הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביישנות או משהו אחר?

• פותח/ת השרשור
אז סומכת עלייך שלפעם הבא תמצא תיאור מתוחכם יותר..

יש לך בעיה של חוסר ביטחון באופן כללי או רק עם המורים?
אממ נכון תמיד יש את הילדים בכיתה שהם צועקים ושמחים וזה?אז אני לא כזה(אני לא מדוכא או משהו פשוט לא מאלה שצועקים)
מה יש להילחץ מלהסתכל על עצמך במראה? מה אתה אבי ביטר?
תעבוד על הביטחון העצמי שלך..
איך לעשות את זה? הבנתי שזה יקח זמן אבל צריך להתחיל עם זה.
מה אני עושה על הטלפון במקום להתכונן מחר להיסטוריה ולנסות לא להיכשל..

חחח האמת שאני נלחץ בהרבה מצבים ואני דווקא כן הילדים האלה שעושים טרולים למורים

אממ נכון תמיד יש את הילדים בכיתה שהם צועקים ושמחים וזה?אז אני לא כזה(אני לא מדוכא או משהו פשוט לא מאלה שצועקים)
זה לא דבר רע... גם בן אדם שעושה הרבה רעש וצלצולים זה לא מעיד על כך שיש לו ביטחון עצמי מטורף.

זה כבר מתחיל ממש לעצבן. אני לא יודע אם זה מביישנות או משהו אחר למרות שאני חושב שכן. אם המורה רק פונה אלי או שאני שואל משהו והיא עונה אני מרגיש את הפנים שלי עולות באש ונהיות אדומות, אני מנסה באותו רגע ״להתחמק״ וזה מציק. שנה שעברה עם המורים האחרים זה לא היה, יכול להיות שזה בגלל שזה מורים חדשים(זה עדין דפוק)? דוגמה ממש מוזרה זה היום המורה שרה איזה משפט משיר כוחם מוחאים כפיים ואני מרגיש כאילו מחאו לי פשוט הרגשתי את הפנים רותחות ושוב ניסיתי ״להתחמק״. איך לסדר את הדבר המציק הזה?

זה טבעי, אחד הפחדים הכי גדולים של האדם זה לעבור השפלה ברבים.
כשכל הזרקורים עלייך זה פותח לאחרים דלת לשפוט אותך, זה מלחיץ, גם אדם עם המון ביטחון עצמי יכול להיות מובך ולא להרגיש בנוח.

הפתרון הוא פשוט לא לייחס חשיבות לדעה של אחרים עלייך, אני יודע שזאת נשמעת קלישאה אך קלישאות הן קלישאות כי הן נכונות.

ועכשיו כל זה בשפת רחוב ובקיצור, תלמד לשים זין, אין לך מושג כמה שזה ישנה את העולם שלך לטובה.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהזמן יעשה את שלו או שלעשות משהו?
סבבה תודה,כתבתי את זה לפני קראתי אז לא להתייחס.תודה רבה 😃

.

בוא אני אגלה לך סוד קטן, כולנו אבל כולנו חסרי ביטחון חלקנו מסתירים את זה טוב יותר.

קח אוויר, אתה בן 15.. וד"א להכיר בחוסר ביטחון שלך ועוד לדבר עליו זה דבר לא מובן מאליו.

דברים טובים באים למי שמחכה... אבל דברים יותר טובים באים למי שמזיז תתחת שלו ולוקח אותם.

פחות לחשוב על כמה אתה חסר ביטחון / ביישן / לא קולני כמו אחרים. יותר מידי מחשבות יגרמו רק לבלבולים מיותרים והכבדה נפשית. תבנה את הביטחון שלך כשתתגבר על פחד נוסף וכן הלאה.
תחשוב טוב יהיה טוב. תכיר יותר חברים, תפתח יותר קשרים חברתיים וככה יהיה לך יותר קל להביא לידי ביטוי את הביטחון שלך.
ובקיצור, אל תחשוש מדעות של אחרים..fuck that..
בהצלחה.

זה כבר מתחיל ממש לעצבן. אני לא יודע אם זה מביישנות או משהו אחר למרות שאני חושב שכן. אם המורה רק פונה אלי או שאני שואל משהו והיא עונה אני מרגיש את הפנים שלי עולות באש ונהיות אדומות, אני מנסה באותו רגע ״להתחמק״ וזה מציק. שנה שעברה עם המורים האחרים זה לא היה, יכול להיות שזה בגלל שזה מורים חדשים(זה עדין דפוק)? דוגמה ממש מוזרה זה היום המורה שרה איזה משפט משיר כוחם מוחאים כפיים ואני מרגיש כאילו מחאו לי פשוט הרגשתי את הפנים רותחות ושוב ניסיתי ״להתחמק״. איך לסדר את הדבר המציק הזה?

הסמקה כזאת נובעת לרוב מנטייה גנטית + בטחון עצמי חסר (בנושא מסוים).
שאגב, הרבה מאוד פעמים חוסר הבטחון העצמי הוא עצמו חלקית תוצאה של אותה הנטייה הגנטית
כלומר יש פה קצת מלכוד 22 שכזה..

בשורה התחתונה? נגד הגנטיקה אין הרבה מה לעשות.
הבטחון העצמי שלך באותם תחומים שכרגע בעיתיים זה משהו שיילך וישתפר עם הזמן.

(אני אישית פחות משוכנע שעצות בסגנון "אל תספור אף אחד" באמת יעילות / ראויות לאימוץ אוטומטי)

בכיתה ד' הייתי מעביר את כל היום בנפלאות האינטרנט ב"עולם הסקס של ענת"

וווווווווואיייי הזכרתי לי נשכחות, הייתי חוגג שם על הסרטונים של ה 2 דקות
היה גם את האתר של PEEP

איזה זמנים......

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית