נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
משקל גוף 84, זה הכי כבד שהרמתי בתקופה האחרונה בעקבות מתיחה מציקה בדרך ל5*5 200 סקווט.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת מוזר בתקופה הזאת בגלל פציעה, אני לא קרוספיטר בהגדרה ובעיקר הזמן לא עושה קרוספיטמייק, משקל יפה ביחס למשקל גוף, אבל הטכניקה היא הסיפור פה והיא מדוגמת (והעצירה, והבלי-חגורה...). זה נראה יחס משקלים מהתחום של powerlifting יותר מאשר של קרוספיט. אתה יכול לשתף לגבי שגרת האימון שלך?
חחח הבריא זה החלק הלקוי בתקופה האחרונה, מתחתי את הכתף עם שטות מטומטמת (באמת הכי טיפשי שלי) וברגע שזה יעבור האיחול שלך התגשם, תודה 😃שתהיה בריא וחזק. האמת, חזק אתה כבר (אז שתהיה יותר).
זה לא פונקציה של משקל, זה יכול לקרות גם ממוט ריק מעומס מצטבר על המקרבים וההמסטרינגס
רק תכנון נכון של התאוששותאז אין דרך להתגונן מפני זה?
ונשמח לראות סרטון שלך עושה בנץ' בלי ידיים
יפה מאוד, הלוואי עליי !
בגלל שבחרת לעשות בלי ידיים אז עכשיו יש לך אתגר חדש שאני מציב לך :
אתה מזכיר לי את החלק הזה בסרטון עם כל הבראדלי מרטין שאתה מפרסם
דקה 1:00
איך היא נגרמה? לפחות שאני אלמד מהטעויות שלך חחחחחחחחחחח הבריא זה החלק הלקוי בתקופה האחרונה, מתחתי את הכתף עם שטות מטומטמת (באמת הכי טיפשי שלי) וברגע שזה יעבור האיחול שלך התגשם, תודה 😃
פעמיים נפח סקווט בשבוע ופעם אחת נפח דדליפט עם מאזן קלורי נטרלי היה רעיון לא מדהיםאיך היא נגרמה? לפחות שאני אלמד מהטעויות שלך *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
אלו תרגילים שלא מערבים את הכתף כל כך, לא?פעמיים נפח סקווט בשבוע ופעם אחת נפח דדליפט עם מאזן קלורי נטרלי היה רעיון לא מדהים
מה הקשר לכתף?אלו תרגילים שלא מערבים את הכתף כל כך, לא?
אלו תרגילים שלא מערבים את הכתף כל כך, לא?
מתיחה במפשעה
מה זה שווה, נראה אותך עושה בנץ׳ בלי ידיים.
↑מה הקשר לכתף?