הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקות של Syntrax

Shliomik

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
מה קורה אנשים?

לא מזמן התחלתי להתאמן, בניתי תפריט ותוכנית אימונים
אממה, היתה לי בעיה לאכול במהלך היום בדיוק לפי התפריט ועיקר הבעיה היתה חוסר די משמעותי של חלבון.
עשיתי ביקור בישראבודי והמוכר התחיל לתת הרצאה על הtrophix של סינטקס שזאת האבקה הכי טובה שיש להם כי זו תשלובת של חלבונים וחרטא
אחרי שכבר קניתי 2 שקים הבנתי מדיונים פה בפורום שזאת אבקה זוועה של חברה זוועה.

אז קודם כל אני מת להבין למה היא כזאת נוראה (עלו לי 700 שקל!) והאם היא כזאת נוראה שכדאי למכור שק ולהביא במקום זה משהו נורמלי , או לגמור את השקים האלה ופשוט לקנות משהו טוב אחרי זה.

תודה לעוזרים!

1. לא שווה תמחיר כי הם המשווקים הבלעדיים בארץ הם דופקים לה מחיר עולה בסביבות ל בחול.
2.תשלובת חלבונים גרועה
3.יש סיפור שרץ באינטרנט שהם ניסו להבריח ביצים בגבול או משהו כזה.
4.באחד האתרים הגדולים הפסיקו לשווק אותה.
5.ניסו להשתיק לקוחות שהשמיצו את השם שלה בעזרת תביעות.

דיון שהיה לא מזמן...

ייעוץ - סיינטרקס טרופיקס ייעוץ

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מתוך הדף - חרם צרכנים על חברת סיינטרקס

לא קונים יותר סיינטרקס !
חלבון סיינטרקס מטרקס m5 - חלק א׳

משקל: 2.270 ק״ג
מנות הגשה: 63

תשלובת חלבונים מאוד ותיקה בשוק המכילה 4 סוגי חלבון שונים:
חלבון מי גבינה מרוכז, חלבון חלב מרוכז, חלבון חיטה, חלבון ביצה
הדבר המשונה ששמנו לב שהתווית בעברית שונה מהתווית באנגלית.
החוק מחייב לכתובת את סוגי החלבון לפי ריכוז מהגבוה לנמוך.
בתווית הכתובה בעברית חלבון החיטה מופיע כאחרון מיד אחרי חלבון ביצה.
בתווית מקורית באנגלית הביצה מגיע אחרי החיטה מה שאומר עיוות במתן מידע לצרכן החלבון ביצה הוא בריכז הנמוך ביותר בתשלובת.
עוד דבר נציין שלא ברור לנו, המילה קמח בתווית חוזרת רב פעמים: קמח חיטה, קמח מעושר, קמח בוטנים וכו לא ברור לנו מדוע יש צורך בתוספת כל כך הרבה קמח לחלבון ?!
כל הפירוט על סוגי החלבון בהמשך

כמות חלבון באריזה: 1449 גרם חלבון ( במנת הגשה 23 גרם)
כמות פחמימות באריזה: 378 גרם ( במנת הגשה 6 גרם)
כמות השומן באריזה: 189 גרם ( במנת הגשה 3 גרם )
כמות הקלוריות: 9450 (במנה 150 קלוריות)
אחוז חלבון 63%

מחיר 465 ש״ח
מחיר למנת הגשה 7.38 ש״ח
המוצר הזה הוא בין הבודדים בשוק שהוא מונופוליסטי- מזה אומר ? אתם לא יכולים להזמין אותו מחו״ל ששם המחיר הוא 172 ש״ח לעומת 465 בארץ.

חשוב לציין שהמוצר נמכר בבלעדיות ברשת ישראלבודי שהיא גם היבואנית הבלעדית של המוצר (חוסר תחרותיות - מונופול)

לעומת תשלובות אחרות, התשלובת הזאת מכילה חלבון חיטה בכמות יחסית גדולה. חלבון החיטה הוא החלבון הנחות והגרוע ביותר לפיתוח הגוף. הערך הביולוגי שלו bv הוא הנמוך ביותר ונמצא בתחתית הרשימה, כמו כן, הוא חלבון לא מלא, חלבון חסר והדבר הכי חשוב אינו מכיל חומצה אמינית לואצין שהיא החשובה ביותר לפיתוח הגוף. כפי שניתן לראות סוג החלבון הזה הוא הכי פחות מתאים למטרות פיתוח גוף אז למה יש אותו אתם שואלים ? מחיר ! חלבון חיטה הוא החלבון הזול ביותר מכל החלבונים. אז איך זה שאם זה כל כך זול ואחוז החלבון כל כך נמוך אתם משלמים הכי יקר ? פשוט מאוד - אתם הצרכנים לא יכולים לדעת את כל הפרטים האלו בכל זאת בשביל זה יש ״מומחים״ אז הרשת ישראל בודי מנצלת את חוסר הידע שלכם וגוזרת עלייכם קופון שמן.

את האתר ויטה-קוסט רובכם כנראה מכיר (אם לא, ברוך הבא 21). זהו אתר בארה"ב ששולח תוספי תזונה לישראל בזול. אומנם לוקח לחבילה כחודש להגיע לישראל, אך המחיר זול משמעותית ממוצרים בישראל, במיוחד אבקות חלבון, גיינרים, פורמולות לפני אימון וכו'. לאחרונה, נראה שיבואן סינטרקס בישראל שהוא גם בעל רשת חנויות הבחין שאנשים רוכשים את החלבון שלו ב-172 שקלים, במקום ב-465 שקלים שהוא גובה בישראל והוא נבהל. כיצד זה הגיוני שחלבון שעולה $43 בחו"ל נהפך ל-$116 בישראל? 240% רווח ר
מילא זה, אבל כשהיבואן ראה שבורחים לו לקחות לחו"ל, מה עשה? חסם את כל המשלוחים של החברה לישראל. לא מספיק שאתה חזיר מבחינת הרווח שאתה גוזר על חלבון עם 65% סה"כ (ביחס לכ-80% אצל המתחרים), לא מספיק שיש לך חלבון חיטה, שמן חמניות וסירופ פרוקטוז באבקת חלבון, אתה מנסה בכוח לא ליצור תחרות בשוק? הדף הזה חביבי ילמד אותך לקח. הישראלים מזמן לא פרייארים - אולי קצת נאיבים

• פותח/ת השרשור
וואלה.. תודה על התשובות אנשים.
חבורה של חארות, רק בישראל..
מציע למנהלים פה לעשות נעוץ על הנושא הזה, החנות המסריחה הזאת דוחפת את הזבל הזה לכל מי שמגיע לחנות!

• פותח/ת השרשור
ואי השבוע קניתי טרופיקס של סיינטרקס בעסה מה זה ממש לא שווה ? נראה לכם הם יקחו חזרה ?
אין מצב, יש חוק שאוסר עליהם לקבל חזרה מוצרים כאלה, כמו תרופות.
גם אני תקוע עכשיו עם שתי שקיות של החרא הזה.
תנסה למכור פה בפורום.

מה זה ממש לא שווה ?
לא צריך להגזים. בין "האבקה הכי מתקדמת בעולם" לבין "ממש לא שווה" יש תחום גדול מאד. קצת חלבון חיטה לא הופך את האבקה שקנית לקמח, הוא רק אומר שייתכן ששילמת קצת יותר מדי עבורה - לא משהו שמצדיק ייסורי נפש רבים.

לא מתייסר אבל כשאתה משלם יותר מ 500 ש״ח על אבקת חלבון אתה באמת מצפה לקבל את הטוב ביותר. היה להם שם תשלובת ישראלית גם ב 250 ש״ח ואני אחד שלא מתפשר על איכות והלכתי על מה שאמרו לי הכי טוב. אני חוזר לשם מחר אדבר עם האחראי ואבקש החזר.

• פותח/ת השרשור
לא מתייסר אבל כשאתה משלם יותר מ 500 ש״ח על אבקת חלבון אתה באמת מצפה לקבל את הטוב ביותר. היה להם שם תשלובת ישראלית גם ב 250 ש״ח ואני אחד שלא מתפשר על איכות והלכתי על מה שאמרו לי הכי טוב. אני חוזר לשם מחר אדבר עם האחראי ואבקש החזר.

אני איתך בראש אחי.
אגב אם אתה מדבר על האבקה של Extreme Nutrition, מדיונים פה בפורום בפורום מסתבר שזו אחת האבקות היותר משתלמות.
אירוני.
אם אתה מדבר על האבקה של פרובודי או קומפלקסבודי משהו כזה יש לי הרגשה שזה אותו סוג של זבל.

אבל שוב, אומר לך מראש שמבחינה חוקית אסור להם לקבל את השק בחזרה.
תנסה לצעוק עליו ותגיד שאח שלך זה רפי גינת.
מאוד יכול להיות שהם יבהלו קצת.

מכרתי למישהו מהחדר כושר לא מתכוון להתנהג כמו ישראלי להתחיל לצעוק ולהשתגע. אותי בתור לקוח הם הפסידו וזה מבחינתי התגובה הכי טובה.

פרייארים לא מתים רק מתחלפים. ואני לא אומר בשביל לפגוע בך אחי אבל כל שני וחמישי פותחים פה פוסט על החברות סינטרקס הבעיה שלך שאתה קונה ואז מברר זה אמור להיות הפוך.
קיצר שילמת את שכר הלימוד שלך
אתה לא הראשון ולא האחרון שנופל יש לי המון שנאה כלפי אותה חנות גם אני היתי נוב והיו טוחנים אותי שם עם מחירים ומוצרים זבל אבל בקטנה למדתי וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית