הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכתב למנהל החדכ

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
אתם חושבים שאם אני אכין מכתב משכנע בנוגע לזה שלילדים מתחת לגיל 16 אסור להשאר אחרי 6 בערב ויהיה חתימות של ילדים נוספים זה יכול לשנות?כדאי לנסות או שזה מקרה אבוד?
לדוגמה יום רביעי שרוף בשבילי,מסיים ב3:35 ב4 מחוייבות אישית עד 6 ואז..כנל חמישי.גו אקטיב ח מ ד נ י ם

חחח בחדר כושר הקודם שלי הפכתי תעולם כדי שיתנו לי להתאמן בלי הגבלה(אני בן 13) ושום דבר לא הצליח.
מצאתי חדר כושר שמקבל מגיל 13 ואני יכול לבוא לשם מ6 בבוקר עד 23:30.
תנסה לדבר עם הילדים ושידברו עם ההורים שלהם, מה שהצליח לשכנע תמנהל המזדיין אצלי רק לבדוק תעניין זה ההורים.
גם תדבר איתו ותסביר לו שזה חשוב לך ושיש ימים שאתה יכול להגיע רק אחרי, תנסה אין לך מה להפסיד.

אתם חושבים שאם אני אכין מכתב משכנע בנוגע לזה שלילדים מתחת לגיל 16 אסור להשאר אחרי 6 בערב ויהיה חתימות של ילדים נוספים זה יכול לשנות?כדאי לנסות או שזה מקרה אבוד?
לדוגמה יום רביעי שרוף בשבילי,מסיים ב3:35 ב4 מחוייבות אישית עד 6 ואז..כנל חמישי.גו אקטיב ח מ ד נ י ם
אל תעורר מהפיכות, אם יש לך בעיה נקודתית. תסביר אותה ותקבל אישור חריג.
הסיכוי שיאשרו לך חריגה יותר גדול מזה שישנו את המדיניות

• פותח/ת השרשור
חחח בחדר כושר הקודם שלי הפכתי תעולם כדי שיתנו לי להתאמן בלי הגבלה(אני בן 13) ושום דבר לא הצליח.
מצאתי חדר כושר שמקבל מגיל 13 ואני יכול לבוא לשם מ6 בבוקר עד 23:30.
תנסה לדבר עם הילדים ושידברו עם ההורים שלהם, מה שהצליח לשכנע תמנהל המזדיין אצלי רק לבדוק תעניין זה ההורים.
גם תדבר איתו ותסביר לו שזה חשוב לך ושיש ימים שאתה יכול להגיע רק אחרי, תנסה אין לך מה להפסיד.
אני מקווה שזה יצליח
אל תעורר מהפיכות, אם יש לך בעיה נקודתית. תסביר אותה ותקבל אישור חריג.
הסיכוי שיאשרו לך חריגה יותר גדול מזה שישנו את המדיניות
צודק

כשתהיה מעל גיל 16 אתה תשמח שיש את החוק הזה
אולי,אבל לרגע הזה זה רחוק מדי
הייתי עף מהמכון הדפוק הזה
לוולקנו? @PowerLifting
תשאיר לו מכתב שאתה עוזב בגלל התנאי הזה.
לא אכפת לו לנופף לי לשלום

[
לא אכפת לו לנופף לי לשלום
פה אתה טועה, ובענק. בעת המאה הוא בעל הדעה וכל מנוי שיעזוב אותו אכפת לו, ואפילו מאוד. כנראה נפלת על בעל עסק עם אגו, תתארגן עם כל מי שנפגע מהחוק המטומטם הזה לכו למכון אחר תסבירו להם את המצב ותנסו לקבל הנחנה כקבוצה

במכון שאני מאמנת בו גם היה מותר לילדים להיות עד 18:00 ובגלל הרבה תלונות האריכו את זה ל19:00
מצד שני, המכון חדש והיה פתוח לשינויים בעקבות תלונות.
ככה שאתה יכול לנסות, לא תפסיד מזה שום דבר.
אבל אל תהיו גרידים מדיי, עד 19:00 זה מספיק או שתעבור למכון אחר

• פותח/ת השרשור
איפה אתה מתאמן?
גו אקטיב ק אונו
[

פה אתה טועה, ובענק. בעת המאה הוא בעל הדעה וכל מנוי שיעזוב אותו אכפת לו, ואפילו מאוד. כנראה נפלת על בעל עסק עם אגו, תתארגן עם כל מי שנפגע מהחוק המטומטם הזה לכו למכון אחר תסבירו להם את המצב ותנסו לקבל הנחנה כקבוצה
הנחה איפה? ויש לו כלכך הרב. אנשים שלא כזה משנה לו על האחד שעזב

במכון שאני מאמנת בו גם היה מותר לילדים להיות עד 18:00 ובגלל הרבה תלונות האריכו את זה ל19:00
כן אני חושב שאנסה
יש לי הרגשה שהם שונאים אןתי

אם אתה במרכז הארץ ואתה עוסק בליפטינג, תלך לוולקנו גימ של אושר סופטי.

על זה עוד לא שמעתי (הגבלה לילדים עד שעה מסויימת).
לפני כמה ימים חבר סיפר לי שיש מנוי "מוזל" והכניסה רק עד 6 בערב.
זה בכלל חוקי כל התנאים האלה?

גרידי? את אמיתית? בן אדם משלם מנוי אם נתנו לו לשלם שיתנו לו להישאר עד הסגירה! לא מאמין שזה מקובל הדבר הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית