עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משה העלה ביקורותמישהו ניסה את הQUEST PROTEIN POWDER? (באילו טעמים) תודה רבה!
משה העלה גם על האבקת חלבון שלהם?משה העלה ביקורות
אה אופס, חשבתי היא דיברה על החטיפים.משה העלה גם על האבקת חלבון שלהם?
נראה שהיא התכוונה לאבקת חלבון שלהם אחי.
חח בגלל שאני מאמינה למה שאתה כותב, חרשתי את כל הSEARCHאה אופס, חשבתי היא דיברה על החטיפים.
😅חח בגלל שאני מאמינה למה שאתה כותב, חרשתי את כל הSEARCH
מישהו ניסה את הQUEST PROTEIN POWDER? (באילו טעמים) תודה רבה!
תודה רבהאני ניסיתי בטעמים peanut butter ו salted caramel הטעם החדש ומשניהם לא תתאכזב, אחת האבקות היותר טעימות שיצא לי לנסות.
אגב בגלל שזה תשלובת חלבונים (whey+casein) אז האבקה סמיכה מאוד יחסית לאחרות בשוק, היא בסמיכות בערך כמו קזאין רק יותר קלה לערבוב בזכות השילוב של המי גבינה. (למי שיצא להשתמש בחלבון שהוא רק מקזאין יודע שכמעט ואי אפשר לערבב אותו).
אני אישית מאוד אהבתי, האבקת חלבון הזו נועדה לשימוש במיוחד בבישולים, נותנת גם מרקם מאוד טוב, כזאת אבקת חלבון חבל לבזבז על סתם שייק עם מים למרות שעדיין היא תהיה טעימה בגלל זה אני בדרך כלל מנצל אותה רק לבישולים (פנקייק חלבון, דייסת חלבון וכו׳).
תודה רבה
הבנתי שהאבקה מתערבבת טוב ואין הרגשה "חולית" לסוג הזה, זה מאוד חשוב לי משום שאני כמעט ולא נוגעת במוצרים מעובדים.
(ואני בת).
תודה רבה!טעמתי וניל ושוקולד. שניהם טעימים מאוד אבל זה לא משהו שהייתי שותה כל יום. האבקה מאוד סמיכה ומקציפה באופן מוגזם. קשה מאוד לשתות 2 סקופים של האבקה בו זמנית בגלל הסמיכות, מה שמכביד על הבטן בצורה כזו או אחרת. בקיצור, נחמד לאפיה, טעים מאוד, אבל לא מתאים ליומיום. הא כן, יקר מאוד לאבקת חלבון ולא מצדיק את המחיר כלל. אפשר לרכוש 2 דליים במחיר של דלי אחד של QUEST.