הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דעתכם על החגורה

לך על rdx וזהו. אני עם שלי כבר שנה וחצי והיא כבר צולעת אבל המחיר בערך זהה לחגורה שהעלת. היא עודה עבודה מספיק טובה להתחלה

חגורה נוראית, תקנה RDX באותו מחיר.
.קח בחשבון שלמרות שRDX היא חגורה טובה לעומת זאת היא לא תשרוד לנצח,לכל היותר שנתיים אם יהיה לך מזל. אם אתה רוצה חגורה לכל החיים תקנה אינזר/טיטאן או SAN LEATHER POWERBELT.
SAN LEATHER POWERBELT היא חגורה המיוצרת בהזמנה אישית בעבודת יד בישראל.
450 ש"ח לחגורה 10 מ"מ ו550 ש"ח לחגורה 13 מ"מ. החגורה מגיעה עם אחריות לכל החיים.
לפרטים והזמנות @שוהם.

לך על rdx וזהו. אני עם שלי כבר שנה וחצי והיא כבר צולעת אבל המחיר בערך זהה לחגורה שהעלת. היא עודה עבודה מספיק טובה להתחלה
למה בנאדם שמרים כבד כמוך לא משקיע בחגורה איכותית יותר? אני חושב שהגיע כבר הזמן 😉

• פותח/ת השרשור
למה בנאדם שמרים כבד כמוך לא משקיע בחגורה איכותית יותר? אני חושב שהגיע כבר הזמן 😉

חגורה נוראית, תקנה RDX באותו מחיר.
.קח בחשבון שלמרות שRDX היא חגורה טובה לעומת זאת היא לא תשרוד לנצח,לכל היותר שנתיים אם יהיה לך מזל. אם אתה רוצה חגורה לכל החיים תקנה אינזר/טיטאן או SAN LEATHER POWERBELT.
SAN LEATHER POWERBELT היא חגורה המיוצרת בהזמנה אישית בעבודת יד בישראל.
450 ש"ח לחגורה 10 מ"מ ו550 ש"ח לחגורה 13 מ"מ. החגורה מגיעה עם אחריות לכל החיים.
לפרטים והזמנות @שוהם.

תודה לכולם
קראתי ולמדתי.
אזמין RDX

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית