עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח כבר הספקתי לערוך כי התבלבלתי בשמות :\גודל הסקופ (מנת הגשה) בפיוז'ן הוא פי 1.5 מגודל הסקופ בדימטייז עלית הרגיל וכמות החלבון זהה, מה שאומר שאתה מקבל פחות חלבון בכל מנת הגשה.
בנוסף, הפיוזן 7 הוא תשלובת חלבונים משבעה מקורות שונים; ריכוז חלבוני מי גבינה, ריכוז חלבון חלב, חלבון ביצה, חלבון חלב מבודד, חלבון מי גבינה מבודד, חלבון קזאין וחלבון מי גבינה שעבר הידרוליזה. קזאין, חלבון חלב וחלבון ביצה אתה כנראה משיג מספיק מתזונה. מה גם שחלבון חלב הוא פשוט חלבון שמכיל בחלקו קזאין ובחלקו השני מי גבינה.
המקורות הרצויים פה הם רק אלו ממי גבינה.
גם אם המוצר זול יותר, הוא בעצם פחות משתלם. יש לך רק 40 מנות לעומת 65+ במוצרים אחרים של דימטייז.
לך על הדימטייז עלית הרגיל.
אופסושרק עכשיו שמתי לב שערכת את התגובה...
אופטימום חברה טובה ואמינה אך מעט יקרה. כל עוד המחיר לא גבוה במיוחד, לך על זה, רק שים לב שעם עלות משלוח אתה כבר מגיע למחיר שכבר משתווה למחיר בארץ.
הטעמים של אופטימום סבירים. לא משהו משוגע.
לגבי הטעם חפש באשכול הביקורות הגדול. יש שם ביקורת להמון אבקות חלבון שונות.
אין הבדל משמעותי בין אבקות חלבון שונות.
העיקר שמקור החלבון יהיה Whey protein concentrate/isolate, ולא תוספת של חומצות אמינו.
אם אסור לציין מחירים מחול. מותר בטח לפרסם מה המחיר של דלי כזה בארץ נכון? רק תגיד לי כמה אני לא מפרסם את המחיראסור לציין מחירים בהזמנה מחו"ל, כדאי שתוריד את זה.
אני גם מנוע מלהגיב על המחיר לפי חוקי הפורום.
תחליט בעצמך אם זה מחיר טוב עבורך.
אופטימום היא חברה מעולה, ניסיתי דלי אחד שלה והייתי מרוצה מאוד מכל אספקט; טעם, ערבוב, כמות חלבון וכמות מנות.
איזה טעם היה לך?בארץ המחירים של אופטימום נעים בין 350-400 ש"ח.
Extreme Milk Chocolate.איזה טעם היה לך?
מרוצה? איך היה המרקם היה קצף??
לפי אשכול הביקורות, בננה זה הטעם הכי מוצלח..Extreme Milk Chocolate.
ללא קצף בכלל, מרקם טוב מאוד, טעם טוב של שוקולד אבל קצת חלש עם מים. עם חלב הוא היה מדהים.
קרא באשכול הביקורות, יש שם ביקורת לכל טעם של אופטימום.
לפי אשכול הביקורות, בננה זה הטעם הכי מוצלח..
השאלה היא איזה טעם יש לו.
מישהו שהתנסה עם הטעם יכול להגיב ?
אותו דבר לגבי טעם שוקולד לבן, ו- Cake batter שאין לי מושג מה זה
עשיתי סקר שוק קצר לפי כמות הביקורות ואחוז הביקורות הטובות.הבננה של אופטימום מוצלח מאוד. עם מים וגם בלי. גם האקסטרים מילק שוקולד
עשיתי סקר שוק קצר לפי כמות הביקורות ואחוז הביקורות הטובות.
דאבל ריץ' שוקולד הכי אהוב. 408 מתוך 428 כותבי ביקורות נתנו ביקורת חיובית.
מישהו ניסה אותו??
Extreme Milk Chocolate.
ללא קצף בכלל, מרקם טוב מאוד, טעם טוב של שוקולד אבל קצת חלש עם מים. עם חלב הוא היה מדהים.
Extreme Milk Chocolate.
די מגעיל לדעתי.
אבל ברצינות, יש לך ביקורת מוצרים למעלה, למה שלא תקרא..?
האבקה הכי טעימה שטעמתי עד היום.מישהו ניסה אותו??