עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קלן ב-pct? 😕
הוא לא עד כדי כך אנטי קטבולי ששווה לזרוק אותו ל-pct.אפשרי, ואפילו מומלץ .
אבל לא מחייב.
מה שצריך זה נטו :
כלומיד , טמוקסיפן לפי הפרוטוקול .
פרגניל רק במידה ולא לקחת במהלך הסייקל.
פרגניל רק במידה ולא לקחת במהלך הסייקל.
אם אני מבין נכון פרגניל מדכא את הייצור הטבעי של LH, לקחת אותו עם כלומיד יהיה חסר ערך, תקנו אותי אם אני טועה..
אתה טועה
אם אני מבין נכון פרגניל מדכא את הייצור הטבעי של LH, לקחת אותו עם כלומיד יהיה חסר ערך, תקנו אותי אם אני טועה..
אז במידה ועשיתי בסייקל כל שבוע 500 פרגניל
אני צריך לעשות את הפרוטוקל של פרגניל?
וכמה זמן שורדים המים שבאים ביחד עם הפרגניל?שמעתי חודש ושמעתי גם 3 ימים, יש לגבי זה תשובה?
לפי דניאל ברק אין צורך במים בקטריוסטטים...לפי דניאל ברק - 28 יום
אם עשית במהלך הסייקל אז אין צורך גם ב-PCT
לא ממציא מה שלא ידוע חפש הודעות של אביעד ומישל בנושא אולי להם תאמיןלפי דניאל ברק אין צורך במים בקטריוסטטים...
רק שמה לעשות מים סטריליים להזרקה (גם אלה שיש באמפולה של הפרגניל) מיועדים להזרקה חד פעמית!
כנראה שדניאל ברק יודע משהו שאצל היצרניות עדיין לא הפנימו
ונניח שאחד מהם כתב.....אז??לא ממציא מה שלא ידוע חפש הודעות של אביעד ומישל בנושא אולי להם תאמין
המים של הפרגניל לא שורדים לאחר זמן השימוש הראשון. אלה מים סטריליים וללא בנזיל אלכוהול הולכים לפחזבל אחרי השימוש.אז במידה ועשיתי בסייקל כל שבוע 500 פרגניל
אני צריך לעשות את הפרוטוקל של פרגניל?
וכמה זמן שורדים המים שבאים ביחד עם הפרגניל?שמעתי חודש ושמעתי גם 3 ימים, יש לגבי זה תשובה?
לא ממציא מה שלא ידוע חפש הודעות של אביעד ומישל בנושא אולי להם תאמין
שא ברכה חבר
חבר'ה אתם צריכים לשים סוף לריב בינכם זה לא נראה טוב ...לפי דניאל ברק אין צורך במים בקטריוסטטים...
רק שמה לעשות מים סטריליים להזרקה (גם אלה שיש באמפולה של הפרגניל) מיועדים להזרקה חד פעמית!
כנראה שדניאל ברק יודע משהו שאצל היצרניות עדיין לא הפנימו
עופר כפרה..נראה לי שלאחרונה הפרזת קצת במינונים 😉חבר'ה אתם צריכים לשים סוף לריב בינכם זה לא נראה טוב ...
שתית כדור אומץ אני רואה אה חעופר כפרה..נראה לך שלאחרונה הפרזת קצת במינונים 😉
![]()
חלוקי דעות זה דבר לגיטימי..גם אם זה לא תמיד מוצא חן בעינך
אגב..מעניין לשמוע מה דעתך בנושא..תצטרף לוויכוח
יש לך דעה בנושא?שתית כדור אומץ אני רואה אה ח
אם לא שמת לב כבר נתתי את הדעה שלי אתה עסוק בעניינים אחרים ...יש לך דעה בנושא?
גם אתה חושב שאין צורך במים בקטריוסטטים??
אשר לא לוקח כדורים, הוא מזריק אבקת אומץ מעורבבים במים בקטריוסטטים בלבד, ומחליף מזרק כל פעם!שתית כדור אומץ אני רואה אה ח