הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה-דדליפט+סקאווט

daweoo

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
15
50
3
אהלן,לפני שאתם קוטלים אותי כמה דברים:
*ידוע לי שבLB צריך להסתכל למטה,לפעמים מתוך אינסטקט אני מסתכל ישר(כנל בדדליפט)
*אני עובד כרגע בלי נעליים מהסיבה שהזמנתי נעליים וזה עדיף מנעלי ספורט .
*הסירטון הנל הינו ניסיון כושל של RM1 (הייתי גמור מהסטים הקודמים)
*אני יודע שהייתי צריך לנעול בסקאווט לפני שהתקדמתי להחזיר את המוט,פשוט זה היה רפליקס כי הספוטר בא לנסות לעזור לי.
נתונים:
משקל:73
גובה:1.75
סקאווט: (110 קילו)

דדליפט משקל קל :

דדליפט משקל כבד על מנת לראות אם הטכניקה נשמרת:

תודה.

נערך לאחרונה:
1. אל תעשה סקוואט בלי נעליים
2. כשאתה מעלה סרטונים לביקורת תעלה חמישיות, לא סינגלים.
3. ממה שכן אפשר לראות, אתה עושה LB ולא משתמש בהיפ דרייב, אתה עולה ללא הגעה לריפלקס המתיחה ועולה על חשבון כוח טהור בלי להשתמש כמו שצריך בשרירים שאתה צריך להשתמש בהם בLB
4. כל הכבוד על המלחמה!! מגיע לך מוניטין! רק להבא אל תעלה סינגלים לביקורת טכניקה כמו שאמרתי בסעיף 2.

בנוגע לדד ליפט, בסט אפ אתה מתחיל עם מוט קדימה מדי וההרמה שלך פחות אנכית ממה שהיא צריכה להיות. בנוסף אתה חייב להסתכל למטה. זה יותר חשוב מהאשר להסתכל למטה בסקוואט. כשאתה מרים מוט כבד מהרצפה ועמוד השדרה שלך לא נייטראלי זה יכול ליצור הרבה בעיות.

3. ממה שכן אפשר לראות, אתה עושה LB ולא משתמש בהיפ דרייב, אתה עולה ללא הגעה לריפלקס המתיחה ועולה על חשבון כוח טהור בלי להשתמש כמו שצריך בשרירים שאתה צריך להשתמש בהם בLB
4. כל הכבוד על המלחמה!! מגיע לך מוניטין! רק להבא אל תעלה סינגלים לביקורת טכניקה כמו שאמרתי בסעיף 2.

בנוגע לדד ליפט, בסט אפ אתה מתחיל עם מוט קדימה מדי וההרמה שלך פחות אנכית ממה שהיא צריכה להיות. בנוסף אתה חייב להסתכל למטה. זה יותר חשוב מהאשר להסתכל למטה בסקוואט. כשאתה מרים מוט כבד מהרצפה ועמוד השדרה שלך לא נייטראלי זה יכול ליצור הרבה בעיות.

למה לא לעשות סקוואט בלי נעליים?

למה לא לעשות סקוואט בלי נעליים?
נעליים עם סוליה שטוחה יותר טובות לזה ואפשר לקנות זוג אולסטאר ב150 שקל בהרבה מקומות בימינו, שזה לא יקר בכלל. נעליים וחגורה אלה פרטי הציוד החשובים ביותר למתאמן ולדעתי לחסוך 150 שקל על חשבון הסקוואט שלך זה לא חכם.
אני רואה גם בסרטון של הסקוואט שלך שבעליה כף רגל ימין שלך מתחילה לעשות תנועות מוזרות שלא היו קוראות לך אם היית שם נעליים

נעליים עם סוליה שטוחה יותר טובות לזה ואפשר לקנות זוג אולסטאר ב150 שקל בהרבה מקומות בימינו, שזה לא יקר בכלל. נעליים וחגורה אלה פרטי הציוד החשובים ביותר למתאמן ולדעתי לחסוך 150 שקל על חשבון הסקוואט שלך זה לא חכם.
אני רואה גם בסרטון של הסקוואט שלך שבעליה כף רגל ימין שלך מתחילה לעשות תנועות מוזרות שלא היו קוראות לך אם היית שם נעליים

זה לא סרטון שלי חחח רק עניינה אותי התגובה שלך.
אני עם אולסטר

• פותח/ת השרשור

1.אוקי,תודה.
2.צודק,תודה.
3.כמו שאמרתי לא נעלתי בגלל הריפלקס לזוז כשהוא בא לקחת ממני את המוט.
4.תודה רבה אחי

לגבי הדדליפט,אני בטוח שאתה טיפה יותר מבין ממני ואני לא רוצה לחרוג מהמילה שלך.
אבל עברתי על סירטון סירטון של ריפטו,והוא כן אומר לשמור מרווח מסוים בינך לבין המוט(בדיוק המרחק ששמרתי)
אולי בגלל הזווית זה נראה אחרת,והמוט עולה ויורד על הרגל שלי לאורך כל הסירטונים והסטים.
לגבי ההרמה אנכית,אם אני מבין נכון אתה אומר לי במילים אחרות להוריד תתחת?
שגם זה די מבלבל אותי,כי יש האומרים(ריפטו למשל בסירטונים שלו,לא להוריד את התחת,להרים חזה)
ויש האומרים להוריד את התחת,אז אני די מבולבל בנושא.
אשמח שתסגרו אותי סופית בעניין הזה.

אבל עברתי על סירטון סירטון של ריפטו,והוא כן אומר לשמור מרווח מסוים בינך לבין המוט(בדיוק המרחק ששמרתי)
אולי הצילום באמת מטעה אבל אני חושב שלא התחלת עם מוט מעל מרכז כף הרגל. קשה להגיד ב100% לפי הסרטון הזה, אז אם אתה חושב שכן עמדת כמו שצריך אולי אתה צודק.
לגבי ההרמה אנכית,אם אני מבין נכון אתה אומר לי במילים אחרות להוריד תתחת?
לא. הכוונה הייתה לעמוד ככה:
deadlift2.png

שהמוט יעלה למעלה ולא יטה בזווית קדימה, שזה מה שקורה כשאתה עומד עם מוט שלא נמצא מעל מרכז כף הרגל

אולי הצילום באמת מטעה אבל אני חושב שלא התחלת עם מוט מעל מרכז כף הרגל. קשה להגיד ב100% לפי הסרטון הזה, אז אם אתה חושב שכן עמדת כמו שצריך אולי אתה צודק.
זה נורא גבולי מהזווית הזאת... דווקא לי נראה שהמוט ממוקם בסדר. אבל זה באמת גבולי
יש קצת אובר אקסטנשן בגב בסוף כל משיכה שנראה לי מיותר.
ScreenHunter_720 Nov. 18 11.10.jpg

deadlift-lockout.jpg

• פותח/ת השרשור
זה נורא גבולי מהזווית הזאת... דווקא לי נראה שהמוט ממוקם בסדר. אבל זה באמת גבולי
יש קצת אובר אקסטנשן בגב בסוף כל משיכה שנראה לי מיותר.
צפה בקובץ המצורף 31259
deadlift-lockout.jpg
לגבי המיקום מוט נראלי הכחולים שלאורך כל הרגל שלי די מסבירים את עצמם שהמוט עולה ויורד צמוד לגוף שלי לאורך כל הדרך.
מהסתכלות שנייה על הסירטונים אתם צודקים ,מהסירטון זה נראה שבעלייה יש קטע שזה באוויר,אבל זה לא ככה.
לגבי האובר אקסטנשן אתה צודק לגמרי,אנסה לתקן את זה .
זה קורה לי לפעמים מתוך ריפלקס להחזיר את הכתפיים עד הסוף.
מה לגבי הגב,הוא ישר הכל בסדר?
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית