דלקת גרון, אנטיביוטיקה וגיבוש

• פותח/ת השרשור lidors
  • פורסם בתאריך

lidors

משתמש פעיל
396
0
נק' מוניטין:
2,001
396
0
כפר המכביה
היי לכולם, אני צריך חוות דעת וואולי איזה עצה בבעיה שיש לי.
כרגע יש לי דלקת גרון וחולשה כללית שהתחילה מאתמול, והרופא נתן לי לקחת אנטיביוטיקה למשך 10 ימים, הבעיה העיקרית היא שבעוד עשרה ימים לערך יש לי גיבוש טייס (תאריך מדוייק 18.10 יום ראשון).
הבנתי שאנטיביוטיקה מחלישה ומחוץ לעובדה שאני לא אוכל להמשיך להתאמן ולהתכונן לגיבוש עד שהמחלה תעבור, אני רוצה לדעת כמה השפעה יכולה להיות לאנטיביוטיקה על הביצועים, האם החולשה נמשכת גם אחרי הפסקת נטילת האנטיביוטיקה, ואם יש לכם איזה עצה שאני אוכל להשתמש בה מבחינת תזונה התאוששות וכו' על מנת להגיע כמה שיותר חזק פיזית לגיבוש.

ועל הדרך אם אנשים פה היו/מכירים אנשים שהיו בגיבוש אני אשמח לכמה טיפים כלליים זה יכול לעזור לי נורא.

תודה 😃

גם אני על אנטיביותיקה,אתה בטוח שהיא מחלישה?
לא הפריע לי להמשיך עם הPRים.

• פותח/ת השרשור
לא יודע זה מה שאמא אומרת ואני די בטוח שהיא לא היחידה ששמעתי את זה ממנה

לפי דעתי זה תלוי בסוג האנטיביוטיקה ואיך שהגוף שלך מגיב אליה, אני זוכר שניסיתי להתאמן כשהייתי על ציפרופלוקסצין והלך לי ממש גרוע, אבל כשהפסקתי זה עבר די מהר אם אני זוכר נכון.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
pen-rafa vk זה מה שאני לוקח.
זאת כבר המחלה השניה שלי בחודש האחרון ולא זה הרס לי את ההכנות לגמרי.
מקווה שאני לא אהיה חלש בגיבוש בגלל זה, נאכל הרבה פסטה יומיים לפני.

אין מישהו שיש לו טיפים בקשר לגיבוש?

יש בפורום מתגייסים של תפוז הרבה סיפורים על הגיבוש.

ממה שאני זוכר הקושי הגדול הוא לתפקד אחרי שבקושי נותנים לך לישון (ומעירים אותך באמצע). יש לך מעט זמן לאכול. נקודת האור היחידה היא שעושים טיולים נחמדים בבוקר שמעירים אותך. היה לי גם קושי באלונקות.

אם אתה שותה קפה, תפסיק לפחות 4 ימים לפני הגיבוש.

אנטיביוטיקה לא אמורה להחליש בטח לא פניצילין. מה שאתה יכול לעשות זה לקנות כדורי פרוביוטיקה ולקחת את זה במקביל לטיפול ולהמשיך עם זה כמה ימים כדי לאזן את החיידקים בבטן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית