הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות גיינר או חלבון

IceTime

משתמש מתחיל
21
3
נק' מוניטין:
3
21
3
אז ככה אני גובה 1.80 שוקל 71.4 קניתי את גיינר Bulk וב3 חודשים עליתי 5 קילו .
אני מתאמן מקצועי וקבוע כבר שנה וחצי .. השאלה שלי היא כזאת : אני רוצה לעלות במסת השריר אבל לרדת באחוזי שומן אבל הגיינר מעלה מסה אבל לא מוריד באחוזי שומן , וחלבון לא מעלה מסה וכן מוריד באחוזי שומן . אז מה כדי לי לקנות ? האם אני יאכל גם לקנות חלבון ולרדת באחוזי שומן וגם לעלות במשקל באותו זמן ?
תודה לעוזרים .

אז ככה אני גובה 1.80 שוקל 71.4 קניתי את גיינר Bulk וב3 חודשים עליתי 5 קילו .
אני מתאמן מקצועי וקבוע כבר שנה וחצי .. השאלה שלי היא כזאת : אני רוצה לעלות במסת השריר אבל לרדת באחוזי שומן אבל הגיינר מעלה מסה אבל לא מוריד באחוזי שומן , וחלבון לא מעלה מסה וכן מוריד באחוזי שומן . אז מה כדי לי לקנות ? האם אני יאכל גם לקנות חלבון ולרדת באחוזי שומן וגם לעלות במשקל באותו זמן ?
תודה לעוזרים .
אתה רושם פה דברים שנוגדים את עצמם כמו להיות במסה ולרדת באחוזי שומן ואבקת חלבון זה לא אבקת קסם סך הכל חלבון להשלים את הערכים שלך בסוף יום.
ממליץ לך בחום להיכנס ל מדריך המלא לעליית במסת שריר באתר קילוגרם.

• פותח/ת השרשור
אתה רושם פה דברים שנוגדים את עצמם כמו להיות במסה ולרדת באחוזי שומן ואבקת חלבון זה לא אבקת קסם סך הכל חלבון להשלים את הערכים שלך בסוף יום.
ממליץ לך בחום להיכנס ל מדריך המלא לעליית במסת שריר באתר קילוגרם.
אני יודע שזה לא אבקת קסמים,
אבל כל אחד לוקח את האבקה שהוא צריך לפי מטרות ,
עליתי במסה ועכשיו אני רוצה גם לעלות במסה וגם לרדת באחוזי שומן אז מה עדיף לי לקחת חלבון או גיינר ?

אני יודע שזה לא אבקת קסמים,
אבל כל אחד לוקח את האבקה שהוא צריך לפי מטרות ,
עליתי במסה ועכשיו אני רוצה גם לעלות במסה וגם לרדת באחוזי שומן אז מה עדיף לי לקחת חלבון או גיינר ?

הכל תלוי בצריכה הקלורית שלך אם אתה מקבל מספיק פחמימות מאוכל למה לך לקחת גיינר? אם אתה צוריך מספיק חלבון למה לך לתסף באבקה בכלל.
תבדוק מה ה rmr שלך אם אתה רוצה לעלות במשקל תאכל יותר קלוריות מה rmr אן אתה רוצה לרדת במשקל תאכל פחות.
ושוב ממליץ לך לקרוא באתר של קילוגרם

אני מתאמן מקצועי
מה זה "מתאמן מקצועי"?
גיינר מעלה מסה אבל לא מוריד באחוזי שומן
לא מדוייק. מאזן קלורי חיובי מעלה אותך במסה, גיינר עוזר להגיע למאזן הזה. אם תשתה גיינר ותהיה במאזן שלילי אתה לא תעלה ואפילו תרד במשקל.
וחלבון לא מעלה מסה וכן מוריד באחוזי שומן
פשוט לא.
אני רוצה לעלות במסת השריר אבל לרדת באחוזי שומן
תהליכים מנוגדים בגוף, יכול לקרות בו זמנית במקרים מאוד מסויימים (מתאמן ממש בתחילת דרכו ו/או מתאמן שמן מאוד עם מסת שריר נמוכה מאוד, מתאמן שלוקח חומרים אנבוליים, מתאמן בעל גנטיקה מהסרטים).

תקרא את אלה, נראה שחסר לך קצת ידע מה בעצם התוספים האלה:
אבקות חלבון, תוספי תזונה ומה שביניהם. - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
השוואות בין גיינרים ואבקות חלבון - כמה זה עולה לנו? - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

מה זה "מתאמן מקצועי"?

לא מדוייק. מאזן קלורי חיובי מעלה אותך במסה, גיינר עוזר להגיע למאזן הזה. אם תשתה גיינר ותהיה במאזן שלילי אתה לא תעלה ואפילו תרד במשקל.

פשוט לא.

תהליכים מנוגדים בגוף, יכול לקרות בו זמנית במקרים מאוד מסויימים (מתאמן ממש בתחילת דרכו ו/או מתאמן שמן מאוד עם מסת שריר נמוכה מאוד, מתאמן שלוקח חומרים אנבוליים, מתאמן בעל גנטיקה מהסרטים).

תקרא את אלה, נראה שחסר לך קצת ידע מה בעצם התוספים האלה:
אבקות חלבון, תוספי תזונה ומה שביניהם. - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
השוואות בין גיינרים ואבקות חלבון - כמה זה עולה לנו? - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
בן אדם קדוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית