הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איזה חימום אתם עושים ליפני תרגילי הבסיס?

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
במיוחד סקוואט /דד ליפט / בנץ' פרס ופרס
איזה חימום אתם עושים ליפני שאתם עושים אותם ?
מתיחות / משקלים נמוכים .. אם כן איזה תפרטו.

פירמידה
אני לא זוכר חכה למבינים אבל תראה בחימום שלss
זה הולך שככל שאתה מעלה את האחוזים מהמשקל עבודה כך יורד החזרות

לדוגמא
50% 5 חזרות
60% 4 חזרות
70% 3 חזרות
80% 2 חזרות
90% חזרה

מתיחות סטטיות
גלגול על פואם רולר
2 סטים עם מוט ריק (בדד ליפט 40 קילו)
5-6 סטים של חימום עם התקדמות של כ20 קילו בין סט לסט תוך ירידה בחזרות מ5 ל1. בפרס התקדמות קטנה יותר. סט חימום אחרון סינגל עם משקל של כ90% ממשקל העבודה.

מתיחות סטטיות
גלגול על פואם רולר
2 סטים עם מוט ריק (בדד ליפט 40 קילו)
5-6 סטים של חימום עם התקדמות של כ20 קילו בין סט לסט תוך ירידה בחזרות מ5 ל1. בפרס התקדמות קטנה יותר. סט חימום אחרון סינגל עם משקל של כ90% ממשקל העבודה.
מתיחות סטטיות לפני אימון?
זה מעייף ומיותר, מתיחות דינאמיות אם כבר.

מתיחות סטטיות לפני אימון?
אני לא חובב של מתיחות דינאמיות, ומתיחות סטטיות עוזרות מאוד בעיקר לאזור הירכיים לפני הסקוואט. זה לא מעייף לדעתי, זה לוקח לי ביחד בסביבות ה5-7 דקות וגורם לי להרגיש יותר טוב לפני הכניסה לסטים

אני לא חובב של מתיחות לפני אימון, אבל יש לי איזה 10 דקות של ללכת ברגל למכון זה גם סוג של דרך להתחמם :D
לפני בנץ', סקוואט, פרס או דדליפט יש לי 2 סטים של חימום בדר"כ לא כולל הסט של המוט ריק.
נגיד אם היום יש לי דדליפט עם 110 אז סט אחד עם 40, שני סטים של חימום עם פחות משקל ויותר חזרות, משקל לא מוגזם שלא יפריע לי בסטים של העבודה אבל מצד שני לא משקל קל מידי, נגיד הדדליפט 110 אז החימום יהיה עם 80 או 90.

אני לא חובב של מתיחות דינאמיות, ומתיחות סטטיות עוזרות מאוד בעיקר לאזור הירכיים לפני הסקוואט. זה לא מעייף לדעתי, זה לוקח לי ביחד בסביבות ה5-7 דקות וגורם לי להרגיש יותר טוב לפני הכניסה לסטים
מה ששי עושה נחשב לסטטי ?

אני לא ראיתי מה הוא עושה אבל קשה לי להאמין שהוא עושה משהו נכון במתיחות 😄😄
לא ראיתה אותו מתגלל בכל החדר כושר ? פותח רגליים כמו זונה ? הוא עושה מתיחות בערך במשך 30-40 דקות, הוא אומר שבלי זה הוא לא יכול לעשות סקוואט.

זה מאד אינדבידואלי.
אני אשקר לעצמי ואגיד שאני עושה על הרולר קצת (הרבה פעמים מדלג על זה) ואולי אפילו עושה קצץ מתיחות מתוך הlimber 11, פעם הייתי עושה את זה יותר. היום אני עצלן מדי.
ואז חימום משהו כזה:
סקוואט ודדליפט:
60x5
100x5
140x3
ואז קופץ בסינגלים של 15-25 קילו עד העבודה, וחימום אחרון 20-25 קילו פחות מהמשקל עבודה.
בנץ':
60x5
70x4
80x3
90x2
100x1
לפעמים קצת משנה את הקפיצות בהתאם לאיזה משקל יש על המוט כדי שחימום אחרון יהיה 10-15 קילו פחות מהעבודה, לפעמים יש עוד סט סינגל ולפעמים ה70 זה כבר שלשה ואז כבר ב90 זה סינגל.
בפרס
45x5
50x5
55x3
60x2
65x1
וקפיצות בסינגלים של 5-7.5 למשל כרגע עובד עם 80 אז יש 72.5 כדי להיות לא יותר מ10% פחות מהמשקל עבודה. לפעמים יכול אפילו להיות 70 ו75

בכל מקרה חימום זה מאד אינדבידואלי. יש אנשים שיכולים לתת לך בסקוואט 60-100-140-180 ולהיכנס ל200 ויש כאלה שיתנו לך 60-100-120-140-160-180. יש אנשים שיעשו חמישיות עד 140 ושלשות וזוגות גם ב180 ויש כאלה שב140 כבר יתחילו סינגלים. אתה פשוט צריך ללמוד על עצמך מה עובד לך הכי טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית