🙄מה אתה אבי ביטר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🙄מה אתה אבי ביטר?
אממ נכון תמיד יש את הילדים בכיתה שהם צועקים ושמחים וזה?אז אני לא כזה(אני לא מדוכא או משהו פשוט לא מאלה שצועקים)אז סומכת עלייך שלפעם הבא תמצא תיאור מתוחכם יותר..
יש לך בעיה של חוסר ביטחון באופן כללי או רק עם המורים?
איך לעשות את זה? הבנתי שזה יקח זמן אבל צריך להתחיל עם זה.מה יש להילחץ מלהסתכל על עצמך במראה? מה אתה אבי ביטר?
תעבוד על הביטחון העצמי שלך..
זה לא דבר רע... גם בן אדם שעושה הרבה רעש וצלצולים זה לא מעיד על כך שיש לו ביטחון עצמי מטורף.אממ נכון תמיד יש את הילדים בכיתה שהם צועקים ושמחים וזה?אז אני לא כזה(אני לא מדוכא או משהו פשוט לא מאלה שצועקים)
זה כבר מתחיל ממש לעצבן. אני לא יודע אם זה מביישנות או משהו אחר למרות שאני חושב שכן. אם המורה רק פונה אלי או שאני שואל משהו והיא עונה אני מרגיש את הפנים שלי עולות באש ונהיות אדומות, אני מנסה באותו רגע ״להתחמק״ וזה מציק. שנה שעברה עם המורים האחרים זה לא היה, יכול להיות שזה בגלל שזה מורים חדשים(זה עדין דפוק)? דוגמה ממש מוזרה זה היום המורה שרה איזה משפט משיר כוחם מוחאים כפיים ואני מרגיש כאילו מחאו לי פשוט הרגשתי את הפנים רותחות ושוב ניסיתי ״להתחמק״. איך לסדר את הדבר המציק הזה?
עוזר מאוד,מנסיון. משנה לך את כל הגישה בחיים.הפתרון הוא פשוט לא לייחס חשיבות לדעה של אחרים עלייך
אממ נכון תמיד יש את הילדים בכיתה שהם צועקים ושמחים וזה?אז אני לא כזה(אני לא מדוכא או משהו פשוט לא מאלה שצועקים)
.
יכול להיות שהזמן יעשה את שלו או שלעשות משהו?
סבבה תודה,כתבתי את זה לפני קראתי אז לא להתייחס.תודה רבה 😃
פחות לחשוב על כמה אתה חסר ביטחון / ביישן / לא קולני כמו אחרים. יותר מידי מחשבות יגרמו רק לבלבולים מיותרים והכבדה נפשית. תבנה את הביטחון שלך כשתתגבר על פחד נוסף וכן הלאה.יכול להיות שהזמן יעשה את שלו או שלעשות משהו?
סבבה תודה,כתבתי את זה לפני קראתי אז לא להתייחס.תודה רבה 😃
שת1קעלייך - נקבה.
עליך - זכר.
זה כבר מתחיל ממש לעצבן. אני לא יודע אם זה מביישנות או משהו אחר למרות שאני חושב שכן. אם המורה רק פונה אלי או שאני שואל משהו והיא עונה אני מרגיש את הפנים שלי עולות באש ונהיות אדומות, אני מנסה באותו רגע ״להתחמק״ וזה מציק. שנה שעברה עם המורים האחרים זה לא היה, יכול להיות שזה בגלל שזה מורים חדשים(זה עדין דפוק)? דוגמה ממש מוזרה זה היום המורה שרה איזה משפט משיר כוחם מוחאים כפיים ואני מרגיש כאילו מחאו לי פשוט הרגשתי את הפנים רותחות ושוב ניסיתי ״להתחמק״. איך לסדר את הדבר המציק הזה?
זה לא דבר רע... גם בן אדם שעושה הרבה רעש וצלצולים זה לא מעיד על כך שיש לו ביטחון עצמי מטורף.
שת1ק
אין לך מושג כמה רגוע אני ביוםיום..צועקים
איך לא? 🚬🤪🚬אין לך מושג כמה רגוע אני ביוםיום..
אפילו בלי (תאמין או לא,אני חודשיים ללא)איך לא? 🚬🤪🚬
טבעי?אפילו בלי (תאמין או לא,אני חודשיים ללא)
כמו מיץ תפוזים 'פריגת'טבעי?
בכיתה ד' הייתי מעביר את כל היום בנפלאות האינטרנט ב"עולם הסקס של ענת"