נק' מוניטין:
925
- 1,673
- 702
שלום לכולם, אשמח לשמוע הערות והצעות לשיפור הסקוואט
תודה מראש!
תודה מראש!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוא תסביר לי לאן אתה עוד רוצה שהוא ירד.הדבר הראשון שצריך לתקן, וגם יכול מאוד להיות שיחשוף בעיות נוספות - זה העומק. אתה לא יורד מספיק עמוק. הזווית לא טובה אז לא ניתן לדעת מה זווית כפות הרגליים, אבל אולי צריך להוציא ברכיים וכפות רגליים עוד, בהתאם.
לקחתי חזרה רנדומלית, והן כולן דומות. אז או שאתה לא יודע איך נמדד עומק, או שאתה לא צופה מספיק טוב.לקחת את החזרה הכי עמוקה שלו, והיא גבולית. אז או שאתה לא יודע איך נמדד עומק, או שאתה צופה לא מספיק טוב.
לקחת את החזרה הכי עמוקה שלו, והיא גבולית. אז או שאתה לא יודע איך נמדד עומק, או שאתה צופה לא מספיק טוב.
בקשר לצילום Beast and Cheats אתה צודק אני מודע לזה שזאת לא האופצייה הטובה ביותר לצילום אבל אני מתאמן בשעות הבוקר ואין כל כך הרבה אנשים במכון ומי שכן נמצא ממהר לסיים את האימון או שפשוט מבוגרים שלא כל כך אוהבים שאני במכון ולא יעשו את זה (כל מיני מבוגרים שחושבים שהם הכי חכמים ונערים סתם טמבלים שמפריעים). בקשר לעומק, אני יכול לפרסם פה סרטון שלי מנסה להשיג יותר עומק אבל יכאב לך הגב רק מלהסתכל עליו. יש לי בעיה קטנה של Mobility אבל אני עובד על זה. יש עוד בעיות חוץ מהעומק או שזה הדבר היחיד שיש לשפר?לקחתי חזרה רנדומלית, והן כולן דומות. אז או שאתה לא יודע איך נמדד עומק, או שאתה לא צופה מספיק טוב.
ורק להזכירך, חזרה היא או שוברת או לא. הוא שובר בסנטימטר בכל החזרות פרט לראשונה (אם אני זוכר נכון) - זה אומר שהוא שובר. אין שום בעיה עם העומק.
הדבר הראשון שצריך לתקן, וגם יכול מאוד להיות שיחשוף בעיות נוספות - זה העומק. אתה לא יורד מספיק עמוק. הזווית לא טובה אז לא ניתן לדעת מה זווית כפות הרגליים, אבל אולי צריך להוציא ברכיים וכפות רגליים עוד, בהתאם.
גם בשרשור ההוא רשמתי לך שנראה סבבה, וגם פה. שיפרת את הירידה המוגזמת, ודבר אחרון שמפריע לי הוא שחסרה טיפה שליטה בגב תחתון בתחתית, והאגן מתעגל לך טיפה. תנסה להיות מודע לזה, זה כנראה יספיק כדי לתקן.וStitch אם אתה זוכר אתה הגבת באשכול הקודם שלי ורשמת שזה נראה שאני ממשיך לרדת מתחת לסטרצ׳ פלקס. יש שיפור?
מי אמר שהוא לא מודע לזה אם הוא חזק ככה זה טובגם בשרשור ההוא רשמתי לך שנראה סבבה, וגם פה. שיפרת את הירידה המוגזמת, ודבר אחרון שמפריע לי הוא שחסרה טיפה שליטה בגב תחתון בתחתית, והאגן מתעגל לך טיפה. תנסה להיות מודע לזה, זה כנראה יספיק כדי לתקן.
זה מסביר למה אתה עדיין חושב שבHB טווח התנועה גדול יותר. אתה פשוט חושב שLB מלא נראה ככה. יש ספר ממש טוב שאני אמליץ לך לקרוא, קוראים לו Starting Strength: Basic Barbell Training, 3rd edition. הפרק של הסקוואט ממש טוב, מאוד אינפורמטיבי ואתה תוכל ללמוד ממנו המון על סקוואט בדגש על LB.לקחתי חזרה רנדומלית, והן כולן דומות. אז או שאתה לא יודע איך נמדד עומק, או שאתה לא צופה מספיק טוב.
ורק להזכירך, חזרה היא או שוברת או לא. הוא שובר בסנטימטר בכל החזרות פרט לראשונה (אם אני זוכר נכון) - זה אומר שהוא שובר. אין שום בעיה עם העומק.
אני בהלם. אתה ממליץ על SS? מאד מפתיע מצדך.זה מסביר למה אתה עדיין חושב שבHB טווח התנועה גדול יותר. אתה פשוט חושב שLB מלא נראה ככה. יש ספר ממש טוב שאני אמליץ לך לקרוא, קוראים לו Starting Strength: Basic Barbell Training, 3rd edition. הפרק של הסקוואט ממש טוב, מאוד אינפורמטיבי ואתה תוכל ללמוד ממנו המון על סקוואט בדגש על LB.
כן, ספר נהדר. ממליץ בחום.אני בהלם. אתה ממליץ על SS? מאד מפתיע מצדך.
תודה רבה על התגובה, אני אשתדל לשים לזה יותר לב, אני מאמין שעבודה על מוביליטי תשפר את זה.פתח ברכיים מקרבים ותחת יותר אם אתה לא מצליח תעבוד על מוביליטי סהכ ניראלי לי סקוואט מעולה המשך כך
תודה רבה על התגובה, אני מנסה להיות מודע לזה, לפי דעתי שיפור המוביליטי יתקן את זהגם בשרשור ההוא רשמתי לך שנראה סבבה, וגם פה. שיפרת את הירידה המוגזמת, ודבר אחרון שמפריע לי הוא שחסרה טיפה שליטה בגב תחתון בתחתית, והאגן מתעגל לך טיפה. תנסה להיות מודע לזה, זה כנראה יספיק כדי לתקן.
בינתיים הגמישות שלי לא מאפשרת לי לרדת יותר עמוק אז אני מעדיף לא לכפות את זה עליי. אני מאמין שאחרי תקופה מסוימת של עבודה על מוביליטי אני אוכל לרדת עוד קצת אבל בינתיים אני לא רוצה לכפות על עצמי ירידה עמוקה כי אני לא חושב שהתוצאות יהיו כל כך טובות.זה מסביר למה אתה עדיין חושב שבHB טווח התנועה גדול יותר. אתה פשוט חושב שLB מלא נראה ככה. יש ספר ממש טוב שאני אמליץ לך לקרוא, קוראים לו Starting Strength: Basic Barbell Training, 3rd edition. הפרק של הסקוואט ממש טוב, מאוד אינפורמטיבי ואתה תוכל ללמוד ממנו המון על סקוואט בדגש על LB.