הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכף יד ימין בבנץ'

spiritcrusher

משתמש מתחיל
52
14
נק' מוניטין:
28
52
14
שלום, נתקלתי היום ובאימון הקודם בכאב מוזר בזמן הבנץ' ביד ימין במעבר שבין האגודל והאצבע.
די מאמין שזה עומס על המפרק (אני מתופף). כשניסיתי עם דאמבלים פחות כאב לי מאשר עם מוט.
להמשיך עם דאמבלים או להפסיק לגמרי עם התרגיל? תור לאורטופד אקבע מחר...

תודה לעוזרים

שלום, נתקלתי היום ובאימון הקודם בכאב מוזר בזמן הבנץ' ביד ימין במעבר שבין האגודל והאצבע.
די מאמין שזה עומס על המפרק (אני מתופף). כשניסיתי עם דאמבלים פחות כאב לי מאשר עם מוט.
להמשיך עם דאמבלים או להפסיק לגמרי עם התרגיל? תור לאורטופד אקבע מחר...

תודה לעוזרים

אין לך מה ללכת לאורטופד מכאב כזה.
בזבוז זמן הדדי.
תבדוק קודם את טכניקת האחיזה שלך במוט. תעבוד עם משקל קל יותר , ותראה אם זה עדיין כואב.

• פותח/ת השרשור
אין לך מה ללכת לאורטופד מכאב כזה.
בזבוז זמן הדדי.
תבדוק קודם את טכניקת האחיזה שלך במוט. תעבוד עם משקל קל יותר , ותראה אם זה עדיין כואב.

אני עובד עכשיו עם משקלים שקלים לי גם ככה בגלל הפציעת גב.
אני יכול 60 לשמינייה, ניסיתי היום 40 לחמישייה ועדיין כאבים ביד ימין, אפילו בחימום הרגשתי את זה טיפה עם מוט ריק, אחרי זה ניסיתי גם בדאמבלים ואותו דבר.

הכאב מתחזק ככל שאני יורד למטה, והמפרק בקו ישר עם האמה, שאלתי את כל המאמנים כבר ואישרו לי את הטכניקה.

זה מתסכל, התרגילים האהובים עליי שהם סקוואט דדליפט ובנץ' אני לא יכול לעשות, המורכבים היחידים שנשארו לי זה פרס ומתח. מקבילים אני גם לא יכול לעשות כי יש לי מתיחה בגיד ביד שמאל אז התרגילים היחידים שנשארו לי לחזה זה פרפר ושכיבות סמיכה... מה לעשות?

לגבי הסקוואט והדדליפט, הטכניקה שלי בהם כבר בסדר גמור אבל הפיזיותרפיסט שלי אמר לי לא להתחיל איתם עדיין, בנץ' ופרס הוא אישר לי לעשות אבל בעצימות נמוכה.

אני עובד עכשיו עם משקלים שקלים לי גם ככה בגלל הפציעת גב.
אני יכול 60 לשמינייה, ניסיתי היום 40 לחמישייה ועדיין כאבים ביד ימין, אפילו בחימום הרגשתי את זה טיפה עם מוט ריק, אחרי זה ניסיתי גם בדאמבלים ואותו דבר.

הכאב מתחזק ככל שאני יורד למטה, והמפרק בקו ישר עם האמה, שאלתי את כל המאמנים כבר ואישרו לי את הטכניקה.

זה מתסכל, התרגילים האהובים עליי שהם סקוואט דדליפט ובנץ' אני לא יכול לעשות, המורכבים היחידים שנשארו לי זה פרס ומתח. מקבילים אני גם לא יכול לעשות כי יש לי מתיחה בגיד ביד שמאל אז התרגילים היחידים שנשארו לי לחזה זה פרפר ושכיבות סמיכה... מה לעשות?

לגבי הסקוואט והדדליפט, הטכניקה שלי בהם כבר בסדר גמור אבל הפיזיותרפיסט שלי אמר לי לא להתחיל איתם עדיין, בנץ' ופרס הוא אישר לי לעשות אבל בעצימות נמוכה.

לא הבנתי , אם אתה כבר עובד עם פיזיותרפיסט , למה אתה רוצה ללכת לאורטופד? בכל אופן , רצוי להפנות שאלות כאלו לפיזיותרפיסט שמטפל בך.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי , אם אתה כבר עובד עם פיזיותרפיסט , למה אתה רוצה ללכת לאורטופד? בכל אופן , רצוי להפנות שאלות כאלו לפיזיותרפיסט שמטפל בך.

כי פיזיותרפיסט הלכתי לפרטי שעלה לי כסף בגלל הגב לא יכולתי לחכות לתור של קופת חולים. אורטופד זה בחינם עם פחות זמן המתנה לתור ואולי הוא יכול לאבחן מה הבעיה.

מה לעשות בינתיים לחזה? להזניח אותו באימונים? פרפר ושכיבות סמיכה עדיף על כלום לא?

• פותח/ת השרשור
ניסיתי היום באימון לשנות את האחיזה ל suicide grip, כשהאגודל מאחורי המוט. חשוב לציין שלא ישר שמתי אותו מחוץ למוט אלא קודם מסביב למוט ואז לאט הוצאתי אותו החוצה וכמובן שגם שמרתי על מפרק בקו ישר עם האמה.

לא הרגשתי שום כאבים עם האחיזה הזאת, האם כדאי להמשיך איתה עד שהכאבים יעברו? או האם בכלל כדאי להמשיך איתה בלי קשר כי היא יותר נוחה לי?

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית