הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבקש המלצות לסייקל שני

• פותח/ת השרשור cnemo
  • פורסם בתאריך

cnemo

משתמש מתחיל
124
1
נק' מוניטין:
11
124
1
היי,

אני מתחיל לאסוף חומרים לסייקל שני ומחפש עצה,

אני רוצה סייקל יבש או בינוני, בטח לא סייקל מים.

בסייקל הראשון (אנתת 500מג EW) עד שבוע 6 ספיחת המים היתה נסבלת אחרי זה כבר התנפחו לי הפנים והרגשתי מאד לא נוח עם זה.

מה האופציות שלי בהנחה שמחיר החומרים לא משחק תפקיד בכלל?

נערך לאחרונה:
סייקל חלש ויקר מאוד, פרימו זה חומר יקר מאוד, מה גם ששום פרימו אנדרגראונד לא משתווה לפרימו של שרינג.
סייקל כזה יכול בשקט לעלות מעל 2000 שקל, זו עוד הערכה מאוד אופטימית שלי.

סייקל מסה לא צריך להיות סייקל יבש, אם אתה מתעקש, אז תתכונן להוצאה כספית לא קטנה.
טרן בנתיים אל תיקח, זה חומר לסייקלים יותר מתקדמים.

• פותח/ת השרשור
סייקל חלש ויקר מאוד, פרימו זה חומר יקר מאוד, מה גם ששום פרימו אנדרגראונד לא משתווה לפרימו של שרינג.

סייקל מסה לא צריך להיות סייקל יבש, אם אתה מתעקש, אז תתכונן להוצאה כספית לא קטנה.

כמו שציינתי בתחילת הפוסט מחיר הסייקל ממש לא רלוונטי, גם אם תציע לי סייקל פצצה שעולה 10000 שח זה לא בעיה.

אני מחפש סייקל יבש יחסית כי בסייקל הקודם הסתובבתי עם MOON FACE כמעט 8 שבועות... וזה היה נוראי...

מה האופציות שלי?

חומרים יבשים שזמינים בשוק: וינסטרול, אורל טורינבול, בולדנון, פרימובולן, טרן, מסטרון.

טורינבול אוראלי, בולדנון, טרן ומסטרון ניתן להשיג רק אנדרגראונד.
וינסטרול, פרימו אפשר להשיג רפואי.

חוץ מטרן ווינסטרול, שאר החומרים דיי חלשים. את יכול לשלב סייקל איתם, אבל אל תצפה לתוצאות מדהימות.
בנוסף אתה תצטרך לקחת מינונים גבוהים שלהם (יחסית), כמו למשל פרימו מעל 600 מ"ג לשבוע.

זה בדיוק היו השיקולים שלי לפני השצעתי לו את הסייקל עם היה לו ותק של 3 סייקלים+ הייתי אומר לו בכייף טרן+ פרופ סגרת עיניין אבל הבן אדם לא ברמה עדיין של לקחת טרן
ומבחינה כספית אני אני מסכים ב100 אחוז זה סייקל יקר רצח!! רק על בולדון הוא יצטרך לקנות איזה 6 ויאלים לסייקל ההזה אבל הבן אדם רושם שאין לו בעיה של כסף אז ככה שיהיה לו לבריאות עם כסף זה לא פונקציה אז למה לא להתפרע?

• פותח/ת השרשור
טוב הצלחתם לבלבל אותי 😃

כמו שאני רואה מההצעות סייקל מסה טוב לא יכול להיות יבש, שמעתי את המילה חלש על כל קומבניציה של החומרים היבשים.

אבל ניקח סייקל כזה כאופציה א'

סייקל מים כמו טסט+ DEKA או טסט +דיאנבול לא בא בחשבון בינתיים למרות שאם לא תהיה לי ברירה אני כן יעשה.

השאלה שלי : מבחינת תוצאות סייקל מסה מה יתן תוצאות יותר טובות
סייקל יבש או סייקל מים עם שילוב של AI (ארימידיקס ושות)?

אני במקומך לוקח סייקל מים בשילוב נולבדקס או AI, זה הרבה יותר עדיף.
למשל סייקל קלאסי בינוני כמו טסט+דקה+דיאנבול, או משהו דומה.

העניין הוא, ששילוב חומרים יבשים בסייקל מסה זה לא פרקטי, כדי לקחת 600 מ"ג של פרימו, אתה צריך לקחת 6 אמפולות בשבוע רק מפרימו, לא כולל הבולדנון או הטסט(חומר בסיס). ככה שאפילו אם יש לך הרבה כסף, זה לא פרקטי - אלא אם בא לך להתעלל בעצמך.

• פותח/ת השרשור
אני במקומך לוקח סייקל מים בשילוב נולבדקס או AI, זה הרבה יותר עדיף.
למשל סייקל קלאסי בינוני כמו טסט+דקה+דיאנבול, או משהו דומה.

העניין הוא, ששילוב חומרים יבשים בסייקל מסה זה לא פרקטי, כדי לקחת 600 מ"ג של פרימו, אתה צריך לקחת 6 אמפולות בשבוע רק מפרימו, לא כולל הבולדנון או הטסט(חומר בסיס). ככה שאפילו אם יש לך הרבה כסף, זה לא פרקטי - אלא אם בא לך להתעלל בעצמך.

אוקי , מה דעתכם על זה , אני מתחיל סייקל מים כלשהו וברגע שהמים מתחילים להגיע לפרצוף (אצלי משהו כמו שבוע 6) אני מתחיל לקחת AI?

(הכל בהנחה שהגוף שלי יגיב כמו שהוא הגיב בסייקל הראשון, ואם ספיחת המים תהיה נסבלת אני לא יתחיל את ה AI...)

כמו כן לא הבנתי מה הקשר לנולבדקס כמונע ארומטיזציה, הרי הוא לא מוריד רמות אסטרוגן אלא רק מונע מהאסטרוגן להקלט ברקמת חזה וכו..... או שאני פספסתי משהו.

אוקי , מה דעתכם על זה , אני מתחיל סייקל מים כלשהו וברגע שהמים מתחילים להגיע לפרצוף (אצלי משהו כמו שבוע 6) אני מתחיל לקחת AI?

(הכל בהנחה שהגוף שלי יגיב כמו שהוא הגיב בסייקל הראשון, ואם ספיחת המים תהיה נסבלת אני לא יתחיל את ה AI...)

כמו כן לא הבנתי מה הקשר לנולבדקס כמונע ארומטיזציה, הרי הוא לא מוריד רמות אסטרוגן אלא רק מונע מהאסטרוגן להקלט ברקמת חזה וכו..... או שאני פספסתי משהו.

פספסת אחי פיספסת נולבה מונע פעילות אסטרוגנית ואם לאסטרוגן אין לאן להקלט כדי להתחיל לפעול מה זה משנה עם הוסתובב בדם הוא פשוט יעבור מטבוליזציה ויפנה מהגוף להיפך אם תקח נולבה
אסטרוגן עדיין יהיה פעיל בכבד וכמו שאתה יודע כדי לעלות מסה אתה עדיין צריך רמה מסויימת של ההורמון בדם

• פותח/ת השרשור
תגיד חבר, כמה זמן עבר מאז שסיימת את הסייקל האחרון שלך כולל PCT כמובן, סתם מעניין אותי לדעת...

אני לקראת סוף PCT (עברו 27 יום מהזריקה האחרונה)

אני מתכנן את הסייקל הבא לעוד חודשיים שלוש, בינתיים מתכנן ואוסף חומרים כי מאד קשה לי להשיג אותם פה בדרום.

• פותח/ת השרשור
פספסת אחי פיספסת נולבה מונע פעילות אסטרוגנית ואם לאסטרוגן אין לאן להקלט כדי להתחיל לפעול מה זה משנה עם הוסתובב בדם הוא פשוט יעבור מטבוליזציה ויפנה מהגוף להיפך אם תקח נולבה
אסטרוגן עדיין יהיה פעיל בכבד וכמו שאתה יודע כדי לעלות מסה אתה עדיין צריך רמה מסויימת של ההורמון בדם

סליחה אבל אני לא מבין משהו, אני דברתי על AI (ארימידיקס ושות) שמורידים רמות אסטרוגן לגמרי על מנת לווסת ספיחת נוזלים בשימוש בסייקל (כמובן על חשבון תוצאות)

האם נולבדקס לפי מה שאתה אומר גם יתרום להורדת רמות האסטרוגן בגוף?

או אם אני אנסח את השאלה אחרת, האם שימוש בנולבדקס תוך כדי סייקל ישפיע על ספיחת נוזלים?

סליחה אבל אני לא מבין משהו, אני דברתי על AI (ארימידיקס ושות) שמורידים רמות אסטרוגן לגמרי על מנת לווסת ספיחת נוזלים בשימוש בסייקל (כמובן על חשבון תוצאות)

האם נולבדקס לפי מה שאתה אומר גם יתרום להורדת רמות האסטרוגן בגוף?

או אם אני אנסח את השאלה אחרת, האם שימוש בנולבדקס תוך כדי סייקל ישפיע על ספיחת נוזלים?

אז אני יענה לך על השאלה. בפשטות כן בהחלט שימוש בנולבה אכן ישפיע על ספיחת הנוזלים מפני שהוא מונע מאסטרוגן להיצמד לרצפטורים הרולוונטים ולכנס לפעולה. נולבה לא מוריד את הרמות הכלליות של אסטרוגן (אבל זה לא בהחרך משהו שתרצה) אלה רק מונע את פעילות ההורמון ואם אסטרוגן לא יכול להיצמד לרצפטורים אז הוא פשוט מסתובב במחזור הדם עד שהגוף פשוט מפנה אותו (אותו דבר עם טסט שלא מוצא רצפטור להיצמד אליו או אלבומין או SHBG להיצמד אליהם) במקרה כזה השרידות של ההורמון במחזור הדם היא נמוכה מאוד והגוף יעביר את ההורמון מטבוליזציה ויפנה אותו מהגוף (בגלל זה אנשים שמתלהבים מפרווירון שמעלה את הטסט החופשי בדם הם חושבים שיהיה יותר טסט כדי לבנות שריר אבל הם שוכחים שהם מזריקים כמות מטורפת של טסט וכנראה לא יהיה מספיק רצפטורים פנויים עבור אותו טסט חופשי ובמצב הזה טסט חופשי שמסטובב בדם מתפנה מהר מאוד מהגוף אבל אני סוטה מהנושא ונכנס לדיון אחר לגמרי. אז לסיכום אחי נולבה אכן ישפיע על ספיחת הנוזלים ע"י כך שהוא מונע מההרומון לפעול על רקמות מסויימות בגוף ובכך בעצם נמנעת ספיחת הנוזלים בניגוד ל AI אשר מוריד את רמות האסטרוגן בגוף בצורה דרסטית (אני אישית נגד זה מפני שירידה כל כך דרסטית ברמות הטסט יכולה להביא להשפעה שלילית על הכולסטרול ולפגוע בעליה במסה) בכלל אני חושב שאנשים מגזימים בפחד שלהם מאסטרוגן אני תמיד לוקח 20מג נולבה בסייקלים ואין לי בעיה של עליה בנוזלים ולא בעיה של תופעות לוואי אסטרוגניות וכל עובר חלק וללא בעיות.

קיצר אחי אני מקווה שעניתי לך על השאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית