הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הפורמלת PRE WORKOUT DYNO

gaga1234

משתמש פעיל
392
46
נק' מוניטין:
-3
392
46
קניתי היום DYNO איך הפורמלה הזאת נחשבת? ממש טובה היא תגרום לי באמת להתחזק באימונים ולהרגיש כוח והשפעה?
הבנתי שלא חייב לקחת אותה כל אימון אלה רק באימונים כבדים ממש ויש בה 30מנות הגשה...
יש לי גם קראיטין בבית בלי קשר אפשר לשלב בין הקראיטין ל DYNO? (הבנתי שאין קראיטין ב DYNO עצמו)

ואגב שמעתי על פורמלה שאומרים שהיא יותר טובה MR HIDE
אז מה ההבדל בין DYNO ל MR HIDE והאם DYNO באמת יגרום לי להתחזק ולהרגיש כוח באימונים? וכמובן שאלה אחרונה
איך לקחת את זה כף אחת לפני האימון? וכמה זמן לפני?

DYNO בהחלט חזק , הוא מכיל מינונים גבוהים מאוד של חומרים , אין כל סיבה שלא ישפיע עליך לטובה.
לגבי השימוש זו החלטה שלך , ההבדל בין הHIDE לDYNO הוא מינורי לחלוטין

איך לקחת את זה כף אחת לפני האימון? וכמה זמן לפני?

תקפיד לקחת פורמולה על בטן ריקה. וקח בחשבון שב dyno יש 400 מ״ג קפאין בסקופ. דבר ראשון- לא כדי יותר מסקופ אחד. ודבר שני- אם האימון בערב- יש סיכוי טוב לא להירדם אחר כך.
לגבי זמן- אם זה על בטן ריקה- מרגישים את העקיצות של בטה אלנין כבר אחרי כ 5-10 דקות. אז אתה יכול להגיע לאימון ולשתות. עד שתעשה חימום- זה ישפיע.
אפשר לשלב בין הקראיטין ל DYNO?
אין שום בעיה. אפשר לשלב.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה איזה חומרים יש בזה חוץ מקפאין? שאומרים שזה טוב להתאוששות ועליה במאסת שריר?. והבנתי שלא כדי לקחת את זה כל אימון כי הגוף מתרגל ואז זה מפסיק לעבוד זה נכון? לקחתי את זה והרגשתי זרמים בגוף ברגלים זה רגיל? כמה זמן לוקח להשפעה לרדת בישביל להרגיש רגיל אחרכך?.. ומה ההבדל עם אני לוקח את זה על בטן רייקה או לא?

בכל מקרה איזה חומרים יש בזה חוץ מקפאין?
citruline malate ו agmatine sulfate בדרך כלל מוסיפים אותם בשביל פאמפ. ל אגמטין מייחסים עוד הרבה דברים...
מידע - Agmatine- כל הפרטים אם יש לך כוח לקרוא באנגלית.
ציטרולין- בשביל פאמפ טוב ממליצים לקחת 3-6 גרם ליום. אבל ביחד עם דברים אחרים גם 2 גרם על ההתחלה עובד טוב.

beta alanine מעלה ריכוז הקרנוזין בשריר. בקיצור אתה עובד אינטנסיבי יותר ומתעייף פחות. וזה טוב להתאוששות.
קצת ויטימינים, שזה גם לא מזיק.

גוף באמת מתרגל - אז מדי פעם צריך לעשות הפסקה. קדם אימון נועד להעיר אותך, לגרום לך לרצות להיכנס לאימון. אז אם אתה לא עייף- אל תיקח.
מקדם אימון לא תעלה במסת שריר. אם יש אופציה לישון טוב- ואז להתאמן- זה הרבה יותר טוב מכל קדם אימון.

לקחתי את זה והרגשתי זרמים בגוף ברגלים זה רגיל?

זה תופעת לווי של בטא אלנין. זה בסדר. הרבה מהחברות מוסיפות אותו רק בשביל שמתאמן באמת ירגיש שקדם אימון עובד. הזרמים עוברים אינדיבידואלי לכל אחד אבל לא מכיר מישהו שזה היה יותר ב30 דקות. וזה לא מפריע להתאמן. מתרגלים. אל תשכח שזה התחלה. אתה עדיין רגיש לחומרים.

הרבה קדם אימונים פשוט לא משפיעים כשלוקחים אותם לא על בטן ריקה.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה מה אתה ממליץ מיכאל לקחת את ה PRE WORKOUT הזה כל אימון ? כי עם אני לוקח את זה כל אימון זה אמור להגמר תוך חודש וחצי כי אני מתאמן 4פעמים בשבוע אחי..
והאפקט של זה ירד עם הזמן שהגוף שלי יתרגל או שכל פעם שאינ יקח אני ירגיש ככה זרמים ושונה ורענן בנוגע לשילוב של זה עם קראיאטין זה יתן לי בוסט יותר חזק לאימונים לדעתך?..
ועוד שאלה אחרונה ה PREWORKOUT DYNO הזה איזה חומרים יש בו מעבר שעוזרים לפיתוח מאסת שריר ?.

לא משנה איזה pre workout תיקח. הגוף יתרגל. אני לוקח כל אימון. אבל אימונים שלי מתחילים ב5:30 בבוקר. וצריך משהו שממש יתן לי בום על הבוקר. יש אופציה לקחת כל אימון. לסיים את הפח ואז לתת שבועיםם ככה לגוף ולמערכת העצבים להתעושש. ואז לקחת חומר אחר. לנסות כל מיני פריוורקאוטים. לא להיתקע במשהו אחד. לגוון. ואז להבין מה באמת טוב או לא טוב.
לגבי זרמים- זה לא המטרה של החומר. זה תופעת לווי. אם הזמן מרגישים פחות.
קריאטון טוב בלי שום קשר לפריוורקאוט.
ועוד פעם . פריוורקאוט לא מעלה במסת שריר. הוא נותן לך אנרגיה. מרחיק טיפה את סף העייפות. ואז אתה מרים טיפה יותר ואז מגרה את השריר יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית