זה לא פיקאפ.. זה פשוט לצבור ביטחוןאומנות הפיתוי: פורום פיקאפ ואומנויות הפיתוי - FXP
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא פיקאפ.. זה פשוט לצבור ביטחוןאומנות הפיתוי: פורום פיקאפ ואומנויות הפיתוי - FXP
nnnnnnnnnnnnnnnnnn 🤣אומנות הפיתוי: פורום פיקאפ ואומנויות הפיתוי - FXP
אני מקווה שאתה ציני.
חחחחח ביסודי זה "רוצה להיות חברה שלי?" היא: "כן"בונא מה יש לדור של היום בכתה ד' לא ידעתי אפילו מה זה זקפה.
לשאלה שלך, הכל נובע מביטחון עצמי שיש לך מול אותו בן אדם שאתה עומד מולו. העובדה שאתה מתנהג ככה מראה שמול אותה מורה ספציפית אין לך בטחון עצמי.
על מה אתה מדבר..בכיתה ב׳ ילדה שאלה אם אני רוצה שנתחתןחחחחח ביסודי זה "רוצה להיות חברה שלי?" היא: "כן"
ואז YAY ולא עושים כלום....
אתה חושב שאני שחיף?!אני מנחש שזאת את ו @ברק בתמונה? 😆
ראיתי את המסה ב real life.אתה חושב שאני שחיף?!
בלי להעליב , אבל רוב האנשים פה לא יודעים על מה הם מדברים . תראה סרטונים של טיילר מrsd ותבין.
הנה דוגמא
איזה שטויות אתה מדברהסמקה כזאת נובעת לרוב מנטייה גנטית + בטחון עצמי חסר (בנושא מסוים).
שאגב, הרבה מאוד פעמים חוסר הבטחון העצמי הוא עצמו חלקית תוצאה של אותה הנטייה הגנטית
כלומר יש פה קצת מלכוד 22 שכזה..
בשורה התחתונה? נגד הגנטיקה אין הרבה מה לעשות.
הבטחון העצמי שלך באותם תחומים שכרגע בעיתיים זה משהו שיילך וישתפר עם הזמן.
(אני אישית פחות משוכנע שעצות בסגנון "אל תספור אף אחד" באמת יעילות / ראויות לאימוץ אוטומטי)
סופסוף מתחשק לי להגיב על איזה פוסט(:פחחחח
בלי להעליב,נרשמת לפורום רק כדי לרשום את זה ואז מביא בחור שמוכר בזכות זה שהוא חונק נשים.
אני מאוד מקווה שזה בצחוק 😳אומנות הפיתוי: פורום פיקאפ ואומנויות הפיתוי - FXP
מה נראה לך?😃אני מאוד מקווה שזה בצחוק 😳
שאתה רציני כמו הטבעיות של שניצל מאמא עוףמה נראה לך?😃
יפה, אז אנחנו באותו ראש. 😉שאתה רציני כמו הטבעיות של שניצל מאמא עוף