הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
צילמתי היום סקוואט קל כי אני במעבר לתוכנית חדשה וגם הייתי צריך במילא להוריד משקל על מנת לעבוד על הטכניקה.
בעיקריון הבעיות הרציניות יתגלו במשקלים הכבדים יותר אבל אם גם פה יש בעיה כלשהי אשמח את תתקנו אותי.
בסרטונים הקודמים העירו לי שאני לוקח יותר מידי את האגן אחורה לפני שאני מתחיל לכופף ברכיים,אז ניסיתי הפעם לעשות את זה יותר בו זמנית.

קרדיט לצלם @Shtreimel

משהו לא זורם בתנועה, הירידה איטית ומהוססת ובעליה אתה עושה תנועה של 'גל' עם הגב.
נראה לי שאתה לא מחזיק אויר מספיק חזק. יכול להיות שחגורה תעזור

יש לי הרגשה שאתה בכוח נכנס לאובראקסטנשן. חוץ מזה נראה בסדר גמור לדעתי רק העמידה טיפה רחבה מדי ואפשר להגדיל קצת את הזווית בין כף הרגל לרצפה

• פותח/ת השרשור
משהו לא זורם בתנועה, הירידה איטית ומהוססת ובעליה אתה עושה תנועה של 'גל' עם הגב.
נראה לי שאתה לא מחזיק אויר מספיק חזק. יכול להיות שחגורה תעזור
הירידה שלי איטית ומהוססת כי ככה נאמר לי לעשות,אני יכול לרדת יותר מהר וככה גם לנצל את הסטרץ רפלקס יותר טוב אבל זה יכול לבוא על חשבון הכיווץ.
יכול להיות שבגלל שהסט היה קל והתרכזתי מאוד בטכניקה שכחתי להחזיק את האוויר חזק,עד עכשיו לא העירו לי אף פעם בנושא הזה.
ולא הבנתי מה הכוונה בתנועה של גל עם הגב.
יש לי הרגשה שאתה בכוח נכנס לאובראקסטנשן. חוץ מזה נראה בסדר גמור לדעתי רק העמידה טיפה רחבה מדי ואפשר להגדיל קצת את הזווית בין כף הרגל לרצפה
בסט הזה ניסיתי חץ מאוד לשמור על כיווץ בגב התחתון כי בסט הקודם העירו לי על באט ווינק.
אתה אומר שיכול להיות שכיווצתי חזק מידי?

הירידה שלי איטית ומהוססת כי ככה נאמר לי לעשות,אני יכול לרדת יותר מהר וככה גם לנצל את הסטרץ רפלקס יותר טוב אבל זה יכול לבוא על חשבון הכיווץ.
יכול להיות שבגלל שהסט היה קל והתרכזתי מאוד בטכניקה שכחתי להחזיק את האוויר חזק,עד עכשיו לא העירו לי אף פעם בנושא הזה.
ולא הבנתי מה הכוונה בתנועה של גל עם הגב.

בסט הזה ניסיתי חץ מאוד לשמור על כיווץ בגב התחתון כי בסט הקודם העירו לי על באט ווינק.
אתה אומר שיכול להיות שכיווצתי חזק מידי?
לא. אני פשוט חושב שאפשר לשמור על כיווץ בלי להיות באובראקסטנשן.

אז מה אני צריך לעשות?
להכניס אוויר חזק בוולסלבה, להחזיק חזק את הבטן ולהניע את העליה והירידה שלך בעזרתה. מה שאתה עושה זה מקשית את הגב.
ניסיתי רק לכווץ את הגב התחתון.
זה מראה שההבנה שלך של התנועה לא נכונה. אתה חושב שכדי למנוע באט ווינק, שהמשמעות שלו היא פלקשן בגב התחתון אתה צריך לשאוף לעשות את "התנועה ההפוכה" מזאת. זה הגיון קלאסי שלצערי לפעמים עובד ולפעמים לא עובד, כשבמקרה של לואו באר סקוואט הוא לא. אני ממליץ לך לעמוד נייטראלי ולא לנסות להקשית את הגב בכלל.

• פותח/ת השרשור
להכניס אוויר חזק בוולסלבה, להחזיק חזק את הבטן ולהניע את העליה והירידה שלך בעזרתה. מה שאתה עושה זה מקשית את הגב.

זה מראה שההבנה שלך של התנועה לא נכונה. אתה חושב שכדי למנוע באט ווינק, שהמשמעות שלו היא פלקשן בגב התחתון אתה צריך לשאוף לעשות את "התנועה ההפוכה" מזאת. זה הגיון קלאסי שלצערי לפעמים עובד ולפעמים לא עובד, כשבמקרה של לואו באר סקוואט הוא לא. אני ממליץ לך לעמוד נייטראלי ולא לנסות להקשית את הגב בכלל.
הפעם כנראה שבאמת פישלתי בכיווץ של הבטן.
כשאני לא מכווץ את הגב אז כן יש לי באט ווינק אז זה כן מנע את מה שרציתי.
כשאני עומד בין החזרות אני כן במצב ניטרלי,כשאני בתחתית אני מנסה לכווץ את הגב כדי למנוע את הבאט ווינק.

בגדול נראה טוב מאד. קצת להקפיד על חזה בחוץ, היפ דרייב זה טוב אבל זה לא אומר לשמוט חזה.
מהזוית הזאת יש לי חשד קל לחוסר בעומק, ולמוט שזז קדימה בירידה במקום לעלות ולרדת ישר. תוודא שזה לא נכון.

ראיתי גם את הסרטון הקודם, טנק צודק, בסרטון ההוא נכנסת לפשיטה מוגזמת בגב.

• פותח/ת השרשור
בגדול נראה טוב מאד. קצת להקפיד על חזה בחוץ, היפ דרייב זה טוב אבל זה לא אומר לשמוט חזה.
מהזוית הזאת יש לי חשד קל לחוסר בעומק, ולמוט שזז קדימה בירידה במקום לעלות ולרדת ישר. תוודא שזה לא נכון.

ראיתי גם את הסרטון הקודם, טנק צודק, בסרטון ההוא נכנסת לפשיטה מוגזמת בגב.

מה שרשמת לגבי השמיטה של החזה זאת בערך הבעיה הכי גדולה שלי,זה מחמיר במשקלים כבדים ונהיה GM.
אני משתדל מאוד למנוע את זה.
לגבי העומק,זה משהו מאוד חשוב לי ובאימון הבא ארד מספיק עמוק שלא יהיה ספק.
לגבי התזוזה של המוט קדימה,זה משהו שהעירו לי עליו בעבר אבל בדכ כשזה היה קורה הייתי מרגיש את המשקל עובר לאצבעות והפעם לא הרגשתי.
באימון הבא אצלם בדיוק מהצד ככה שגם אוודא שבירה וגם שהמוט זז ישר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית