הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רונדה ראוזי ב UFC 193 (אזהרת ספוילר)

אגב אם מישהו עוקב אחרי ג'ונס באינסטגרם הוא רשם שהמטרות שלו לפני הראשון בדצמבר הם 600LBS דדליפט ו500LBS סקוואט
והוא נראה סוס מתמיד ומתאמן מאד חזק אימוני כוח. יהיה מעניין לראות אותו חוזר

אגב אם מישהו עוקב אחרי ג'ונס באינסטגרם הוא רשם שהמטרות שלו לפני הראשון בדצמבר הם 600LBS דדליפט ו500LBS סקוואט
והוא נראה סוס מתמיד ומתאמן מאד חזק אימוני כוח. יהיה מעניין לראות אותו חוזר
ג'ון "צ'יקן לגס" ג'ונס? תמיד הדהים אותי שאתלט בקאליבר שלו בעל רגליים כל כך רזות. את זה אני צריך לראות

ג'ון "צ'יקן לגס" ג'ונס? תמיד הדהים אותי שאתלט בקאליבר שלו בעל רגליים כל כך רזות. את זה אני צריך לראות

תסתכל באינסטגרם, האמת לרוב הלוחמים הגדולים אין כ-א-ל-ו רגליים גדולות אני בטוח שהעצמות שלו הם כמו סכינים

פירסומת חדשה בכיכובה

20151115_113836_.jpg

חחחחח איזה מניאקים

ממש חיכו לנפילה שלה כל המלעיזים.

מקווה מאוד שהיא למדה את הלקח שלה ושמעכשיו היא תתכונן לכל קרב כמו שצריך.

אויש נו אתן הנשים הקנאיות,
אם אין לכן תחת כמו של דוגמניות פיטנס וגוף כמו שלהן את כל המרמרה אתן מוציאות עליהן.
תעשי לי טובה.. היא א-ל-ו-ה-י-ת
😳
אני מאוד שלמה עם עצמי,אתה אדיוט, ולרואנדה יש גוף הרבה יותר יפה

אני מקווה שאתה לא מאמין לזה,כשיש פציעה אז לוקחים הפסקה כמה שצריך כדי להחלים,זה קורה כל הזמן בקרבות כמו במקרה של אנדרסון ספיידר סילבה כששבר תרגל,ולא מביימים קרב,לביים זעזוע מוח ואיבוד הכרה זה לא פשוט בכלל.מה גם שמשום סיבה שהיא ועוד אחרי מה שהולם עשתה לה ב staredown היא לא הייתה רוצה בכוונת תחילה להוסיף הפסד ראישון למאזן כל כך מרשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית