הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון איתגרו אז זרמתי - סקווט 170 ק"ג, בלי רצועות אה, וגם בלי ידיים

מייק, משקל יפה ביחס למשקל גוף, אבל הטכניקה היא הסיפור פה והיא מדוגמת (והעצירה, והבלי-חגורה...). זה נראה יחס משקלים מהתחום של powerlifting יותר מאשר של קרוספיט. אתה יכול לשתף לגבי שגרת האימון שלך?

• פותח/ת השרשור
מייק, משקל יפה ביחס למשקל גוף, אבל הטכניקה היא הסיפור פה והיא מדוגמת (והעצירה, והבלי-חגורה...). זה נראה יחס משקלים מהתחום של powerlifting יותר מאשר של קרוספיט. אתה יכול לשתף לגבי שגרת האימון שלך?
קצת מוזר בתקופה הזאת בגלל פציעה, אני לא קרוספיטר בהגדרה ובעיקר הזמן לא עושה קרוספיט
המשקלי שיא שלי היו סקווט 225 בנצ' היה 5*5 120 לפני הרבה שנים, פרס 100, דד 265 משקל גוף נע בין 83 ל86.
אני כרגע בתקופה הזאת מתאמן בין חמישה לשישה ימים בשבוע ועושה יחסית הרבה קרוספיט וג'ימנסטיקס בגלל מתיחה במפשעה,
לא חושב שאפשר להסתכל על התקופה האחרונה ולחשוב שזו רוטינת האימונים הקבועה שלי.
בעבר עשיתי SS, טקסס, בולגרית, קורטה, סמולוב מקוצר ועוד כל מיני תוכניות, איפשהו באמצע התאמנתי בתור משקולן במכבי תל אביב במשך חמש שנים.

• פותח/ת השרשור
שתהיה בריא וחזק. האמת, חזק אתה כבר (אז שתהיה יותר).
חחח הבריא זה החלק הלקוי בתקופה האחרונה, מתחתי את הכתף עם שטות מטומטמת (באמת הכי טיפשי שלי) וברגע שזה יעבור האיחול שלך התגשם, תודה 😃

חחח הבריא זה החלק הלקוי בתקופה האחרונה, מתחתי את הכתף עם שטות מטומטמת (באמת הכי טיפשי שלי) וברגע שזה יעבור האיחול שלך התגשם, תודה 😃
איך היא נגרמה? לפחות שאני אלמד מהטעויות שלך חחחחחחחח

• פותח/ת השרשור
איך היא נגרמה? לפחות שאני אלמד מהטעויות שלך *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
פעמיים נפח סקווט בשבוע ופעם אחת נפח דדליפט עם מאזן קלורי נטרלי היה רעיון לא מדהים

מה הקשר לכתף?

איך היא נגרמה? לפחות שאני אלמד מהטעויות שלך

• פותח/ת השרשור

איך היא נגרמה? לפחות שאני אלמד מהטעויות שלך
חח זה לא קשור למתיחה בכתף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית