הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון טובה

IceTime

משתמש מתחיל
21
3
נק' מוניטין:
3
21
3
הציעו לי לקנות אבקת חלבון של universal וגם pro whey איזה מהם כדי לי לקנות? והאם הם טובים או כדי משו אחר?

כל אבקות החלבון פחות או יותר אותו הדבר..
אני לא מכיר ספציפית את השתיים אבל אגיד לך מה
אבקת חלבון צריכה להכיל 25 גרם חלבון +- וכמה שפחות שומן והמיוחד שומן טראנס אם בכלל.
לי למשל חשוב מעבר לערכים הטעם ושיתערבבו בקלות.
כמובן שיש את כל אבקות הiso היקרות שהטעם אין ספק מצויין אבל מאוד יקרות ולחינם..גם ככה הגוף לא באמת יכול לסנטז את כל ה32 או יותר אפילו חלבון..אז חבל על הכסף ועל העומס על הכליות..
אני למשל משתמש בחלבון שנקרא פרוסטאר אףשל אולטימטנטוריישן לא יקר טעם מצויין..מתערבב בקלות..
מקווה שעזרתי

גם ככה הגוף לא באמת יכול לסנטז את כל ה32 או יותר אפילו חלבון..אז חבל על הכסף ועל העומס על הכליות..
10c148beb383c3209e43e794c3680d1a1f51c68180727bb583eece26ef2bbd8c.jpg

@אלי132
למה להכניס לאנשים שטויות לראש? על סמך מה אתה אומר שהגוף לא לסנטז 32 גרם חלבון בארוחה ובטח בטח אומר שזה פוגע בכליות? סתם להטעות בנאדם שביקש עזרה

גם ככה הגוף לא באמת יכול לסנטז את כל ה32 או יותר אפילו חלבון..אז חבל על הכסף ועל העומס על הכליות..
איזה באסה, אני צריך להפסיק לאכול סטייקים.

לכותב הנושא לא הייתי ממליץ על pro whey מניסיון לא מתערבבת כל כך טוב ויש הרבה קצף. אם ההתלבטות בין השתיים לך על universal.
לא מזמן קניתי את האבקת חלבון של אקסטרים היא מעולה.
ו pro whey קניתי שלוש דליים בשלישי נשברתי ונתתי אותו.
ו pro whey מכילה גם חלבון סויה איזולט הרכיב השני ברשימה שם.

איזה באסה, אני צריך להפסיק לאכול סטייקים.
להיפך... ככל שתאכל יותר סטייקים קיימת סבירות שהגוף ילמד לסנטז יותר ויותר חלבון.
וגם אם לא... פאק, סטייקים 🍽️🥹

תראה לי מחקר אחד שהגוף מסנטז בארוחה 30+חלבון...
אוכל יותר מדי חלבון מופעל לחץ על הכליות..
תראה לנו מחקר אחד שהגוף לא מסנטז בארוחה 30+ גרם חלבון.
עם דגש על המחקר, לא מאמר של רפי קרסו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית