הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עידו פורטל, אימוני כוח, גיו גיוגיטסו

על סמך קריאה באתר שלו. אתה מזמן לפרט יותר.
לא יודע מה קראת באתר שלו, הבנאדם עצמו פנומן.
תרצה לשמוע? אספר לך בכייף, שאל שאלות ספציפיות, התאמנתי איתם תקופה לא מאוד ארוכה ויש הרבה מה ללמוד מהם.

לא יודע מה קראת באתר שלו, הבנאדם עצמו פנומן.
תרצה לשמוע? אספר לך בכייף, שאל שאלות ספציפיות, התאמנתי איתם תקופה לא מאוד ארוכה ויש הרבה מה ללמוד מהם.

לא אמרתי שהוא לא אתלט טוב.

בוא נתחיל בלהגדיר מה הוא עושה. חוץ מלהיות יהיר.

לא אמרתי שהוא לא אתלט טוב.

בוא נתחיל בלהגדיר מה הוא עושה. חוץ מלהיות יהיר.
כמו קרוספיט, גם הוא לא המציא שומדבר חדש. הוא פיתח שיטת אימון שמשלבת הרבה אלמנטים של ג'ימנסטיקס לצד פעולות מהעולם שלנו כמו סקווט, דדליפט קלינים, סנאצ' וכו'. הרציונל? פיתוח יכולות תנועה טובות יותר כאשר אימון הפלג גוף העליון מתבצע ע"י שימוש במשקל גוף ופלג הגוף התחתון ע"י מה שהזכרתי קודם.
השימוש באלמנטים הנ"ל ובדרך שבה הוא מחבר אותם מאפשרים לך לזוז יותר, הוא תמיד מציג את השלב הסופי כאימפרוביזציה, אני לחלוטין מוכן לקבל את זה.
לא מתיימר לדבר בשמו, אבל החבר'ה שלו עושים דברים בהחלט יפים וברמה גבוהה ולאו דווקא ברמת הג'ימנסטיקס.

כמו קרוספיט, גם הוא לא המציא שומדבר חדש. הוא פיתח שיטת אימון שמשלבת הרבה אלמנטים של ג'ימנסטיקס לצד פעולות מהעולם שלנו כמו סקווט, דדליפט קלינים, סנאצ' וכו'. הרציונל? פיתוח יכולות תנועה טובות יותר כאשר אימון הפלג גוף העליון מתבצע ע"י שימוש במשקל גוף ופלג הגוף התחתון ע"י מה שהזכרתי קודם.
השימוש באלמנטים הנ"ל ובדרך שבה הוא מחבר אותם מאפשרים לך לזוז יותר, הוא תמיד מציג את השלב הסופי כאימפרוביזציה, אני לחלוטין מוכן לקבל את זה.
לא מתיימר לדבר בשמו, אבל החבר'ה שלו עושים דברים בהחלט יפים וברמה גבוהה ולאו דווקא ברמת הג'ימנסטיקס.

אוקיי, אז הוא עושה gymnastics בשילוב עם קצת הרמות? אחלה. אני מניח שזה היה מכניס לו פחות כסף אם הוא היה מציג את זה ככה.
הבעיה היא שלפני כמה הודעות התעקשת שזה לא gymnastics.

אוקיי, אז הוא עושה gymnastics בשילוב עם קצת הרמות? אחלה. אני מניח שזה היה מכניס לו פחות כסף אם הוא היה מציג את זה ככה.
הבעיה היא שלפני כמה הודעות התעקשת שזה לא gymnastics.
זה שיש אלמנטים מכאן ומכאן לא הופך את זה לפיור ג'ימנסטיקס, המטרה היא לא מפגן יכולות גופניות על במה וגם מתודת הלימוד שונה

Back
למעלה תחתית