עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת היא איפשהוא באמצע, הבחור קצת מגזים עם הנטיה קדימה, אבל המוט אכן צריך להיות מאחורי הראש, בכדי לגייס את הטרפז העליון.לגביי הפרס, הגוף שלך נוטה קדיטה והמוט נמצא קילומטרים מאחורי הראש....זה לא נכון.
המוט אמור להיות מעל אמצע הראש בקו אוירי.. כמו בתמונה הבאה.
יש מאחורי הראש.....ויש מאחורי הראש.אבל המוט אכן צריך להיות מאחורי הראש,
פרס - אקח לתשומת ליבי, אשתדל לעלות סרטון בקרוב.מחזק את אוהד, הדדליפט לא ממש דדליפט... ממליץ בחום לעבור קודם כל הטכניקה מחדש.
אין סט אפ, גב עגול.. לא טוב.
לגביי הפרס, הגוף שלך נוטה קדיטה והמוט נמצא קילומטרים מאחורי הראש....זה לא נכון.
המוט אמור להיות מעל אמצע הראש בקו אוירי.. כמו בתמונה הבאה.
![]()
ושים לב איך זה אצלך
צפה בקובץ המצורף 31128
אני מקפיד למקם את המוט מעל מרכז כף הרגל, להוציא חזה ולסובב את התחת וכו' וכו', והתוצאה, ובכן אתם בעצמכם אמרתם - על הפנים.
הבנתי! תודה!לא צריך לומר כלום...רואים הכל.
הגב התחתון עגול לגמרי, אז איפה הכיווץ? הוא אפילו לא ישר, בטח שלא הקשתה.
ותראה איפה האגן שלך בזמן המשיכה, דווקא הסט אפ היה טוב (רק בעניין האגן) ..אם היית שומר על האגן ו"לוחץ" את הרגליים לרצפה במקום "למשוך" את המוט.
תעלה סרטון מזווית אחרת שנוכל לראות את רוחב העמידה והמרחק בין הרגליים למוט.
צפה בקובץ המצורף 31137 צפה בקובץ המצורף 31138
בד"כ אצל רוב האנשים הטכניקה תיהיה טובה יותר במשקלים קלים אז לא תמיד זה אפקטיבי, כמובן שאין לי מושג לגביי המקרה שלך..הבנתי! תודה!
ייעוץ בנושא אחר, עשיתי אתמול חמישייה כבדה של דדליפט ואני מתכנן עוד ללכת היום לבצע אימון, אתה חושב שיש מקום לתרגול טכניקה היום עם משקלים קלילים או שזה רק יזיק?
פשוט מנסה להתחזק ולעלות במשקלים, יש ווריאציות מסוימות שאני אמור להיות מודע אליהם?על מה בדיוק אתה מנסה לעבוד בחתירה שלך? על הרחב גבי או על השכמות והטרפזים?
תביא את המוט לאבדומינלס התחתונים, תעבוד על הרחב גבי (יותר קל באחיזה הפוכה)פשוט מנסה להתחזק ולעלות במשקלים, יש ווריאציות מסוימות שאני אמור להיות מודע אליהם?
ושכחתי לתייג את המשתמשים מפעם קודמת: @White Walker @stitch @Ohad
מה שאתה אומר זה נכון (כשלוקחים בחשבון גם את האחיזה פרונציה לעומת סופינציה) אבל לא ממש חשוב, כי כל השרירים שמנית עובדים תמיד, וזה לא באמת חשוב להתעסק בחלוקה ביניהם. הנוחות שלו יותר חשובה, שיביא את המוט לאן שנוח לו (וזה גם תלוי במבנה הגוף).תביא את המוט לאבדומינלס התחתונים, תעבוד על הרחב גבי (יותר קל באחיזה הפוכה)
תביא את המוט לאבדומינלס העליונים, לחזה אפילו, תעבוד על שכמות וטרפזים.
אתה פשוט עושה משהו באמצע... אז שאלתי.
הפרס: יפה, רק תשתדל להכניס את הראש פנימה מתחת למוט קצת יותר מהר, למרות שזה לא קל. אגן קצת יותר מסובב לאחור (ההפך מדדליפט).חזרתי מאימון, מקווה שיש שיפור בפרס וחתירה, דדליפט אני אעשה מחר.
בחתירה עבדתי עם 60 ק"ג, לא קל ולא קשה, לא מאמין שמכאן נובעת הבעיה. בקשר ללהרפות מהמוט - הכוונה לעזוב אותו לחלוטין? ואם כן, למה בדדליפט "אסור" ופה "מותר"?מה שאתה אומר זה נכון (כשלוקחים בחשבון גם את האחיזה פרונציה לעומת סופינציה) אבל לא ממש חשוב, כי כל השרירים שמנית עובדים תמיד, וזה לא באמת חשוב להתעסק בחלוקה ביניהם. הנוחות שלו יותר חשובה, שיביא את המוט לאן שנוח לו (וזה גם תלוי במבנה הגוף).
הפרס: יפה, רק תשתדל להכניס את הראש פנימה מתחת למוט קצת יותר מהר, למרות שזה לא קל. אגן קצת יותר מסובב לאחור (ההפך מדדליפט).
החתירה: אני עדיין רוצה לראות גב תחתון יותר נעול, אגן רוקד פחות למעלה ולמטה, אני לא יודע עם איזה משקל אתה עובד פה - יתכן שהוא קצת גבוה בשבילך כרגע. עוד דבר - תשתדל ממש להרפות מהמוט בירידה 5 ס"מ לפני הפגיעה בקרקע, כי אתה מזדעזע מכל מכה ברצפה וזה רע מאד לעמוד השדרה שלך.
אין כאן ענין של אסור ומותר. בגדול, בדדליפט אין סיבה לזרוק כי כל הגוף בתנועה, ויותר קל לו לספוג את האנרגיה. בחתירה אתה אמור להיות עם גוף נעול, וכשהמוט פוגע ברצפה - אם אתה מסתדר עם זה אז בסדר, אבל אם המכה ברצפה גורמת לזעזוע בכל הגוף כמו במקרה שלך, הגב יכול להינזק מזה.בחתירה עבדתי עם 60 ק"ג, לא קל ולא קשה, לא מאמין שמכאן נובעת הבעיה. בקשר ללהרפות מהמוט - הכוונה לעזוב אותו לחלוטין? ואם כן, למה בדדליפט "אסור" ופה "מותר"?