הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המחשב לא נטען ואין כמעט סוללה

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך

Y0na

משתמש פעיל
415
65
נק' מוניטין:
137
415
65
היי,
יש לי מחשב של dell והסוללה שלו פשוט לא נטענת. מקודם הטענתי אותו במטבח, הכל עבד, ועשר שניות אחרי חיברתי אותו בחדר ועכשיו הוא לא נטען. כשחיברתי היה מעין "גיץ" קטן כזה כשחיברתי את המטען לחשמל אבל עדיין יש בו אור דולק. הקטע הוא שאני מכניס את הפייה של המטען למחשב הוא פשוט יושב רופף ולא מטעין.
לאחותי גם יש לפטופ וניסיתי להטעין עם המטען שלה, זה לא עוזר. הקטע הוא שהמטען שלי וגם שלה עובדים במחשב שלה, וכשמחברים את המטען שלי או שלה למחשב שלי, הפייה של המטענים פשוט יושבת רופפת ולא מטעינים. אז מה בדיוק קורה פה לעזאזל? עשר שניות לפני שעליתי על זה הכל עבד :S
אשמח לעזרה דחופה, לא נותרה לי הרבה סוללה..
עזרה? משהו? 🫤

לפעמים סתם יש פאק בדרייברים שעל מערכת הפעלה והיא לא קולטת את ההטענה.
דבר ראשון תכבה את המחשב לחלוטין, תוציא את הסוללה, תכניס ותדליק מחדש.
תנסה גם לטעון כשהמחשב בsleep Mode, ותנסה אולי גם בsafe Mode.
אם זה עדייו לא מטעין בכל המצבים, יכול להיות שהלכה לך הסוללה או יותר הגיוני הפורט של המטען במחשב, וצריך לשלוח לתיקון.

• פותח/ת השרשור
לפעמים סתם יש פאק בדרייברים שעל מערכת הפעלה והיא לא קולטת את ההטענה.
דבר ראשון תכבה את המחשב לחלוטין, תוציא את הסוללה, תכניס ותדליק מחדש.
תנסה גם לטעון כשהמחשב בsleep Mode, ותנסה אולי גם בsafe Mode.
אם זה עדייו לא מטעין בכל המצבים, יכול להיות שהלכה לך הסוללה או יותר הגיוני הפורט של המטען במחשב, וצריך לשלוח לתיקון.
פירקתי את המחשב הרמטית לחלקים ושיחקתי פה עם כמה דברים. נכון לעכשיו הוא לכאורה לא מטעין את הסוללה, היא פשוט נשארת על אותו אחוז..כלומר הטעינה שלה לא יורדת אך גם לא עולה..חצי נחמה לבנתיים
לפני כן זה גם לא הטעין לי כלל

אם המחשב יחסית ישן זה אומר שהלכה הסוללה. זה קורה לרוב המחשבים הניידים בטווח זמן של 3-6 שנים (לאחר 3 שנים תוכלת הסוללה יורדת באופן משמעותי אם משתמשים במחשב קבוע)

• פותח/ת השרשור
אם המחשב יחסית ישן זה אומר שהלכה הסוללה. זה קורה לרוב המחשבים הניידים בטווח זמן של 3-6 שנים (לאחר 3 שנים תוכלת הסוללה יורדת באופן משמעותי אם משתמשים במחשב קבוע)
המחשב בבעלותי כמעט 5 וחצי שנים. אני יודע שאחת לכמה שנים יש בעיה בסוללה, אבל החלפתי סוללה לפני שנה וחצי.. הגיוני?
סרטון הסבר, לי זה עבד:

עוד משהו, אולי שקע הטעינה שלך שבור, גש למעבדה מחיר התיקון לא בשמיים.

הוא לא שבור ואני גם לא רואה יהיה סיבה שהוא שבור כפי שרשמתי למעלה.
ראיתי את הסרטון, לא מופיע לי את אותה תמונה בכל מה שקשור לסוללה. זה פשוט מראה סימן של סוללה לא טעונה אבל בפועל זה תקוע על 60% כל עוד זה בחשמל..יש טעם לנסות?
ואגב, אם כבר אני פה, איך כדאי לנקות את המחשב כדאי להריץ אותו יותר מהר? הפעלתי ccleaner, fix clean repair, וגם ניקיתי מעט את המאוורר של המחשב(עד כמה שיכלתי). יש עוד איזשהו טיפים?
תודה לכם על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית