הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפיחות לאחר הזרקה - אני מסכן את עצמי? (יש תמונה)

UnKnOwN

משתמש מתחיל
195
50
נק' מוניטין:
57
195
50
לאחר זריקה אחת, התנפח האזור ויש כאב, כזה שאני יכול לסבול ולהתמודד איתו.
האם זה אומר שבהכרח החומר לא טוב? האם זה תקין לחומרים קצרים? (1.5מ"ל פרופ + 1מ"ל NPP)

פרופ NPP - MXP בלו דראגון

Untitled.jpg

יכול להיות מספר סיבות:
1. רגישות לשמן של החומר
2. חוסר סטריליות בעת ההליך
3. טכניקה לקויה
4. תגובה של מערכת החיסון להחדרה אקסוגנית
5. חלק/כל הנ"ל

לי, אישית,השימוש ב-MXP די נוח. רוב הזריקות לא מתירות כלל כאב לאחר תום ההזרקה. לעיתים נשאר כאב, הנובע מהחומר הפעיל בשמן וכמות הממיסים והקריסטלים שיש בו (יותר מהאחרונים, כשמדובר באסטרים קצרים). המה גם שהשריר "מתרגל", ומפעם לפעם הכאב הולך ודועך, עד שלא יורגש כלל.

מה שחשוב זה לבחון שהאתר לא עם סימנים של תחילת זיהום. אם האתר אינו חם למגע, אך נפוח וכואב - זה עדיין בגר התקין.

תנסה לשנות לאתר הזרקה אחר, לאותו חומר ובאותו מינון - ושים לב אם יש הבדל בכאב.

חזור לעדכן

מה הם למעשה הגושים הללו?
זיהום?
רגישות?
שמן שלא מתמוסס?
אלרגיה?

השאלה שלי היא כזו, במידה ואני טמבל מספיק כדי לסבול את הכאב היום יומי, האם אני מסב לעצמי נזק? מצלק את השריר או משהו בסגנון?

*לדוגמא היום בסקוואט הרגשתי המון מתח מהגלוטאוס (לא מדבר על הכאב בכלל...) כי יש בו גוש נפוח, חושש שיקרע
בשלב הזה אין לך זיהום. אם הזמן שתמשיך להזריק לעצמך זבל יכול להתפתח לך זיהום. ושזה יגיע לזיהום בדם הדרך מתחת לאדמה קצרה מאוד כי לא בטוח שרופא יציל אותך בזמן.
* רגישות ? אם הזרקת חומרים לפני זה והכל היה בסדר אז אתה לא רגיש לזריקות שמנים. אלה אם כן השמן לא טוב.
*אם נשאר לך גושים אז השמן באמת לא מתמוסס טוב תחליף אותו וזהו.
*ושוב אם הזרקת לפני זה והכל היה בסדר זה לא אלרגיה , השמן שאתה משתמש בוא גרוע זה הכל.

לדעתי ב99% מהמקרים, כאבים מסוג זה הם בעיות של בישול /שמן / מינון יותר של BA וכאלה
כשיש נפיחות והשריר מקבל עומס עבודה אז מרגישים..זה לא אמור להפתיע אותך..אגב גם חומרים טובים שלא כואבים מורגשים קצת לאחר הזריקה..מדובר בשמנים אם שכחת..אבל כאבים,נפיחויות,רגישות למגע,והגבלה בתנועה זה בעיה

אם אין לך אפשרות להחליף ויאלים תעשה תשיקולים שלך...מסכים איתך שזה לא נעים להתאמן בעצימות של סייקל עם ישבן נפוח ומגורה

מה הם למעשה הגושים הללו?
זיהום?
רגישות?
שמן שלא מתמוסס?
אלרגיה?

השאלה שלי היא כזו, במידה ואני טמבל מספיק כדי לסבול את הכאב היום יומי, האם אני מסב לעצמי נזק? מצלק את השריר או משהו בסגנון?

לדוגמא היום בסקוואט הרגשתי המון מתח מהגלוטאוס (לא מדבר על הכאב בכלל...) כי יש בו גוש נפוח, חושש שיקרע
כמות ממיסים גבוהה או שאתה רגיש לשמן ענבים ושי כאלה שרגישים או שהסינון ברמה נמוכה מאוד שזה מה שיכול גם לגרום לזיהום

שמע אחי זה גם יכול להיות בגלל סוג של השמן שאני השתמשתי בחברת נווה פארם היה לי כאבים וגושים וסיקל אחרי זה השתמשתי באקספו ולא היה לי גושים

• פותח/ת השרשור
עדכון, החלפתי את הבלודראגון לבלודראגון אחר.
עדיין ישנם גושים, אך האזור כואב משמעותית פחות.

עדיין על 1.5מל פרופ MXP ו1מל NPP בלודראגון.

אין לי ספק שאחרי הסייקל הזה אני חוזר לארוכים.

עדכון, החלפתי את הבלודראגון לבלודראגון אחר.
עדיין ישנם גושים, אך האזור כואב משמעותית פחות.

עדיין על 1.5מל פרופ MXP ו1מל NPP בלודראגון.

אין לי ספק שאחרי הסייקל הזה אני חוזר לארוכים.

תשלב ארוכים ובעוד כ-3 שבועות תזרוק את הקצרים. הבעיה נפ(ט)רה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית