הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מינון אפדרין לפני אימון

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
היי חברים 50מג אפדרין לפני אימון עם קפאין אפשרי או שזה קצת מסוכן ?:S
אז ככה ממה שזה נראה בכל המחקרים תארו מינון שלקחו ביום
דבר שני מחלקים את זה ל3 פעמים ביום ממה שראיתי זה ישנה אם אקח 2 כדורים במכה אחת?
האם 50מג פר יום אפקטיבי עם קפאין ואספירין לאדם ששוקל 83 ?

• פותח/ת השרשור
תנסה ותראה,זה משתנה מאדם לאדם..

אגב,איזה אפדרין זה?
של באייר , אני לא גר בארץ
תאמת שניסיתי X: וזה היה האימון הטוב ביותר שהיה לי בחודשים האחרונים הייתי מרגיש כאילו רק תביא לי להרים משקל ולהתאמן ואני בחיטוב מרגיש חלש ועייף נתתי מעצמי 200%

של באייר , אני לא גר בארץ
תאמת שניסיתי X: וזה היה האימון הטוב ביותר שהיה לי בחודשים האחרונים הייתי מרגיש כאילו רק תביא לי להרים משקל ולהתאמן ואני בחיטוב מרגיש חלש ועייף נתתי מעצמי 200%
עוד פעם התחלת עם השטויות ?

מחלקים לשלוש מנות כדי לשמור על רמות יציבות בדם למטרות דיכוי תיאבון, שרפת שומן ואנרגיה לאורך היום בחיטוב.
אם מעניין אותך רק אנרגיה לפני אימון קח מינון שאתה יכול לסבול ללא תופעות לוואי לא רצויות.
הבעיה באפדרין שמתרגלים אליו מהר מאוד.

• פותח/ת השרשור
מחלקים לשלוש מנות כדי לשמור על רמות יציבות בדם למטרות דיכוי תיאבון, שרפת שומן ואנרגיה לאורך היום בחיטוב.
אם מעניין אותך רק אנרגיה לפני אימון קח מינון שאתה יכול לסבול ללא תופעות לוואי לא רצויות.
הבעיה באפדרין שמתרגלים אליו מהר מאוד.
חשבתי לקחת לפני האימון ולהכליל באימון אינטרוולים, היעילות באפדרין היא גדולה שמחלקים אותו אתה בטוח ?

• פותח/ת השרשור
פרוטוקול שחשבתי עליו
קלן 1-14 יום
קטוטיפן 1-14 יום
אפדרין פעמיים בשבוע לפני אימון לקבלת מרץ
מה דעתכם?
הרי ידוע שאפדרין לא גורם לרצפטורי בטא2 לרוויה ואפשר להשתמש בו תקופות ארוכות ללא חשש אז בשילוב של קטוטיפן אני מאמין שאפשר אפילו לשלב בין קלן לאפדרין במיוחד שזה פעמיים בשבוע כפרי וורקאוט
שתפו את דעותיכם
מרווח בין קלן לאפדרין 6 שעות
וכן מובן בגלל הזמן מחצית חיים של האפדרין
ממה שהבנתי קלן יותר רציני ממנו בשריפת שומן למרות שאפדרין נחשב למשהו טוב היתרון המרכזי בו הוא השריפת שומן דרך בטא 3 אבל עדיין אעדיף לנצל אותו לפני אימוני רגליים בחיטוב

עומס רציני על מערכת העצבים והלב.
אפשר להסתדר עם זה בגדול אבל זה שילוב חזק ולא מומלץ.
אחרי יותר ממאתיים כדורים של קלן הבנתי כמה הוא מזיין את המערכות בגוף. בשילוב עם אפדרין בכלל אתה מסתכן. ועוד 50 מ"ג של אפי.

• פותח/ת השרשור
עומס רציני על מערכת העצבים והלב.
אפשר להסתדר עם זה בגדול אבל זה שילוב חזק ולא מומלץ.
אחרי יותר ממאתיים כדורים של קלן הבנתי כמה הוא מזיין את המערכות בגוף. בשילוב עם אפדרין בכלל אתה מסתכן. ועוד 50 מ"ג של אפי.
אני לא מרגיש שום דבר שונה אחרי סייקל של קלן תאמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית