הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון בטעם קפה

Mike96

משתמש קבוע
1,251
163
נק' מוניטין:
4,678
1,251
163
שלוחה של אס"א ת"א בבת ים
היי מישהו מכיר איפה אפשר לקנות בארץ אבקת חלבון בטעם קפה שלא תיהיה יקרה כמו דיימנטייז או אופטימום( כי בכל זאת עני חייל).
עד עכשיו שתיתי בטעם שוקו קצת בא לי לגוון קרם עוגיות תמיד נמאס לי באמצע הדלי.

תודה מראש!

נ.ב. אני יודע שיש לpowertech אבל לא אהבתי את החברה בעיקר בגלל שהיא מכילה חלבון סויה

• פותח/ת השרשור
סופר אפקט בטעם קפה הוא סבבה והמחיר לא יקר.
הבנתי שבסופר אפקט יוצא הרבה קצף

לא פשוט להיות ספורטאי מצטיין בצבא ולחיות על שכר של 540 שקל בחודש ושאין לי זמן לעבוד כי אני נמצא בבסיס עד 1 ובאימון אני נמצא עד 7 בערב ובין לבין יש לי שעה מנוחה בבית.
קח בחשבון שבתור ספורטאי אני מתסף באומגה 3 קריאטין חלבון מולטי ומגנזיום ובנוסף אני רוצה קצת חיי חברה. אז כן עני חייל

אני גם חיפשתי, בסוף לקחתי בטעם וניל של אקסטרים.
אני שם סקופ ואיתו פשוט כפית של נס קפה - יוצא כמו אייס קפה שאתה קונה, פשוט מושלם.

• פותח/ת השרשור
אני גם חיפשתי, בסוף לקחתי בטעם וניל של אקסטרים.
אני שם סקופ ואיתו פשוט כפית של נס קפה - יוצא כמו אייס קפה שאתה קונה, פשוט מושלם.
אהבתי מאוד את הרעיון!! בדרך כלל אני לא אוהב אבקת חלבון בטעם וניל אבל אני אנסה כי אהבתי את האקסטרים והיא גם מאוד זולה אצל אמינושופ.

הבנתי שבסופר אפקט יוצא הרבה קצף

לא פשוט להיות ספורטאי מצטיין בצבא ולחיות על שכר של 540 שקל בחודש ושאין לי זמן לעבוד כי אני נמצא בבסיס עד 1 ובאימון אני נמצא עד 7 בערב ובין לבין יש לי שעה מנוחה בבית.
קח בחשבון שבתור ספורטאי אני מתסף באומגה 3 קריאטין חלבון מולטי ומגנזיום ובנוסף אני רוצה קצת חיי חברה. אז כן עני חייל
יש כאלה שהסתדרו עם כמעט שליש מזה אז אל תתבכיין.

• פותח/ת השרשור
יש כאלה שהסתדרו עם כמעט שליש מזה אז אל תתבכיין.
צודק אבל יוקר המחייה היה שונה... ורוב הג'ובניקים או שהולכים לעבוד אחרי הבסיס או שלהורים יש הרבה כסף מיותר וממנים להם תתחת.
אני לא בזבזן גדול אפילו בחצי שנה הראשונה שלי הכנסתי 200 שקל כל חודש לתוכנית חיסכון אבל מתחיל להיות כבד וקשה. וכן לבזבז 400 שקל על אבקת חלבון זה הוצאה מאוד כבדה כשזה 80 אחוז מהמשכורת שלי.
אני עשיתי את הקניית תוספים האחרונה שלי ב 3 תשלומים... עד עכשיו אני משלם על חלבון שכבר נגמר.

היי, אנחנו עושים סוף שבוע של מבצעים, כל הרשת תהיה השני בחצי המחיר. גייס לך עוד חבר וקבלו הנחה של 50% על הפריט השני.
ירושלים - שמאי 13
ראשון לציון - קניון הזהב דוד סחרוב 21
תל אביב - המלך ג׳ורג 52
טלפון ליצירת קשר 03-5588104
מגוון מוצרים www.aminoshop.co.il
*אין כפל מבצעים
*אין כפל הנחות
*אין תביא שייקר בחינם באמא שלך
*המבצע עד ה- 15.11

אהבתי מאוד את הרעיון!! בדרך כלל אני לא אוהב אבקת חלבון בטעם וניל אבל אני אנסה כי אהבתי את האקסטרים והיא גם מאוד זולה אצל אמינושופ.

האקסטרים במבצע של 229 ש״ח
משלוח יעלה 42 ש״ח נוספים

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה להגיע לסניף לקנות קניון הזהב הוא 15 דקות נסיעה מהבית שלי
האקסטרים במבצע של 229 ש״ח
משלוח יעלה 42 ש״ח נוספים
גם על האקסטרים יש מבצע של השני בחצי מחיר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית