עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין בכך בהכרח אינדיקציה בנוגע לאיכות החומרים. כרגע אל תשוב להזריק באותו אתר עד שהנפיחות תיעלם.לאחר זריקה אחת, התנפח האזור ויש כאב, כזה שאני יכול לסבול ולהתמודד איתו.
האם זה אומר שבהכרח החומר לא טוב? האם זה תקין לחומרים קצרים? (1.5מ"ל פרופ + 1מ"ל NPP)
פרופ NPP - MXP בלו דראגון
צפה בקובץ המצורף 31348
איזה חברה?למרות שהחלפתי את הnpp למסטרון
זה משתנה , דרך אגב mxp וקלפה זאת אותה הגברת בשינוי אדרת . היום יש לא מעט תלונות עליהם שהחומר מדוללמוזר לי לא קרה פעם אחת נפיחות מאותו סייקל בדיוק,למרות שהחלפתי את הnpp למסטרון,פעם אחת לא הייתה לי זריקה שהשאירה כאב ונפיחות...אולי לא הזרקת טוב
אני ממש לא אינטרסנט וגם משתמש בהרבה חברות כל הזמן אני מנסה משהו אחר אז ככה שאין לי אינטרס אחי , אני רושם את מה ששמעתי לאחרונה אולי הבאטץ האחרון לא יצא מוצלח כל כך או שדיללו תחומר לא יודע מה קרה שם אבל שמעתי מהרבה אנשים ...בד״כ מי שמתלוננים הם אנשים בעלי אינטרס נגד הבחור שמייצר את השמן הזה,החומר ממש לא מדולל ועובד נהדר, מה שכן הוא שאיכות השמן טובה בהרבה יותר מהקודמים שחלקם גרמו לכאבים באזור ההזרקה אבל מבחינת תוצאה עושה את העבודה טוב
דיברתי בכללי ...לא אמרתי שאתה בעל אינטרס אבל כל התחום בארץ של BB PL ושאר קהילת המוזרקים הם סופר בעלי אינטרס,אני אומר את דעתי על הבאטץ לפחות האחרון של mxp שהחומר עובד טוב ונעים בהזרקה,בלו דראגון לא ניסיתי אין לי באופן אישי חוות דעת על הבאטץ שלהם
אמנם באופן כללי באסטרים קצרים בגלל שמשתחרר יותר חומר פעיל בפרק זמן קצר יותר נוצרת רגשות גדולה יותר באזור ההזרקה אך הכאב שאתה מתאר מעלה שאלות...כאב באזור ההזרקה יכול לנבוע מכמה וכמה סיבות..גם אסטר ארוך יכול לגרום לאותו סוג של כאב שאתה מתאר לכן כדאי שתבדוק מה הסיבה לפני שאתה מסיק מסקנות..הזרקתי אתמול רק את הפרופ של MXP, שוב גוש כואב...
יכול להיות שקצרים זה פשוט לא בשבילי?
ב2 הסייקלים הקודמים לא היה לי כאב בכלל, משום סוג שהוא.