הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקת חלבון QUEST

• פותח/ת השרשור OPAL
  • פורסם בתאריך

OPAL

משתמש פעיל
330
163
נק' מוניטין:
503
330
163
GO ACTIVE
מישהו ניסה את הQUEST PROTEIN POWDER? (באילו טעמים) תודה רבה!

מישהו ניסה את הQUEST PROTEIN POWDER? (באילו טעמים) תודה רבה!

אני ניסיתי בטעמים peanut butter ו salted caramel הטעם החדש ומשניהם לא תתאכזב, אחת האבקות היותר טעימות שיצא לי לנסות.
אגב בגלל שזה תשלובת חלבונים (whey+casein) אז האבקה סמיכה מאוד יחסית לאחרות בשוק, היא בסמיכות בערך כמו קזאין רק יותר קלה לערבוב בזכות השילוב של המי גבינה. (למי שיצא להשתמש בחלבון שהוא רק מקזאין יודע שכמעט ואי אפשר לערבב אותו).
אני אישית מאוד אהבתי, האבקת חלבון הזו נועדה לשימוש במיוחד בבישולים, נותנת גם מרקם מאוד טוב, כזאת אבקת חלבון חבל לבזבז על סתם שייק עם מים למרות שעדיין היא תהיה טעימה בגלל זה אני בדרך כלל מנצל אותה רק לבישולים (פנקייק חלבון, דייסת חלבון וכו׳).

• פותח/ת השרשור
אני ניסיתי בטעמים peanut butter ו salted caramel הטעם החדש ומשניהם לא תתאכזב, אחת האבקות היותר טעימות שיצא לי לנסות.
אגב בגלל שזה תשלובת חלבונים (whey+casein) אז האבקה סמיכה מאוד יחסית לאחרות בשוק, היא בסמיכות בערך כמו קזאין רק יותר קלה לערבוב בזכות השילוב של המי גבינה. (למי שיצא להשתמש בחלבון שהוא רק מקזאין יודע שכמעט ואי אפשר לערבב אותו).
אני אישית מאוד אהבתי, האבקת חלבון הזו נועדה לשימוש במיוחד בבישולים, נותנת גם מרקם מאוד טוב, כזאת אבקת חלבון חבל לבזבז על סתם שייק עם מים למרות שעדיין היא תהיה טעימה בגלל זה אני בדרך כלל מנצל אותה רק לבישולים (פנקייק חלבון, דייסת חלבון וכו׳).
תודה רבה
הבנתי שהאבקה מתערבבת טוב ואין הרגשה "חולית" לסוג הזה, זה מאוד חשוב לי משום שאני כמעט ולא נוגעת במוצרים מעובדים.
(ואני בת).

תודה רבה
הבנתי שהאבקה מתערבבת טוב ואין הרגשה "חולית" לסוג הזה, זה מאוד חשוב לי משום שאני כמעט ולא נוגעת במוצרים מעובדים.
(ואני בת).

קודם כל סליחה לא שמתי לב :s
ושנית האבקה ממש לא חולית, יש לה מרקם מצויין כמו של מילקשייק ממש גם עם מים !
ממליץ להכין איתה פנקייק חלבון, יוצא פשוט פצצה !!

טעמתי וניל ושוקולד. שניהם טעימים מאוד אבל זה לא משהו שהייתי שותה כל יום. האבקה מאוד סמיכה ומקציפה באופן מוגזם. קשה מאוד לשתות 2 סקופים של האבקה בו זמנית בגלל הסמיכות, מה שמכביד על הבטן בצורה כזו או אחרת. בקיצור, נחמד לאפיה, טעים מאוד, אבל לא מתאים ליומיום. הא כן, יקר מאוד לאבקת חלבון ולא מצדיק את המחיר כלל. אפשר לרכוש 2 דליים במחיר של דלי אחד של QUEST.

• פותח/ת השרשור
טעמתי וניל ושוקולד. שניהם טעימים מאוד אבל זה לא משהו שהייתי שותה כל יום. האבקה מאוד סמיכה ומקציפה באופן מוגזם. קשה מאוד לשתות 2 סקופים של האבקה בו זמנית בגלל הסמיכות, מה שמכביד על הבטן בצורה כזו או אחרת. בקיצור, נחמד לאפיה, טעים מאוד, אבל לא מתאים ליומיום. הא כן, יקר מאוד לאבקת חלבון ולא מצדיק את המחיר כלל. אפשר לרכוש 2 דליים במחיר של דלי אחד של QUEST.
תודה רבה!
(באתר שלהם 160 ש"ח, האם נחשב יקר לא. חלבון?)בנוסף, רציתי משהו שלא ישאיר טעם "אבקתי" ויתאים לרגישות ללקטוז (מאחר והם משתמשים בISOLATE)

זה לא יתאים לרגישים ללקטוז בגלל שהם משתמשים במיקס שיש בו אייזולט אבל גם קזאין.
ומה שאת רואה באתר שלהם זה:
1. לא כולל משלוח לישראל
2. הדלי שלהם קטן, רק 900 גרם בזמן שבאותו מחיר ניתן לרכוש 2.3 ק״ג (אם משווים חלבון בלבד בלי להתייחס לעניין של הרכב החלבון שזה בעצם מה שמייקר פה את העסק אבל זה מיותר ל-99.9% מהאנשים).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית