נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
משקל גוף 84, זה הכי כבד שהרמתי בתקופה האחרונה בעקבות מתיחה מציקה בדרך ל5*5 200 סקווט.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תאכלס? אם לא התגובה שם של בלה בלה בלה "140-150 חוב לראק" לא הייתי עולה ל170.היה קשה לחכות יום יומיים שגם אחרים ינסו? עכשיו אין לי מצברוח 😭
חזק ביותר אבל
1) אני מקווה שאתה צוחקפעם הבאה תצלם מהצד שנוכל לשפוט עומק.
הוא צוחק..1) אני מקווה שאתה צוחק
2) אם הפואנטה לא הייתה סקווט בלי ידיים הייתי מצלם מהצד
3) אם זה לא היה סקווט בלי ידיים לא הייתי טורח לצלם 170 כשכבר היה בעבר 180*13 190*8 חח
ביום שהעומק של הסקווט שלי יהיה גבולי אני יכול רשמית לפרוש 😃הוא צוחק..
1) אני מקווה שאתה צוחק
2) אם הפואנטה לא הייתה סקווט בלי ידיים הייתי מצלם מהצד
3) אם זה לא היה סקווט בלי ידיים לא הייתי טורח לצלם 170 כשכבר היה בעבר 180*13 190*8 חח
להפך חסך מאנשים להפצע סתם חחחהיה קשה לחכות יום יומיים שגם אחרים ינסו? עכשיו אין לי מצברוח 😭
חזק ביותר אבל
מתיחה במפשעה, פציעה קלאסית של סקווטרים. ממה? עומס מצטבר.איפה נפצעת? האם אתה יודע ממה? מה עשית כדי להחלים?
מאיזה משקלים זה כבר יכול להתחיל לקרות ?מתיחה במפשעה, פציעה קלאסית של סקווטרים. ממה? עומס מצטבר.
מטופל ע"י ספורטרפיסט ע"י מסג' רקמות עמוק, דיקור מערבי וכו'
בכל המשקלים, העניין של אימון יתר,עומס מצטבר יכולים לקרות פציעות נוראיות.מאיזה משקלים זה כבר יכול להתחיל לקרות ?
מסג' רקמות עמוק במפשעה?מתיחה במפשעה, פציעה קלאסית של סקווטרים. ממה? עומס מצטבר.
מטופל ע"י ספורטרפיסט ע"י מסג' רקמות עמוק, דיקור מערבי וכו'
זה לא פונקציה של משקל, זה יכול לקרות גם ממוט ריק מעומס מצטבר על המקרבים וההמסטרינגסמאיזה משקלים זה כבר יכול להתחיל לקרות ?
כן, צריך להתגבר על הרתיעה (וכאבי התופת של הלחיצות שם)מסג' רקמות עמוק במפשעה?
נ.ב מטפל זכר?..
נ.ב. 2 למרות הנימה הצינית, אני שואל בכנות. אני סובל מהמפשעה בעצמי כבר לא מעט זמן ולמרות שיש שיפור, אולי קיימים אפיקים נוספים שכדאי לי לבדוק..
הפאוז נועד כדי לייצב את המשקל חחרק בלי ידיים היה משעמם מדי אז עשית פאוז בנוסף ? 😆