב לבצע חתירות בכל תוכנית בכל מקרה. אפשר כמובן להוסיף לזה עוד צ'ין אפס אם נשאר דלק בטנק.
אני חושב שלא הבנת אותי. הכוונה שלי הייתה שצריך לעשות חתירות כדי לחזק את הזוקפים ואת השכמות על מנת להמנע מפציעות. אני לא השוותי בשום מקום צ'ין אפס לחתירות מבחינת יעילות או אפקט על השרירים הללו. פשוט אמרתי שחתירות יותר חשובות לתוכנית אז צ'ין אפס יהיו מין "תרגיל בונוס" שתעשה רק אם נשאר לך כוח בסוף האימוןלמה צ'ינאפס יותר מועדים לפורענות מחתירות בתכנית כזו?לדעתי אם כבר המצב הפוך חתירות כבדות על זוקפים עמוסים נשמע פחות טןב
מה שרציתי לומר זה שהרבה ממליצים על צ'ינאפס עם משקל במקום חתירה ואני רואה בזה הגיון כי בחתירות כבדות קשה לשמור על טכניקה טובהאני חושב שלא הבנת אותי. הכוונה שלי הייתה שצריך לעשות חתירות כדי לחזק את הזוקפים ואת השכמות על מנת להמנע מפציעות. אני לא השוותי בשום מקום צ'ין אפס לחתירות מבחינת יעילות או אפקט על השרירים הללו. פשוט אמרתי שחתירות יותר חשובות לתוכנית אז צ'ין אפס יהיו מין "תרגיל בונוס" שתעשה רק אם נשאר לך כוח בסוף האימון
אוקיי הבנתי שהבעיה היא שאני מרים את המוט במקום ללחוץ את הרגלייםBoth setup and how u lift causes the rounded back, the setup isn't perfect and once u lift (with heavier weights in the manner u lift) Ur back gets worse. It's not cuz u r weak, it a cuz u r doing it wrong. Notice the title of the video "deadlift is not a pull".. U should think of it as a push, u push against the floor like in a legpress, not pull the weight up.
@Matty
It might take some time, maybe a week maybe a month, but ull get it eventually.אוקיי הבנתי שהבעיה היא שאני מרים את המוט במקום ללחוץ את הרגליים
הקטע שאני לא מצליח ללחוץ עם הרגליים זה לא יוצא לי אני ינסה יותר פעם הבאה
תודהIt might take some time, maybe a week maybe a month, but ull get it eventually.