הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אי פרופורציה בגוף

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
היי חברה, יש לי עקמת ופציעה בצוואר כבר הרבה זמן.
הייתי בטיפול אתמול, כנראה זזה לי קצת חוליה בצוואר(ככה הפזיותרפיסטית אמרה) ויש מין גולה כזאת שמונעת ממנה לצאת.
אפילו שצד שמאל אף פעם לא כאב לי, וצד ימין הוא זה שכואב והזה שיותר נמוך בגוף(עקמת קלה) גם צד שמאל תפוס היא אמרה אבל בגלל שזה הצד החזק אני לא מרגיש את זה.
בקיצור, אני החלטתי לאזן את הגוף שלי, אני מסתכל במראה ורואה שחזה שמאל יותר גדול מימין ושיד שמאל(תמיד הבחנתי בהבדל בין היידים, אבל חשבתי שזה יסתדר עם הזמן אבל יד שמאל רק גדלה, ימין גדלה אולי ממש קצת אבל יש הבדלים).
אם הפציעה אני ילך לעשות עוד כמה טיפולים עד שהכל יסתדר, אני רק לא יודע איך אני יכול לאזן את הגוף שלי?
חשבתי להוריד משקלים בכל תרגיל ופשוט לראות שאני מרים עם שתי היידים באותו זמן(לדוגמא בבנץ פרס אני יוריד ממש משקל בצורה קיצונית ל35 ויעלה עם יד ימין ושמאל באופן שווה).
השאלה היא אם זה יאזן לי תגוף?
זה כל כך מעייף כל הסיפור הזה, תנסו להבין אותי עם צוואר תפוס כאבים בצד ימין(לחץ וקליקים) ואי פרופורציה בגוף.
זה פשוט מונע ממני להתאמן ואני חייב לאזן את צד ימין עם צד שמאל.
אשמח לעזרה ממכם, כל דבר.

אצלי הפוך צד שמאל של הצוואר מרגיש תפוס תמיד כבר מלא מלא זמן
וצד שמאל של הגב התחתון לפעמים כואב
חזה שמאל גדול מימין כתף טיפה גבוה מימין כלומר זה הצד הארוך
רציתי לדעת מה הרופאה אמרה לך על הכאבים בצוואר ומה יעזור ?.... ועודד ועוד
כבר דיברתי אתך בנושא הזה

• פותח/ת השרשור
אצלי הפוך צד שמאל של הצוואר מרגיש תפוס תמיד כבר מלא מלא זמן
וצד שמאל של הגב התחתון לפעמים כואב
חזה שמאל גדול מימין כתף טיפה גבוה מימין כלומר זה הצד הארוך
רציתי לדעת מה הרופאה אמרה לך על הכאבים בצוואר ומה יעזור ?.... ועודד ועוד
כבר דיברתי אתך בנושא הזה
זזה חולייה בצוואר קצת, הגולה מונעת ממנה לצאת וגם צד שמאל תפוס חזק אבל אני לא מרגיש כי זה הצד החזק.
יש עומס על צד ימין מאוד, זה כמו שתיקח בקבוק מים של ליטר ותנסה למלאות בו 2 ליטר ולא תוכל.

זזה חולייה בצוואר קצת, הגולה מונעת ממנה לצאת וגם צד שמאל תפוס חזק אבל אני לא מרגיש כי זה הצד החזק.
יש עומס על צד ימין מאוד, זה כמו שתיקח בקבוק מים של ליטר ותנסה למלאות בו 2 ליטר ולא תוכל.
אז מה היא אמרה לך לעשות בקשר לזה ולהכל בכללי

• פותח/ת השרשור
אז מה היא אמרה לך לעשות בקשר לזה ולהכל בכללי
לעשות עוד כמה טיפולים, זה לא עובר בטיפול אחד.
היא אמרה לי לקחת הפסקה עד שזה יעבור, אבל אני הולך להתאמן ולאזן בין הצדדים(מוריד משקל ומאזן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית