הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ההבדל בין סקוואט HB ל LB

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
היי,

יש למישהו לינק מסודר לשלוח המונה את כל ההבדלים בין HB ל LB + הסברים ?

לקח לי זמן? seriously? אחרי עשר-עשרים פעם שנתתי הגדרה רצינית, סליחה - "רצינית", החלטת להתייחס אליה ולא להמשיך להמתין, אז לי לקח זמן? אוקיי... נלך שנינו לברך שהגיענו.

אתה נהנה לשאול שאלות רטוריות, אז גם לי יש אחת.
כל העולם ואשתו מסכימים שהבאונס מגיע מהגלוטס, המקרבים - וחלקם אפילו אומר ההאמסטרינגס, ירחם השם.
איך הגענו עכשיו לקוואדס? סליחה, לא עכשיו, בהודעה ההיא שרשמת "הקוואדס" יותר פעמים מאשר שמצמצתי בחיים שלי.
אז במקום לתת נימוק לטענה שלך, אתה בוחר לשאול איך אני מעז לדבר על קבוצת שרירים שלא שמעת אף אחד מדבר עליהם בהקשר הזה אף פעם?

אני לא מכחיש שמגיע באונס מהגלוטס. בוודאי שכן. זה תקף גם לארבע ראשי. בהיי באר יותר מלואו באר כמובן. ובפרונט סקוואט אפילו עוד יותר.

דרך אגב, הסיבה שלא היה מה להתייחס ל"הגדרה" שלך עד עכשיו היא שהיא שרירותית לחלוטין, ולא הסברת למה בחרת דווקא בה. סתם לבחור עומק כולם יכולים. השאלה היא רק אם יש רציונאל מאחורי הבחירה.
אז להמשיך להמתין, או שאתה מתכוון לנמק את הבחירה שלך?

הפעם מה שחסר כמובן הוא ההסבר למה הגלוטאוס יאבד מתח קודם, הסבר מה בצורת הגוף שלנו מכתיבה את זה, וזה חשוב, כי על הטענה הזו נשענת ההגדרה שלך.

ברור. בגלל זה לא התייחסת ל"הגדרה" שלי. וכשאלכס חזר עליה היא פתאום הפסיקה להיות שרירותית, הצלחת להתייחס אליה ועברת להמתין לדברים אחרים.
אני אגיד לך מה, מהיום אני אעתיק כל תגובה שלי עשרים פעם. בפעם העשרים אתה מצליח לקרוא ולהגיב.
ולהמצאות שלך על הקוואדס אני אגיב כשאתה תענה מאיפה הם צצו פתאום, ומה השריר הבא שתקריץ. תנוך האוזן השמאלי? ...

אני פשוט חושב שהקוואדס יותר רלוונטיים מתנוך האוזן השמאלי. לסקוואט. הנחה הגיונית, שמסתבר שדופקת לך את התיאורייה.

ריפטו סתם שמן.
rippetoe-meme.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית