נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
ניסיתי לשפר כמה דברים מסרטון קודם צריך ביקורת עליו ( להתחיל לראות מ0:20 )
@Tank
@White Walker
@yujinius
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לחיצה בצורה לא אנכית זה בסדר.קצת קשה לראות מהזווית הזאת אבל נראה לי שאתה דוחף קצת באלכסון אחורה. חבל על הכתפיים
ראיתי תסרטון מיליון פעמים אבל ליישם זה כבר סיפור אחר.. יש לך טיפ איך אני מכווץ בצורה טובה כי כשהוא מראה איך לעשות תכיווץ בסרטון זה יותר איך בעמידה אבל ממש איך לעשות תכיווץ ובאיזה שלב בספסל זה קשה או שאני לא יודע תטימינג הנכוןאתה כבר סרטון לא יודע כמה ברציפות מנסה לבחון את חוזק הסטרנום שלך. עד שלא יישבר לא תפסיק?
חוץ מזה אתה צריך להיות יותר מכווץ על הספסל, עם שכמות יותר מוצמדות ורגליים יותר דוחפות לאחור.
@Tank הביא לך סרטון שמסביר איך לבצע את זה, לא?
זה סופר בנץ' פרס אחי לוקח זמן זה לא מה שהילדים עושיםההכנות שלי למרתון יותר קצרות
לחיצה בצורה לא אנכית זה בסדר.
לא ההפך ? אם אני יעשה 90 מעלות זה יותר יפרק תכתפיים או שאתה מתכוון למשהו אחר?קצת קשה לראות מהזווית הזאת אבל נראה לי שאתה דוחף קצת באלכסון אחורה. חבל על הכתפיים
לא שמת לב שכתבתי שלחיצה לא אנכית זה בסדר?לא ההפך ? אם אני יעשה 90 מעלות זה יותר יפרק תכתפיים או שאתה מתכוון למשהו אחר?
תגיד יכול להיות שכל הכיווץ הזה תופס לי את הגב העליון כזה באזור השחמות ? כי זה מציק קצת ולא נראלי שזה בא מהמתח למרות שזה אפשרי נראלי..אתה כבר סרטון לא יודע כמה ברציפות מנסה לבחון את חוזק הסטרנום שלך. עד שלא יישבר לא תפסיק?
חוץ מזה אתה צריך להיות יותר מכווץ על הספסל, עם שכמות יותר מוצמדות ורגליים יותר דוחפות לאחור.
@Tank הביא לך סרטון שמסביר איך לבצע את זה, לא?
מה הכוונה הטיימינג הנכון? השכמות אמורות להיות מכווצות ומשוכות לאחור תמיד בכל מהלך הלחיצה.זה קשה או שאני לא יודע תטימינג הנכון
כן אבל מתי אתה בידיוק מכווץ אותם תסתכל על הסטאפ שלי 20 שניות ראשונות האם כיווצתי בטיימינג הנכון ? כי זה השתחרר לי מסיבה כלשהי ..מה הכוונה הטיימינג הנכון? השכמות אמורות להיות מכווצות ומשוכות לאחור תמיד בכל מהלך הלחיצה.
לא משנה מתי, אבל כשאתה מוציא את המוט אתה אמור כבר להיות מכווץ, לא משנה אם אתה מכווץ כמה שניות לפני או שאתה בא עם שכמות מכווצות מהבית.כן אבל מתי אתה בידיוק מכווץ אותם תסתכל על הסטאפ שלי 20 שניות ראשונות האם כיווצתי בטיימינג הנכון ? כי זה השתחרר לי מסיבה כלשהי ..
אחת הסיבות האפשריות היא שאתה לא מוריד את המוט לחזה אלא פשוט משחרר אותו ונותן לו ליפול. תוריד באופן מבוקר.כי זה השתחרר לי מסיבה כלשהי ..
ואם זה משתחרר לי מה זה אומר שהשחמות חלשות או שלא כיווצתי נכון ? ( כי משתחרר לי בחזרה השניה לפי דעתי )לא משנה מתי, אבל כשאתה מוציא את המוט אתה אמור כבר להיות מכווץ, לא משנה אם אתה מכווץ כמה שניות לפני או שאתה בא עם שכמות מכווצות מהבית.
סבבה אנסה היום חדשלא משנה מתי, אבל כשאתה מוציא את המוט אתה אמור כבר להיות מכווץ, לא משנה אם אתה מכווץ כמה שניות לפני או שאתה בא עם שכמות מכווצות מהבית.
אחת הסיבות האפשריות היא שאתה לא מוריד את המוט לחזה אלא פשוט משחרר אותו ונותן לו ליפול. תוריד באופן מבוקר.
לא חושב שזה אומר שהשכמות חלשות, אלא שאתה צריך לעבוד על זה עוד.ואם זה משתחרר לי מה זה אומר שהשחמות חלשות או שלא כיווצתי נכון ? ( כי משתחרר לי בחזרה השניה לפי דעתי )