תמונה הערכת אחוז שומן בתחילת המסה והיום

tomtomtom

משתמש מתחיל
218
20
נק' מוניטין:
20
218
20
היי, התחלתי להתאמן ברצינות לפני 3 וחצי חודשים עם התכנית SL ולפני זה חודשיים וחצי של שטויות.
הנה תמונות מההתחלה לצד תמונות חדשות יותר:
Imgur: The most awesome images on the Internet
לפי דעתכם עליתי באחוז שומן? ירדתי? נשארתי אותו דבר?
חשוב לי לדעת כי אני מתכנן לעשות חיטוב בקרוב ויש הרבה חסרונות בלהגיע לאחוז שומן גבוה ולכן אני רוצה לחטב לפני שזה קורה.
יום טוב.

תמשיך במסה, נראה שכמעט ולא צברת שומן, עלית בשריר בצורה נקייה.
בנתיים אתה חטוב מדי בשביל להתחיל חיטוב, תמשיך במסה כמו שאתה, אל תעשה אותה יותר מדי מלכולכת. בנתיים אין צפי לחיטוב, אני מאמין שעוד חודש וחצי ~ חודשיים אפשר להתחיל לחשוב על הורדת פחמימות בצורה הדרגתית.

עלייה יפה, רואים שינוי ניכר בידיים, רחב גבי ובבטן.
מה לגביי הרגליים? אין תמונות להשוואה שם.

לדעתי תמשיך במסה, אתה לא במצב של חיטוב.

• פותח/ת השרשור
עלייה יפה, רואים שינוי ניכר בידיים, רחב גבי ובבטן.
מה לגביי הרגליים? אין תמונות להשוואה שם.

לדעתי תמשיך במסה, אתה לא במצב של חיטוב.
רגליים אני אמנם מאמן כבר מאז שהתחלתי stronglifts אבל בגלל שהייתי מתאמן בלי כלוב נתקעתי בערך על 60 קילו על לפני 3 שבועות, בגלל שלא היה מוטות בטחון לא העזתי להעלות את המשקל ומסתבר שיש לי הרבה יותר כוח ממה שחשבתי בסקוואט (עדיין מאד מאד חלש), ב3 שבועות האחרונים הצטרפתי לחדכ והסקוואט כבר עלה ל85 קילו. כל חודש פחות או יותר אני מודד היקפים והחודש עליתי בקוואדס ב3 ס"מ.
בתמונות שאני לוקח עד עכשיו לא לקחתי תמונות רגליים עד הפעם האחרונה אז אין ממש השוואה אבל אני מאמין שהן ממש ישתפרו בזמן הקרוב.

כן אני מתכוון להמשיך במסה ללפחות חודשיים, השאלה זה מתי לעבור לחיטוב.
ותודה על המחמאות.

רגליים אני אמנם מאמן כבר מאז שהתחלתי stronglifts אבל בגלל שהייתי מתאמן בלי כלוב נתקעתי בערך על 60 קילו על לפני 3 שבועות, בגלל שלא היה מוטות בטחון לא העזתי להעלות את המשקל ומסתבר שיש לי הרבה יותר כוח ממה שחשבתי בסקוואט (עדיין מאד מאד חלש), ב3 שבועות האחרונים הצטרפתי לחדכ והסקוואט כבר עלה ל85 קילו. כל חודש פחות או יותר אני מודד היקפים והחודש עליתי בקוואדס ב3 ס"מ.
בתמונות שאני לוקח עד עכשיו לא לקחתי תמונות רגליים עד הפעם האחרונה אז אין ממש השוואה אבל אני מאמין שהן ממש ישתפרו בזמן הקרוב.

כן אני מתכוון להמשיך במסה ללפחות חודשיים, השאלה זה מתי לעבור לחיטוב.
ותודה על המחמאות.
לחיטוב לעבור זה תלוי בך,אתה יכול כשתגיע ל 20 אחוז שומן ואתה יכול פחות,אני אישית כשאעבור למסה כשאסיים חיטוב אני מתכוון למשוך אותה עד 15 אחוז שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית