הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מאכל של 32 גרם חלבון וזול ביותר

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
יש מוצר שאני קונה בקשת טעמים שנקרא מקלות סורימי קפוא או מקלות סרטן ,כל הרוסים מכירים את זה,זול ביותר 3 שקל ל 64 גרם חלבון,3 חבילות של 200 גרם לחבילה נמכרות ב 10 שקל בסך הכל,32 גרם חלבון ל 100 גרם מקלות סורימי,זה טעים לאללה יש לזה טעם של שרימפס פחות או יותר.אני אוכל חבילה של 200 גרם כל יום ,הראיתי תמוצר לדיאטן ספורט שלי והוא שילב לי את זה בתפריט תזונה וגם התחיל לאכול בעצמו.אפשר לאכול קר ,אני אישית מחמם דקה וחצי במיקרו.

קבצים מצורפים

• 20151111_021719.jpg
    20151111_021719.jpg
    KB 113.6 · צפיות: 366
נערך לאחרונה:
הערכים של המוצר קצת לא הגיוניים. ברכיבים כתוב שיש שם עמילן וסוכר אך בערכים הסופיים כתוב 0 גרם פחמימה. קצת מחשיד.

המוצר נקרא Crab stick ויש לו המון יצרנים עם ערכים תזונתים שונים, חלקם מפיצים את המוצר עם מעט תוספות ואז ריכוז הפחמימות נמוך כצפוי ואחרים עם שלל תוספות, כולל המון חומרי טעם, ריח, שמנים וכדומה. המוצר כשר ונמכר גם ברשתות גדולות כגון יינות ביתן ועדן טבע מרקט.

סרטן באמת לא כשר, אבל אנחנו מדברים כאן על מוצר אחר שנקרא Crab Stick והעובדה ששם המוצר מכיל את המילה Crab לא באמת מציינת שהוא עשוי מסרטן. קרא את הקישור אליו קישרתי וגגל קצת, אתה תיווכח בעצמך.

• פותח/ת השרשור
כן זה לא באמת סרטן ,הסוג שאני קונה שמכיל 32 גרם חלבון עשוי מחלבון של דג סנפנים,כל השאר שראיתי יש בהם הרבה פחות חלבון לכן תחפשו בקשת טעמים את הסוג שכתוב 32 גרם.

סרטן באמת לא כשר, אבל אנחנו מדברים כאן על מוצר אחר שנקרא Crab Stick והעובדה ששם המוצר מכיל את המילה Crab לא באמת מציינת שהוא עשוי מסרטן. קרא את הקישור אליו קישרתי וגגל קצת, אתה תיווכח בעצמך.
התעצלתי להיכנס לקישור ולקרוא אז נתרץ שזו הייתה בדיחה...

מכיר את המוצר.
על טעם וריח אין טעם להתווכח אז אני ממליץ לכל אחד שחושב על זה שקודם יטעם. הייתה תקופה שאכלתי קלמארי מפחית(הדבר הכי מסריח שיכול להיות, יותר מפגר), באופן כללי יש לזה אחלה ערכים רק צריך לחפש את החומרים המשמרים(סוגי E שונים גורמים לבעיות עיכול,סרטן וכו.
הערכים של המוצר קצת לא הגיוניים. ברכיבים כתוב שיש שם עמילן וסוכר אך בערכים הסופיים כתוב 0 גרם פחמימה. קצת מחשיד.
משה, שמעתי ממהנדס מזון שמונוסודיום גלוטמט מסרטן, רק עכשיו חיפשתי מחקרים והבנתי שאין לזה ביסוס אבל אני עדיין נזהר מאותם מוצרים שמכילים את זה. https://dash.harvard.edu/bitstream/handle/1/8846733/Sing05.pdf?sequence=1
מה דעתך על אותו מחזק טעם?

מה זה קשת טעמים?
בחיים לא שמעתי עלייה.

איפה אתה גר?

דרך אגב אפשר למצוא היום בסופרים גבינות גאודה ב-4 שקל ל-100 גרם שמכילות 27-29 גרם חלבון למאה גרם.

• פותח/ת השרשור
אני מנשר,יש להם עוד סניפים,הגבינות גאודה זה מצוין לפי מה שאתה אומר אבל זה עדיין לא משתווה ל 64 גרם חלבון ב 3 שקל,מצד שני אחרי מה שמשה אמר זה באמת נראה לי מוצר מפוקפק,כניראה שאחליף ת 200 גרם מקלות סרטן ב 2 פחיות טונה עם 4 כפיות שמן זית כדי להגיע לאותם ערכים.

גם מכיר את המוצר, אבל שמעתי או קראתי איפושהו שהוא לא עשוי מחומרים איכותיים ומכיל הרבה סויה כחומר משמר. אני אוכל את זה פעם בכמה חודשים, לא הייתי ממליץ לאכול את זה כל יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית