הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Bench Press 70 Kilogram

( להתחיל לראות מ0:38 ) *********

יותר טוב, אבל תפסיק להקפיץ את המוט בצורה הזאת.
תנסה להוריד בצורה יותר מבוקרת.

אתה כבר סרטון לא יודע כמה ברציפות מנסה לבחון את חוזק הסטרנום שלך. עד שלא יישבר לא תפסיק?
חוץ מזה אתה צריך להיות יותר מכווץ על הספסל, עם שכמות יותר מוצמדות ורגליים יותר דוחפות לאחור.
@Tank הביא לך סרטון שמסביר איך לבצע את זה, לא?

• פותח/ת השרשור
אתה כבר סרטון לא יודע כמה ברציפות מנסה לבחון את חוזק הסטרנום שלך. עד שלא יישבר לא תפסיק?
חוץ מזה אתה צריך להיות יותר מכווץ על הספסל, עם שכמות יותר מוצמדות ורגליים יותר דוחפות לאחור.
ראיתי תסרטון מיליון פעמים אבל ליישם זה כבר סיפור אחר.. יש לך טיפ איך אני מכווץ בצורה טובה כי כשהוא מראה איך לעשות תכיווץ בסרטון זה יותר איך בעמידה אבל ממש איך לעשות תכיווץ ובאיזה שלב בספסל זה קשה או שאני לא יודע תטימינג הנכון
ההכנות שלי למרתון יותר קצרות
זה סופר בנץ' פרס אחי לוקח זמן זה לא מה שהילדים עושים
לחיצה בצורה לא אנכית זה בסדר.
קצת קשה לראות מהזווית הזאת אבל נראה לי שאתה דוחף קצת באלכסון אחורה. חבל על הכתפיים
לא ההפך ? אם אני יעשה 90 מעלות זה יותר יפרק תכתפיים או שאתה מתכוון למשהו אחר?

• פותח/ת השרשור
תגיד יכול להיות שכל הכיווץ הזה תופס לי את הגב העליון כזה באזור השחמות ? כי זה מציק קצת ולא נראלי שזה בא מהמתח למרות שזה אפשרי נראלי..

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה הטיימינג הנכון? השכמות אמורות להיות מכווצות ומשוכות לאחור תמיד בכל מהלך הלחיצה.
כן אבל מתי אתה בידיוק מכווץ אותם תסתכל על הסטאפ שלי 20 שניות ראשונות האם כיווצתי בטיימינג הנכון ? כי זה השתחרר לי מסיבה כלשהי ..

כן אבל מתי אתה בידיוק מכווץ אותם תסתכל על הסטאפ שלי 20 שניות ראשונות האם כיווצתי בטיימינג הנכון ? כי זה השתחרר לי מסיבה כלשהי ..
לא משנה מתי, אבל כשאתה מוציא את המוט אתה אמור כבר להיות מכווץ, לא משנה אם אתה מכווץ כמה שניות לפני או שאתה בא עם שכמות מכווצות מהבית.
כי זה השתחרר לי מסיבה כלשהי ..
אחת הסיבות האפשריות היא שאתה לא מוריד את המוט לחזה אלא פשוט משחרר אותו ונותן לו ליפול. תוריד באופן מבוקר.

• פותח/ת השרשור
לא משנה מתי, אבל כשאתה מוציא את המוט אתה אמור כבר להיות מכווץ, לא משנה אם אתה מכווץ כמה שניות לפני או שאתה בא עם שכמות מכווצות מהבית.
ואם זה משתחרר לי מה זה אומר שהשחמות חלשות או שלא כיווצתי נכון ? ( כי משתחרר לי בחזרה השניה לפי דעתי )

אחת הסיבות האפשריות היא שאתה לא מוריד את המוט לחזה אלא פשוט משחרר אותו ונותן לו ליפול. תוריד באופן מבוקר.
סבבה אנסה היום חדש

ואם זה משתחרר לי מה זה אומר שהשחמות חלשות או שלא כיווצתי נכון ? ( כי משתחרר לי בחזרה השניה לפי דעתי )
לא חושב שזה אומר שהשכמות חלשות, אלא שאתה צריך לעבוד על זה עוד.
תראה, אם יש לך הרגלים לקויים של טכניקה אז אתה תחזור אליהם כשאתה לא חושב על זה (ובמשקל מספיק כבד אתה לא חושב על טכניקה), לכן צריך לתרגל את זה ולהרגיל את עצמך לכיווץ הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית