הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכתב למנהל החדכ

ואני לא אוהב סביבה שמפוצצת בדבילדרים בני 45 שלוקחים לך את המגבת שהנחת בצד ומנגבים את הפרצוף המזיע שלהם אחרי החזרה ה573 בבנץ שאתה מחכה לו כבר שעתיים.

בואו נכריז על השעות 14:00-18:00 בתור שעות ללא מבוגרים, כי הם גם ככה בעבודה.

*לפרוטוקול מדבר ילד בן 16 שמחזיר משקולות אחריו
אתה רק מחזק את מה שכתבתי.
יש לך ביקורת מאוד חריפה נגד בודיבילדרים בני 45 ולמרות זאת אתה לא עושה כלום בעניין , וגם אם אתה תלך להנהלה סביר שיגידו לך : "אתה מוזמן לחפש מכון אחר".

אצלנו המנהל קיבל הרבה תלונות מלקוחות שונים(ילדים\ההורים שלהם) על זה שהם לומדים עד 17:00 ומותר להם להישאר רק עד 18:00, אז האריכו את זה עד 19:00. תנסו, באמת אין מה להפסיד.
הבעיה אצלנו שהחוק הזה תופס עד גיל 18 ממה שהבנתי (חבר שאל בקבלה.)

• פותח/ת השרשור
אה ועד גיל 18(!) מותר רק עד 8 בערב.
למה נרשמתי למכון הזה?כי בעיר שלי יש רק 2 מכונים שבשני אין כלוב,וכמו שאמרתי כבר,לנסוע לפ״ת או משהו כזה עם תקופת מבחנים של 3 בשבוע אני אפספס יותר מדי אימונים בגלל הנסיעות,יכול להיות שתגידו כנראה זה לא חשוב לך מספיק,זכותכם,אבל אני לא מסכים עם זה.
לא נרשמתי לגו אקטיב בגלל שזה מותג, וגם לא בשביל כשישאלו אותי איפה אתה מתאמן אני אוכל להגיד גו אקטיב ולהתלהב מעצמי בניגוד לאחרים.
נכון שתקופת מבחנים זה לא כל החיים וזה לפרק זמן מסויים אבל הוא מספיק ארוך בכדי שאני אפספס יותר מדי אימונים. אני אבקש הארכה ואם הם לא יסכימו זה יהיה מאכזב מאוד אבל לא יהיה לי כבר מה לעשות. תודה לכולם על העצות

איזה מכון פח, הייתי מסיים בית ספר בשעה 7 - 8 בערב וישר עף למכון מהבית ספר עד 10 כשהיה נסגר.
וכן במבט עכשווי אני רואה שילדים ממש מטרידנים במכון, אבל אם בחור מתאמן רציני חבל לא לתת לו אישור חריג.

שאני אבין,ילדים הם בעייתיים והמבוגרים הם המושלמים במכון?
אתה מבין מה שבא לך.
אם הייתי יכולה להעיף מבוגרים ספציפיים מהמכון תאמין לי הייתי עושה את זה.

יש את זה ברוב המכונים וזה השיקול שלהם, מה לעשות?
אין מה להעלב, סהכ הגבלת גיל ואין טעם לקחת את זה לכיוון ה"עושים לנו דווקא"

כדאי לנסות או שזה מקרה אבוד?
אם אתה מסוגל לארגן קבוצה גדולה מספיק של "ילדים" (ילדים? כשאני היית בן 15 הייתי יורה במי שהיה קורא לי "ילד") שתאיים בעזיבת במכון, יש לכם סיכוי טוב להצליח. הבעיה, אני מעריך, היא שקשה להם למצוא מדריך עם ההכשרה המתאימה בשעות הערב - צריך מדריך מוסמך להדרכת ילדים או משהו דומה - כך שהעניין הוא כלכלי.

תקף ל" זקן" עכשיו
לא, "זקן" נחשב אצלי כמילה מכובדת בהחלט. אני משועשע, לפעמים, לראות איך אנשים מנסים להמנע ממנה, כאילו יש איזה פגם בכך שלא מתתי בגיל צעיר 😃

אם אתה מסוגל לארגן קבוצה גדולה מספיק של "ילדים" (ילדים? כשאני היית בן 15 הייתי יורה במי שהיה קורא לי "ילד") שתאיים בעזיבת במכון, יש לכם סיכוי טוב להצליח. הבעיה, אני מעריך, היא שקשה להם למצוא מדריך עם ההכשרה המתאימה בשעות הערב - צריך מדריך מוסמך להדרכת ילדים או משהו דומה - כך שהעניין הוא כלכלי.

זאת לא נשמעת סיבה הגיונית לזה שילדים בני 16 לא יוכלו להתאמן אחרי השעה 18:00.

מצד שני, אני לא מצליח לחשוב על הרציונל מאחרי החוק המטופש הזה.

• פותח/ת השרשור
רגע אז לבקש משהו חריג רק לי או לאסוף חבורת ילדים?

בעיקר את המדריכים הליצנים, יש איזה אורי אחד לא יודע אם אתה מכיר הוא פשוט בלתי נסבל... 🤡
נראה לי אני יודע מי זה..בלתי נסבל אבל עם הסקוואט(כמעט) הכי כבד במכון:food-and-drink005-88:

יש יוצאים מן הכלל, אבל כן.

ולראייה, כל אחד מהילדים הקרציות האלה לא יבואו לבד להתאמן, אלא רק בחמולות.
אל תדבר שטויות נו.
כל השחיפים שבאים בחמולות כמו ערסים צריך להעיף בלי קשר לשעה. כל מכון שמכבד את עצמו יעיף כל ילד\מבוגר שיעשה בעיות.
אני בן 14 ואני בא לבד למכון ואמשיך לבוא לבד , אני לא מרים הרבה ואני צריך עוד לעבוד על טכניקה כי אני חדש..אבל אני לא מזיק לאף אחד וגם לי מגיע להתאמן.
גם אצלנו במכון מותר ילדים עד שעה שש וחצי. זה קטע מסריח למה אני צריך להבריז מבצפר בשביל מכון.
ראיתי מספיק מבוגרים שבאים להליכון לאיזה רבע שעה, ואז הולכים לאיזה מכונה ועושים סלפי כמו מזדיינים.
בכללי צריך להעיף אנשים כאלה וערסים וחמולות למינהם..לא להגביל שעות.
קטע מסריח רצח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית