עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה מזל שאתה מציג טיעונים טובים כל כך כנגד הטיעונים שלי, ולא פשוט כותב "אני צודק ואתה טועה". מדע!ראיתי כבר את הביקורת שלך בזמנו לסרטון שלו לגבי בחירה בין HB ל-LB, לא הסכמתי עם אף מילה שרשמת.
אני מאוד מקווה שאתה לא קובע את דעתך לפי עם מי יש יותר מסכימים. זה שיש הרבה שחושבים אחרת לא הופך כלום לנכון או לא נכון. טיעונים לעומת זאת, כן. והצד שלכם (HB) חלש מאוד בקטע הזה. אפילו לא הצלחתם להגדיר מה העומק הדרוש בו.יש הרבה (@StarDust) שיסכימו איתו שכולם פרט לפאוורליפטרים צריכים לעשות HB
1-0 ללוטם:עכשיו ביסט יבוא ויגיד שבדדליפט אין את אפקט המתיחה, למרות שסטראט טוב של דדליפט מתחיל שההאמסטרינג מתוח...
זה שהוא מתוח לא אומר שיש סטרץ רפלקס, אין קשר בין השתיים.
אם אין שלב אקצנטרי לפני השלב הקונצנטרי - אין באונס
איזה טיעונים? מה בדיוק טענת? שהוא מקשקש? מה בדיוק אמרת בטיעון המבריק הזה למשל:איזה מזל שאתה מציג טיעונים טובים כל כך כנגד הטיעונים שלי, ולא פשוט כותב "אני צודק ואתה טועה". מדע!
זה "מדע!!!".וידאו רע מאוד. ההבדלים בין הסקוואטים הם המכניקות, וכל תמצות יפספס חלקים חשובים מהעניין.
פשוט מדהים. באמת. מדהים שלא קלטת מה העומק הדרוש, ועד עכשיו לא קלטת על מה דובר בשרשור ההוא. מדהים.והצד שלכם (HB) חלש מאוד בקטע הזה. אפילו לא הצלחתם להגדיר מה העומק הדרוש בו.
דיברתי על הדיון בו הצגתי מגוון דיי רחב של טענות כנגד סרטון אחר, אותן טענות שהגבת עכשיו ב"אני לא מסכים עם שום מילה שלך שם".איזה טיעונים? מה בדיוק טענת? שהוא מקשקש? מה בדיוק אמרת בטיעון המבריק הזה למשל:
אם אתה לא מוכן להכנס לדיון, אל תפתח אחד כזה. לירות ולברוח זו לא חכמה.והסיבה שלא נכנסתי לשרשור ההוא כדי לפרט אחת אחת את הטעויות שלך ידועה.
בוא תקשר אותי להודעה שהגדרת מה העומק הדרוש בHB. אולי פספסתי. באמת. אשמח לראות.פשוט מדהים. באמת. מדהים שלא קלטת מה העומק הדרוש, ועד עכשיו לא קלטת על מה דובר בשרשור ההוא. מדהים.
הנה:בוא תקשר אותי להודעה שהגדרת מה העומק הדרוש בHB. אולי פספסתי. באמת. אשמח לראות.
מקסימום ירידה! מקסימום! עד המתיחה.אתה היחיד שלא הבין שדיברנו על מקסימום ירידה ב-HB מול מקסימום ירידה ב-LB.
עכשיו ביסט יבוא ויגיד שבדדליפט אין את אפקט המתיחה, למרות שסטראט טוב של דדליפט מתחיל שההאמסטרינג מתוח...
מזל שלא אמרת "עד שאני אומר שמספיק". עכשיו תגדיר מה זה המקסימום, עד מתיחה של מה, וכמובן גם למה.הנה:
מקסימום ירידה! מקסימום! עד המתיחה.
אמרתי את זה שם מאה פעם, ובכל פעם שיחקת כאילו אתה לא מבין על מה אני מדבר.
לא כל כך הבנתי אותך, מקסימום זה מקסימום, עד שאי אפשר אנטומית לרדת עוד.מזל שלא אמרת "עד שאני אומר שמספיק". עכשיו תגדיר מה זה המקסימום, עד מתיחה של מה, וכמובן גם למה.
לא כל כך הבנתי אותך, מקסימום זה מקסימום, עד שאי אפשר אנטומית לרדת עוד.
זה מה שמקסימום אומר, לפי כמה שאני מכיר את השפה העברית והאנגלית.אני בספק ש stitch יאהב את המקסימום שאתה מדבר עליו.
הוא אמר מקסימום וגם אמר עד המתיחה. המתיחה בכל השרירים שעובדים באופן קונצנטרי בעלייה בסקוואט, מתחילה ברגע שמתחילים לרדת ומתמשכת בכולם, ולא מגיעה ל100% באף אחד מהם, אולי רק בקוואדס אם יורדים ממש ATG וגם אז אני בספק.זה מה שמקסימום אומר, לפי כמה שאני מכיר את השפה העברית והאנגלית.
אבל נחכה לתגובה של סטיץ' 😃
אתה רק שוכח שאתה מדבר על ווייטליפטינג, ובשביל זה אני לא מכיר מישהו שלא יגיד לך שאתה חייב לעבוד גם על הפרונט סקוואט שלך. ווייטליפטינג זה בערך הענף היחיד שדורש יחסי קוואדס-פוסטריור צ'יין כל כך חריגים, וזו אחת הסיבות שמחייבות אותך לבצע פרונט סקוואט בנוסף לעובדה שאתה צריך להתאמן עליו כתרגיל ספציפי.בסדר. צודקים.
עכשיו מה זה משנה בדיוק אם ההאמסטרינג שלי גם ככה חזק מהדדליפט?
מה שיקרה בלואו בר שיש לך כ-ז-א-ת שרשרת אחורית חזקה אבל פחות מקדימה בעוד וגם ככה תעבוד על השרשרת שלך בדדליפט ועם הרבה יותר משקל...
ביסט אתה יכול לרשום את ההודעה האחרונה כי אני לא נכנס לדיון הזה שוב
ביי
אתה רק שוכח שאתה מדבר על ווייטליפטינג, ובשביל זה אני לא מכיר מישהו שלא יגיד לך שאתה חייב לעבוד גם על הפרונט סקוואט שלך. ווייטליפטינג זה בערך הענף היחיד שדורש יחסי קוואדס-פוסטריור צ'יין כל כך חריגים, וזו אחת הסיבות שמחייבות אותך לבצע פרונט סקוואט בנוסף לעובדה שאתה צריך להתאמן עליו כתרגיל ספציפי.בסדר. צודקים.
מה שיקרה בלואו בר שיש לך כ-ז-א-ת שרשרת אחורית חזקה אבל פחות מקדימה בעוד וגם ככה תעבוד על השרשרת שלך בדדליפט ועם הרבה יותר משקל...
ביי
בסדר. צודקים.
ביי
אתה לא חושב שלפי ההיגיון הזה אפשר לוותר גם על היי באר, ולהסתפק בדדליפט ופרונט?
לא כי בפרונט אתה מוגבל לפי השרירים בפלג גוף עליון שלך לממה שהם יכולים להחזיק מקדימה
במידה מסויימת (אולי פחות משמעותית) זו גם מגבלה גדולה יותר בהיי באר מאשר בלואו באר.
לא כל כך הבנתי אותך, מקסימום זה מקסימום, עד שאי אפשר אנטומית לרדת עוד.
צודק. ממש לא עד שאי אפשר לרדת יותר, אלא כל עוד אתה לא משחרר שום דבר.אני בספק ש stitch יאהב את המקסימום שאתה מדבר עליו.
נהדר. שריר מתחיל בפעולת המתיחה כבר בסנטימטר הראשון של השלב האקסצנטרי של כל תרגיל. אז מה שהצלחת להבין ממני זה שכל תרגיל מספיק לעשות בטווח תנועה של סנטימטר?הוא אמר מקסימום וגם אמר עד המתיחה. המתיחה בכל השרירים שעובדים באופן קונצנטרי בעלייה בסקוואט, מתחילה ברגע שמתחילים לרדת ומתמשכת בכולם, ולא מגיעה ל100% באף אחד מהם, אולי רק בקוואדס אם יורדים ממש ATG וגם אז אני בספק.
לא הבנתי איך לרדת למקסימום אומר להתרסק על הברכיים, או לשחרר את הגב, יש דברים שברורים לכולנו שבכלל לא צריכים להיות חלק מהדיון.להתרסק על הברכיים זה לא מה שאני ואלכס אוהבים.