הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב-ירידה של 2 קילו ב4 ימים

shani671

משתמש מתחיל
33
3
נק' מוניטין:
3
33
3
היי אני התחלתי חיטוב ביום ראשון אחרי הפסקה ארוכה מאימונים ודיאטה.
התחלתי יום ראשון ושנשקלתי הייתי 71.4
והיום סתם מסקרנות נשקלתי והמשקל הראה 69.5 הגיוני להרזות 2 קילו ב4 ימים?
יש לציין שנשקלתי באותה שעה בבוקר אחרי השינה
לגבי איך אני עושה את החיטוב
אני אוכלת 1200 קלוריות 100 פחמימה 55 עד 60 גרם שומן ו90 חלבון פחות או יותר
אני עושה אימוני כח 3 פעמים בשבוע במשך שעה ואירובי פעמיים בשבוע כ45 דק זה בסדר כמות הקלוריות שאני אוכלת?
-הגובה שלי 169
היי אני התחלתי חיטוב ביום ראשון אחרי הפסקה ארוכה מאימונים ודיאטה.
התחלתי יום ראשון ושנשקלתי הייתי 71.4
והיום סתם מסקרנות נשקלתי והמשקל הראה 69.5 הגיוני להרזות 2 קילו ב4 ימים?
יש לציין שנשקלתי באותה שעה בבוקר אחרי השינה
לגבי איך אני עושה את החיטוב
אני אוכלת 1200 קלוריות 100 פחמימה 55 עד 60 גרם שומן ו90 חלבון פחות או יותר
אני עושה אימוני כח 3 פעמים בשבוע במשך שעה ואירובי פעמיים בשבוע כ45 דק זה בסדר כמות הקלוריות שאני אוכלת?
-הגובה שלי 169

כמו שנאמר מעלי, ברגע שעוברים לתפריט חיטוב קורות לפעמים ירידות חדות. זה בגלל נוזלים שיורדים כשמורידים פחמימות ונתרן מהתפריט

ספירת הקלוריות, לפי הכמויות שרשמת נותנת 1300.

לעניות דעתי, בחרת במסלול לא נכון.
אני התחלתי חיטוב ביום ראשון אחרי הפסקה ארוכה מאימונים ודיאטה.
לאחר תקופה שכזו לא מתחיחילים ישר בחיטוב משום שסביר להניח שמסת השריר שלך נמוכה. במצב הזה מומלץ דווקא להתחיח במסה ולבנות בחזרה את השרירים שאיבדת.

לאחר תקופה שכזו לא מתחיחילים ישר בחיטוב משום שסביר להניח שמסת השריר שלך נמוכה. במצב הזה מומלץ דווקא להתחיח במסה ולבנות בחזרה את השרירים שאיבדת.
אני מבין מה אתה אומר וגם מסכים, אבל כשזה נוגע לנשים זה קצת מנותק מהמציאות. אתה לא יכול לצפות מבחורה להתחיל לבנות מסה ממשקל התחלתי של 70 ק"ג...

ספירת הקלוריות, לפי הכמויות שרשמת נותנת 1300.

לעניות דעתי, בחרת במסלול לא נכון.

להתחיל מסה על אחוז שומן גבוה זה לא יהיה אפקטיבי עבור בחורה.. וזו נקודה שמרטין העלתה פה בעבר לגבי שאלה דומה, עם התייחסות להבדלים בין נשים לגברים.

ללא נתון אחוז שומן בסיטואציה הזו בעייתי להמליץ על מסה.. לפי נתוני משקל וגובה אפשר לשער שהוא לא נמוך מספיק וידרש חיטוב לפני.

אני חושבת שאת אוכלת מעט מדי, אני שוקלת 58 ואני אוכלת יותר מזה בחיטוב..תגדילי את כמות החלבון ל 1.8-2 על כל ק״ג משקל גוף.
שומן תעלי ל1 גרם לכל ק״ג.
תנסי להכניס את הנתונים שלך לנוסחה שמחשבת כמה קלוריות את שורפת במנוחה, תתחילי עם גירעון קטן של בערך 200 קלוריות (עדיף להוריד מהפחמימה) וכמובן שאם את מוסיפה אירובי ואימונים את אמורה לבדוק בהתאם שאת לא מגיעה לגירעון גדול מדי.

2 קילו זה יותר מידי. את בגירעון קלורי גדול מידי. לדעתי תתחילי מתפריט של 1400-1500 קלוריות ורק כאשר הירידה תאט תפחיתי את הקלוריות. חבל לקפוץ ישר לגירעון גדול מידי, כשתיתקעי לא יהיה לך מאיפה לקצץ. לכי על בטוח תתחילי מ-1500 וגם תמזערי פירוק שריר.

• פותח/ת השרשור
שאלה בקשר למסה באמת הייתה לי התלבטות אם לעשות קודם מסה כי אני מרגישה שאין לי שריר וזה לא משהו שאני בחיטוב אבל מצד אחד יש לי איזה 10 קילו להוריד. אם אני יעשה מסה איך זה ישפיע עליי אני יעלה באחוזי שומן?

שאלה בקשר למסה באמת הייתה לי התלבטות אם לעשות קודם מסה כי אני מרגישה שאין לי שריר וזה לא משהו שאני בחיטוב אבל מצד אחד יש לי איזה 10 קילו להוריד. אם אני יעשה מסה איך זה ישפיע עליי אני יעלה באחוזי שומן?
לא ציינת כל כך מה המטרה שלך אבל אם אני מנחש שזה להרזות ולחטב את הגוף אני לא מבין למה שתעשי מסה בתור אישה במיוחד במשקל הנוכחי שלך...

עדיף לך להתחיל בחיטוב ואז לחשוב על מסה.

אין לי מה לחדש:
סביר שמרבית הירידה אכן מקורה בנוזלים
את מתחילה מגרעון גדול ויכולה להרשות לעצמך קצת יותר כנקודת התחלה
בעודף משקל של 10 ק"ג עדיף לך להתחיל בחיטוב

כפי שאמרתי אני לחלוטין מיותרת כאן
אז נחזור לעבודה...😆

• פותח/ת השרשור
אז להגיע למשקל 60 ואז כדאי להתחיל מסה?

זה לא חייב להיות משקל מסויים, את תסתכלי במראה וכבר תביני מתי את אמורה להתחיל מסה..
בעיקרון הייתי מתחילה מסה כשהירידה תתחיל להיות איטית מאוד מאוד או שתיעצר לגמרי..לא מומלץ להיות בחיטוב זמן ארוך מדי.

Back
למעלה תחתית