הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכתב למנהל החדכ

גרידי? את אמיתית? בן אדם משלם מנוי אם נתנו לו לשלם שיתנו לו להישאר עד הסגירה! לא מאמין שזה מקובל הדבר הזה
מקובל ועוד איך.
הוא לא היה חייב להירשם למכון הזה, הוא בחר שכן.

חוץ מזה,
נוער 14-16 עד סגירה? זה אומר שהמכון יפסיד את הלקוחות המבוגרים שהם כסף ודבר שני זה אומר בלאגן.

בתור מאמנת במכון כושר שרואה את הצד השני - ההגבלה הזאת חיונית.
בני הנוער מגיעים בחבורות, עושים בלאגן (זורקים ציוד, לא מחזירים למקום, טכניקה נוראית, צעקות, חוסר כבוד לציוד ולמדריכים כי הם מבינים גדולים, לא מקשיבים להוראות, אוכלים באזור המשקולות וכו) והולכים. לא מדברת על היוצאי דופק אבל שיט האפנס.
יש שיגידו שזה עיניין של ביטוח, בזה אני כבר לא מבינה.

אז כן. אני אמיתית לגמריי.

נערך לאחרונה:
אצלנו המנהל קיבל הרבה תלונות מלקוחות שונים(ילדים\ההורים שלהם) על זה שהם לומדים עד 17:00 ומותר להם להישאר רק עד 18:00, אז האריכו את זה עד 19:00. תנסו, באמת אין מה להפסיד.

מקובל ועוד איך.

חוץ מזה,
נוער 14-16 עד סגירה? זה אומר שהמכון יפסיד את הלקוחות המבוגרים שהם כסף ודבר שני זה אומר בלאגן.

בני הנוער מגיעים בחבורות, עושים בלאגן (זורקים ציוד, לא מחזירים למקום, טכניקה נוראית, צעקות, חוסר כבוד לציוד ולמדריכים כי הם מבינים גדולים, לא מקשיבים להוראות, אוכלים באזור המשקולות וכו) והולכים. לא מדברת על היוצאי דופק אבל שיט האפנס.

אז זה הפיתרון? הפיתרון לאנשים שלא מכבדים את המקום ואת חוקיו לא להיות בו! עד שעה 6 הם מתנהגים כמו בני אדם וב6:01 הם הופכים לבבונים? מי שעושה בלאגן מדברים איתו ואם לא עוזר אומרים יפה שלום אבל אי אפשר לתת לבן אדם לשלם מנוי כמו כולם ולתת לו חצי יום במכון. או שאפשר, אבל כנראה שפראיירים לא מתים.

הלווווווואי אצלנו היה את החוק הזה
כל הילדי קקות האלה שתופסים שעה מכשירים, בא לי לבעוט להם בתחת

אני מסכים, זה ביזיון בעיניי השטות הזאת של ההגבלת שעות לפי גיל. למה לי נוח שזקנים בני 70 מתאמנים במכון? מה הקשר בכלל

עריכה: בגלל זה לדעתי כבר שווה ללכת למכונים "אלטרנטיבים" ולא לרשתות הגדולות.
יש מלא מכוני קרוספיט במרכז ומכונים פונקציונאלים עם שעות OPEN GYM נוחות וכו'.

אני היום לדעתי לא מוצא את עצמי אם אני נכנס למכון כושר רגיל

אז זה הפיתרון? הפיתרון לאנשים שלא מכבדים את המקום ואת חוקיו לא להיות בו! עד שעה 6 הם מתנהגים כמו בני אדם וב6:01 הם הופכים לבבונים? מי שעושה בלאגן מדברים איתו ואם לא עוזר אומרים יפה שלום אבל אי אפשר לתת לבן אדם לשלם מנוי כמו כולם ולתת לו חצי יום במכון. או שאפשר, אבל כנראה שפראיירים לא מתים.
מסכים איתך, אבל בכל זאת מדובר בשעות שיא העומס בחדרי הכושר ותוספת של ילדים בלגאניסטים לא תורמת. לדעתי פשוט צריך לתת להם הנחה מסוימת במנוי, כי זה באמת לא הוגן לתת להם לשלם מחיר מלא כשיש מנויי בוקר.
*אני אומר את זה מנק' מבט של מדריך שלא רוצה בלגאן לסדר, ולא של לקוח שרוצה לקבל מקסימום בשביל המחיר שהוא משלם.

מנקודת מבט של מדריך אתה צריך גם להבין שבסוף היום המנויים הם אלה שמשלמים לך את המשכורת, אני לא נתקלתי בילדים גם הכי ערסים שבעולם (ואלה דווקא לא רואה במכון הרבה) שלא יתחילו לסדר אחריהם אם ידברו איתם בגובה העיניים ויסבירו להם למה הם לא בסדר בצורה יפה.

מנקודת מבט של מדריך אתה צריך גם להבין שבסוף היום המנויים הם אלה שמשלמים לך את המשכורת, אני לא נתקלתי בילדים גם הכי ערסים שבעולם (ואלה דווקא לא רואה במכון הרבה) שלא יתחילו לסדר אחריהם אם ידברו איתם בגובה העיניים ויסבירו להם למה הם לא בסדר בצורה יפה.
לא נתקלת, אבל הם קיימים, ועל משכורת המינימום שמשלמים אני לא חייב תודה לאף אחד.

אתה כבר נכנס לנושא אחר לגמרי, כנראה שפה כבר לא נסכים יותר כי אני בדעה שאם כבר לקחת עבודה והסכמת למשכורת תתן את המקסימום שלך ותעשה אותה על הצד הטוב ביותר.

אתה כבר נכנס לנושא אחר לגמרי, כנראה שפה כבר לא נסכים יותר כי אני בדעה שאם כבר לקחת עבודה והסכמת למשכורת תתן את המקסימום שלך ותעשה אותה על הצד הטוב ביותר.
אני אוהב את העבודה שלי ונותן את המקסימום. לא מתלונן על המשכורת, רק מציין שהיא לא תשתנה אם יהיו פחות כמה ילדים במכון. זה סתם דיון סרק, לבית העסק יש את השיקולים שלו מי להכניס, מתי, וכמה לגבות. יש בעיה? אפשר לפנות לשירות לקוחות או למנהל ובמקרה הכי גרוע לעבור למכון אחר. כמו שאמרתי, אצלנו כבר שינו את התנאים בשביל ילדים שלא הספיקו להתאמן בשעות המוגדרות

לדעתי זה ממש לא בסדר לא לאפשר לנערים מתחת לגיל 16 להתאמן משעה 18:00.
אני לא מוצא שום הצדקה לזה.
יש נערים שמתאמנים יותר ברצינות ממבוגרים, מתקדמים יותר ומשקיעים יותר.
לגבי טענת ה"מבגורים עובדים עד הערב ולצעירים יש זמן פנוי עד 18:00", אז ממש לא. מעבר לבי"ס יש התחייבויות אחרות שיכולות להימשך עד הערב גם לבני נוער.

לדעתי זה ממש לא בסדר לא לאפשר לנערים מתחת לגיל 16 להתאמן משעה 18:00.
אני לא מוצא שום הצדקה לזה.
יש נערים שמתאמנים יותר ברצינות ממבוגרים, מתקדמים יותר ומשקיעים יותר.
לגבי טענת ה"מבגורים עובדים עד הערב ולצעירים יש זמן פנוי עד 18:00", אז ממש לא. מעבר לבי"ס יש התחייבויות אחרות שיכולות להימשך עד הערב גם לבני נוער.
ההצדקה היא ברוב המקרים כלכלית.
מבוגרים לא אוהבים סביבה מלאת ילדים, וחלק גדול מהם יעדיף לעבור מכון , כי יש להם את האפשרות (ניידים). בעוד שלילדים האפשרות לעבור מכון היא בעייתית יותר. חוץ מזה שהמנהלי מכון מנצלים את זה שלילדים יש פחות "כוח" ולא יפעילו עליו לחץ אמיתי להגביל את השעות בעוד שלמבוגרים כן יש את הכוח הזה.

• פותח/ת השרשור
אני ממש שונא את גו אקטיב. אני(ההורים שלי) משלם להם מספיק כסף בשביל שאני אוכל להשאר עד השעת סגירה. הבעיה היא שאני לא יכול לנהוג(15)ואז אני תלוי באוטובוסים ובשבועות שיש לי מבחן במתמטיקה ביולוגיה ומחשבים באותו שבוע קצת יהיה קשה.
אני ממש לא מהילדים שזורקים/צועקים/מה שתרצו
ועוד כמה דברים,זה כמו שאני אגיד אז שעד השעה 6 למבוגרים אסור לבוא כי הם תופסים לכל הילדים את המכשירים. בנוסף,אני רואה יותר מבוגרים שזורקים את המשקולות על הרצפה מאשר ילדים. המבוגרים תמיד משאירים את המשקל על המוט והולכים ולאמר שילדים עושים בלאגן זה לא נכון כי אני מחזיר הכל.

הסברתי למכון שלי לאט ובעדינות כמו לילדים אוטיסטים כדי שאפילו אנשים נחותים כמוהם יבינו שאין לי זמן אחרי 7 להגיע למכון ואישרו לי
תסביר מה יש לך ברביעי וזה תגיד אתה צריך אישור בלה בלה תקבל תזיין

מקובל ועוד איך.

חוץ מזה,

מסכים איתך לכל מילה.
פעם ראשונה שאני שומע את החוק הזה.

אני הולך להתאמן בין השעות 18:00 ל 19:00 ועדיין יש מלא ילדים קטנים שבאים בחבורות ומרציקים צחוקים ואולי עושים סט וחצי בשעה וחצי שהם נמצאים שם.
אין כמעט יום שאני לא מעיף מלידי 234234 ילדים

יש שעות שיש לתת לאנשים רצינים להתאמן.

היום אני הולך להציע את זה לבעל המכון שלי

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך לכל מילה.
פעם ראשונה שאני שומע את החוק הזה.

אני הולך להתאמן בין השעות 18:00 ל 19:00 ועדיין יש מלא ילדים קטנים שבאים בחבורות ומרציקים צחוקים ואולי עושים סט וחצי בשעה וחצי שהם נמצאים שם.
אין כמעט יום שאני לא מעיף מלידי 234234 ילדים

יש שעות שיש לתת לאנשים רצינים להתאמן.

היום אני הולך להציע את זה לבעל המכון שלי
שאני אבין,ילדים הם בעייתיים והמבוגרים הם המושלמים במכון?

שאני אבין,ילדים הם בעייתיים והמבוגרים הם המושלמים במכון?
כמו שהסבירו לך, השיקול שם הוא כנראה כלכלי. אין מה לקחת את זה אישית...
אם התנאים שהמקום מציב לא מתאימים לך, למה אתה לא עובר?

ההצדקה היא ברוב המקרים כלכלית.
מבוגרים לא אוהבים סביבה מלאת ילדים, וחלק גדול מהם יעדיף לעבור מכון , כי יש להם את האפשרות (ניידים). בעוד שלילדים האפשרות לעבור מכון היא בעייתית יותר. חוץ מזה שהמנהלי מכון מנצלים את זה שלילדים יש פחות "כוח" ולא יפעילו עליו לחץ אמיתי להגביל את השעות בעוד שלמבוגרים כן יש את הכוח הזה.

ואני לא אוהב סביבה שמפוצצת בדבילדרים בני 45 שלוקחים לך את המגבת שהנחת בצד ומנגבים את הפרצוף המזיע שלהם אחרי החזרה ה573 בבנץ שאתה מחכה לו כבר שעתיים.

בואו נכריז על השעות 14:00-18:00 בתור שעות ללא מבוגרים, כי הם גם ככה בעבודה.

*לפרוטוקול מדבר ילד בן 16 שמחזיר משקולות אחריו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית