הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפיחות לאחר הזרקה - אני מסכן את עצמי? (יש תמונה)

UnKnOwN

משתמש מתחיל
195
50
נק' מוניטין:
57
195
50
לאחר זריקה אחת, התנפח האזור ויש כאב, כזה שאני יכול לסבול ולהתמודד איתו.
האם זה אומר שבהכרח החומר לא טוב? האם זה תקין לחומרים קצרים? (1.5מ"ל פרופ + 1מ"ל NPP)

פרופ NPP - MXP בלו דראגון

Untitled.jpg

צא מהלחץ!
בהתחלה תמיד יש קצת תקלות עד שלומדים להזריק נכון והגוף לומד לקבל את ה"תוספת שתופסת" 😉..כל עוד לא מדובר בכאב שיוצר מגבלה זה בסדר

זה נכון שאסטרים קצרים כואבים יותר ונוחים פחות
זה למה חוזרים ומסבירים פה בפורום למה לא כדאי להתנסות באסטרים קצרים בסייקל ראשון!
מי שלא לומד דרך השכל ילמד דרך הכאב...אין אופציה אחרת!

לאחר זריקה אחת, התנפח האזור ויש כאב, כזה שאני יכול לסבול ולהתמודד איתו.
האם זה אומר שבהכרח החומר לא טוב? האם זה תקין לחומרים קצרים? (1.5מ"ל פרופ + 1מ"ל NPP)

פרופ NPP - MXP בלו דראגון

צפה בקובץ המצורף 31348
אין בכך בהכרח אינדיקציה בנוגע לאיכות החומרים. כרגע אל תשוב להזריק באותו אתר עד שהנפיחות תיעלם.

מוזר לי לא קרה פעם אחת נפיחות מאותו סייקל בדיוק,למרות שהחלפתי את הnpp למסטרון,פעם אחת לא הייתה לי זריקה שהשאירה כאב ונפיחות...אולי לא הזרקת טוב

מוזר לי לא קרה פעם אחת נפיחות מאותו סייקל בדיוק,למרות שהחלפתי את הnpp למסטרון,פעם אחת לא הייתה לי זריקה שהשאירה כאב ונפיחות...אולי לא הזרקת טוב
זה משתנה , דרך אגב mxp וקלפה זאת אותה הגברת בשינוי אדרת . היום יש לא מעט תלונות עליהם שהחומר מדולל

בד״כ מי שמתלוננים הם אנשים בעלי אינטרס נגד הבחור שמייצר את השמן הזה,החומר ממש לא מדולל ועובד נהדר, מה שכן הוא שאיכות השמן טובה בהרבה יותר מהקודמים שחלקם גרמו לכאבים באזור ההזרקה אבל מבחינת תוצאה עושה את העבודה טוב

בד״כ מי שמתלוננים הם אנשים בעלי אינטרס נגד הבחור שמייצר את השמן הזה,החומר ממש לא מדולל ועובד נהדר, מה שכן הוא שאיכות השמן טובה בהרבה יותר מהקודמים שחלקם גרמו לכאבים באזור ההזרקה אבל מבחינת תוצאה עושה את העבודה טוב
אני ממש לא אינטרסנט וגם משתמש בהרבה חברות כל הזמן אני מנסה משהו אחר אז ככה שאין לי אינטרס אחי , אני רושם את מה ששמעתי לאחרונה אולי הבאטץ האחרון לא יצא מוצלח כל כך או שדיללו תחומר לא יודע מה קרה שם אבל שמעתי מהרבה אנשים ...

לא מתאים לפתוח דיון עכשיו על חברה כזאת או אחרת אבל....אני אומר לך באופן אישי וישיר שכל מי שלכלך על החברות הנ״ל הוא לא אובייקטיבי כי הוא משוייך לצד השני של המפה,עכשיו לעניין של הפוסט עצמו,אני מוכן לשים כסף על השולחן שהכאבים שקרו לפותח הפוסט זה מnpp של בלו דראגון ולא מהפרופיונאט של mxp ואם כבר מדברים על תלונות מאנשים אני שמעתי יותר תלונות על בלו דראגון כמו חומר חלש וכאבי תופת בזריקה אז תגובות על חברות בפורום הזה הן לא אובייקטיביות מראש לשני הצדדים
ולפותח הפוסט תעשה פיצול של זריקה ל2 לחיים של הישבן ותגיד מה כואב לך יותר...אשמח לתשובות אמיתיות

מי שמכיר אותי יודע שאני לא אינטרסנט ולא מעניין אותי בכלל לא בלו דראגון ולא קלפה ולא mxp אז אל תכניסו אותי לעסקים שלכם . תודה

לא אמרתי שאתה בעל אינטרס אבל כל התחום בארץ של BB PL ושאר קהילת המוזרקים הם סופר בעלי אינטרס,אני אומר את דעתי על הבאטץ לפחות האחרון של mxp שהחומר עובד טוב ונעים בהזרקה,בלו דראגון לא ניסיתי אין לי באופן אישי חוות דעת על הבאטץ שלהם

לא אמרתי שאתה בעל אינטרס אבל כל התחום בארץ של BB PL ושאר קהילת המוזרקים הם סופר בעלי אינטרס,אני אומר את דעתי על הבאטץ לפחות האחרון של mxp שהחומר עובד טוב ונעים בהזרקה,בלו דראגון לא ניסיתי אין לי באופן אישי חוות דעת על הבאטץ שלהם
דיברתי בכללי ...

• פותח/ת השרשור
הזרקתי אתמול רק את הפרופ של MXP, שוב גוש כואב...

יכול להיות שקצרים זה פשוט לא בשבילי?

ב2 הסייקלים הקודמים לא היה לי כאב בכלל, משום סוג שהוא.

הזרקתי אתמול רק את הפרופ של MXP, שוב גוש כואב...

יכול להיות שקצרים זה פשוט לא בשבילי?

ב2 הסייקלים הקודמים לא היה לי כאב בכלל, משום סוג שהוא.
אמנם באופן כללי באסטרים קצרים בגלל שמשתחרר יותר חומר פעיל בפרק זמן קצר יותר נוצרת רגשות גדולה יותר באזור ההזרקה אך הכאב שאתה מתאר מעלה שאלות...כאב באזור ההזרקה יכול לנבוע מכמה וכמה סיבות..גם אסטר ארוך יכול לגרום לאותו סוג של כאב שאתה מתאר לכן כדאי שתבדוק מה הסיבה לפני שאתה מסיק מסקנות..

בתכל'ס אם זה לא כאב בלתי נסבל,לא מגביל את התנועה ולא ממש נפוח..מכיר כמה מזוכיסטים שהיו חיים עם זה בשלום אבל בגדול זה לא אמור לקרות!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה הם למעשה הגושים הללו?
זיהום?
רגישות?
שמן שלא מתמוסס?
אלרגיה?

השאלה שלי היא כזו, במידה ואני טמבל מספיק כדי לסבול את הכאב היום יומי, האם אני מסב לעצמי נזק? מצלק את השריר או משהו בסגנון?

לדוגמא היום בסקוואט הרגשתי המון מתח מהגלוטאוס (לא מדבר על הכאב בכלל...) כי יש בו גוש נפוח, חושש שיקרע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית