הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Pre Workout

Strawberry

משתמש קבוע
1,818
952
נק' מוניטין:
2,605
1,818
952
EGO
בגלל שכל היום אני עובדת, אני מגיעה לאימון גמורה.
יוצא לי לשתות דאבל אספרסו לפני אימון אבל זה לא באמת עוזר.
אני בספק שכדורי קפאין ייעזרו לי כי במהלך היום אני שותה בערך 2-3 אספרסו ארוך ועוד 1-2 דאבל אספרסו ארוך.
ולא, אני לא מתכננת להתנזר מקפאין 🤣

על איזה פרה-וורקאאוט אתם יכולים להמליץ?
האם יש הבדל בתוסף בין נשים לגברים?
תופעות לוואי?
המליצו לי על Amino Shooter - דעתכם?
בזבוז כסף? תחליף אחר? (שהוא לא כדורי קפאין כמובן)

אין לי שמץ ידע על התוסף הנ''ל אז אשמח לכל פיסת מידע.
תודה לעוזרים! 😃

א.באמת שדיברו על זה המון.
ב. תופעות לוואי לא אמורות להיות, אולי חוץ מסתגלות לקפאין.
ג.לפי דעתי עדיף לעזוב בכללי את הקפאין לזמן מה,נכון זה היה קשה בהתחלה אבל עם הזמן אתה תרגישי מעולה גם ללא הקפאין. ואז תוכלי להשתמש בתור קפה אפילו או כדורי קפאין בתור המקור לעוררות שלך.

אני משתמש ב C4 כשאני צריך יש איתו פאמפ דיי טוב ומרגיש שאני יכול לנוח פחות בין סטים וההתאוששות בין סטים טובה יותר
השתמשתי גם פעם ב CRAZE הוא היה טוב אבל הוא יצא כי הוא לא חוקי יותר

אני בספק שכדורי קפאין ייעזרו לי כי במהלך היום אני שותה בערך 2-3 אספרסו ארוך ועוד 1-2 דאבל אספרסו ארוך.

תופעות לוואי?

תודה לעוזרים! 😃

בעקרון, בגלל שפרה הוורקאאוט בין יתר הרכיבים, מכילים בתוכם כמות גבוהה של קפאין, סביר להניח שהם קצת פחות ישפיעו עלייך בגלל ההסתגלות שלך אליו, ותיאלצי להגדיל מינונים די מהר. יש שייראו בו ייתרון בגלל מרכיבים אחרים המזרימים דם/נותנים פאמפ, אבל גם ההשפעה הזאת תפוג לאחר כמה שימושים.
לגבי תופעות לוואי- זה נורא משתנה מאחד לשני ולרוב מינורי. יש כאלו שיסבלו מבחילות /סחרחורות /או קשיי הירדמות אם לוקחים בערב.
לסיכום, את יכולה לנסות, אבל לטווח הארוך זאת הוצאה גבוהה של כסף, שלא תהיה כל כך משתלמת. אולי כדאי שבכל זאת בתור התחלה תנסי כדורי קפאין שהם זולים בהרבה. או לקנות דוגמיות של פרה-אימון מכמה חברות שונות.

תופעות לוואי?

תודה לעוזרים! 😃

c4 - של 60 מנות, במידה ותקני מחו"ל הוא לא יהיה יקר
אין הבדל בין גברים לנשים
אין תופעות לוואי, יש מצב שביומיים - שלושה הראשונים לא תרדמי בלילה

אני גם "חסין" לקפאין, היו לי ימים שהייתי מגיע ל6-7 כוסות קפה ולא השפיע. שותה קפה לפני שינה גם.
למרות זאת לקחתי קופסת קפאין מחבר וזה דווקא נחמד. אמנם לא מקפיץ כמו שחלק מהאנשים חווים, אבל זה הפך לי המון אימונים שהיו אמורים להיות ממש רעים לסבבה לגמרי ואפילו יותר, כרגע לוקח באופן קבוע (כמעט כל יום).

• פותח/ת השרשור
אני גם "חסין" לקפאין, היו לי ימים שהייתי מגיע ל6-7 כוסות קפה ולא השפיע. שותה קפה לפני שינה גם.
למרות זאת לקחתי קופסת קפאין מחבר וזה דווקא נחמד. אמנם לא מקפיץ כמו שחלק מהאנשים חווים, אבל זה הפך לי המון אימונים שהיו אמורים להיות ממש רעים לסבבה לגמרי ואפילו יותר, כרגע לוקח באופן קבוע (כמעט כל יום).
ואתה עושה מדי פעם הפסקות או ממשיך כרגיל עם הכמות שאתה שותה?

תוסף חמוד. אבל צריך להתייחס אליו כחומצות אמינו ולא פריוורקאוט. יש בו ויטמינים וקצת ממריצים, אבל לא משהו מטורף. זה נותן אנרגיה, ואולי כדי לנסות אותו על ההתחלה. לא לקנות בארץ!!! יקר מדי.

לדעתי בשלב מסוים עדיף לך לנסות קפאין. קופסה עולה 30 שקל ואם זה יהיה לך טוב זה יהיה לך הרבה יותר חסכוני.

• פותח/ת השרשור
לא נורא, ככה מתנסים.
גם כשקניתי את האבקת חלבון הראשונה זה היה ניסוי עד שהגעתי להכי טובה 😃

את האמינו שוטר.. שוב תודה על החפירה 😄
לא להאמין חזרת לחיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית