הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביישנות או משהו אחר?

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
זה כבר מתחיל ממש לעצבן. אני לא יודע אם זה מביישנות או משהו אחר למרות שאני חושב שכן. אם המורה רק פונה אלי או שאני שואל משהו והיא עונה אני מרגיש את הפנים שלי עולות באש ונהיות אדומות, אני מנסה באותו רגע ״להתחמק״ וזה מציק. שנה שעברה עם המורים האחרים זה לא היה, יכול להיות שזה בגלל שזה מורים חדשים(זה עדין דפוק)? דוגמה ממש מוזרה זה היום המורה שרה איזה משפט משיר כוחם מוחאים כפיים ואני מרגיש כאילו מחאו לי פשוט הרגשתי את הפנים רותחות ושוב ניסיתי ״להתחמק״. איך לסדר את הדבר המציק הזה?

• פותח/ת השרשור
או שאתה מאוהב בה
או שאתה סובל מחוסר ביטחון עצמי

יש לך חברה? הייתה לך חברה? אתה עדיין בתול?

זה כבר מתחיל ממש לעצבן. אני לא יודע אם זה מביישנות או משהו אחר למרות שאני חושב שכן. אם המורה רק פונה אלי או שאני שואל משהו והיא עונה אני מרגיש את הפנים שלי עולות באש ונהיות אדומות, אני מנסה באותו רגע ״להתחמק״ וזה מציק. שנה שעברה עם המורים האחרים זה לא היה, יכול להיות שזה בגלל שזה מורים חדשים(זה עדין דפוק)? דוגמה ממש מוזרה זה היום המורה שרה איזה משפט משיר כוחם מוחאים כפיים ואני מרגיש כאילו מחאו לי פשוט הרגשתי את הפנים רותחות ושוב ניסיתי ״להתחמק״. איך לסדר את הדבר המציק הזה?

מאוהב..?😍

• פותח/ת השרשור
כן אני מאוהב בכל המורות שלי.אני מקווה שהייתי מספיק ציני.
הייתה לי חברה בכיתה ד׳ חחח
אני לא יודע אם להגיד משהו כי אז אני יוצא די בנאדם חרא

• פותח/ת השרשור
זה גם מה שאני חשבתי. אבל הוא רשם שזה קורה אצל עוד מורים (או ככה הוא כתב שזה רק אצל המורה הזאת ולא הבנתי נכון)
אולי עוד לא הסתגלת לתיכון? זה לא בדיוק חטיבה אתה יודע
חשבתי על זה אבל עברו חודשיים זה די הרבה

הייתה לי חברה בכיתה ד׳ חחח
בונא מה יש לדור של היום בכתה ד' לא ידעתי אפילו מה זה זקפה.

לשאלה שלך, הכל נובע מביטחון עצמי שיש לך מול אותו בן אדם שאתה עומד מולו. העובדה שאתה מתנהג ככה מראה שמול אותה מורה ספציפית אין לך בטחון עצמי.

• פותח/ת השרשור
בונא מה יש לדור של היום בכתה ד' לא ידעתי אפילו מה זה זקפה.

לשאלה שלך, הכל נובע מביטחון עצמי שיש לך מול אותו בן אדם שאתה עומד מולו. העובדה שאתה מתנהג ככה מראה שמול אותה מורה ספציפית אין לך בטחון עצמי.
אם מה שאמרת היה נגיד מול ילדה הייתי מבין אבל איך ביטחון עצמי קשור למורה
אני כבר 15 ו.. יומולדת ביום האחרון של הלימודים

אם מה שאמרת היה נגיד מול ילדה הייתי מבין אבל איך ביטחון עצמי קשור למורה

אני כבר 15 ו.. יומולדת ביום האחרון של הלימודים
בטח קשור. בטחון עצמי זה לא רק משהו שמתקשר לאהבה. זה קשור להרבה דברים וביניהם אישיות חזקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית